Wkadk

Hvordan at være en punk rock-pige

First off, hvis du ønskede at være en punk rock-pige, ville du ikke være på internettet forsøger at finde en how-to guide. Men da du er, du naturligvis brug for nogle pejlemærker, så læs videre.

Steps

Hvordan at være en punk rock-pige. Tjek nogle out-of-town shows.
Hvordan at være en punk rock-pige. Tjek nogle out-of-town shows.
 1. 1
  Vær dig selv. Der er så mange unge børn derude i dag, der bare ser en scene som en cool måde at klæde eller at gøre oprør mod deres forældre. Du behøver ikke at klæde, handle eller tænke på en bestemt måde at være. Det er skønheden i at være punk. Det handler ikke om overfladiske, det er en tankegang, det er en livsstil.
 2. 2
  Være fordomsfri. Må ikke blive tilsidesat. Åbn dit hjerte og sind til de ting, der er "udenfor din boks." Opleve nye ting og ideer. Punks normalt holde sammen, fordi de har været udstødt på en eller anden måde fra "normal, cookie-cutter" samfund. Ikke alle punkere holde sammen bare hænge ud med, som du vil, du behøver ikke at sætte en etiket til dine venner. undertiden modsætninger tiltrækker. Luk ikke folk ud af dit liv for deres synspunkter, politik, stil, race, religion, køn, seksuel orientering eller noget lignende. Tal med forskellige mennesker, lære debat. Udvid selv.
 3. 3
  Gå til shows! Ligegyldigt hvilken by eller bydel du bor i, er der shows. Dine lokale bands er måske ikke stor, men betaler dækslet og støtte deres indsats. Det er, hvad punk handler om. Rock ud med dine venner og have en god tid. Respekter de steder, du går til. Mere end sandsynligt, det er mennesker ligesom dig at tage penge ud af deres lommer til at sætte på et show, så har en god tid, men være respektfuldt. Masser af steder lukket ned, fordi folk ikke ved hvordan de skal handle og være respektfuld.
 4. 4
  Tjek nogle out-of-town shows. Større storbyområder har normalt viser hele tiden med større touring bands. Tjek bands hjemmesider, blogs og sociale netværk profiler (fx myspace) for at se, hvornår de vil være i dit område eller tæt på dit område.
 5. 5
  Start din. Punk er mere end at se punk. Der er ingen mening i os notering bands her, fordi genren er så stort, med mange undergenrer. Du kan finde en niche, der passer til din smag. Plus, hvis der er én ting punkere elsker at gøre, det er nitpick og argumentere over, hvad der er og ikke punk. Tjek punk tag på last.fm eller en anden musik site for en meget grov vejledning (selvom nogle gange folk kan lide at rode rundt med tags, så vær forsigtig), se nogle punk bands på wikipedia og følge links eller. Finde ting ud for dig selv er det mest punk ting af alle. Hvis du er her, du sikkert allerede kender og kan lide en eller to punk bands, så begynde at lede efter bands relateret til dem. Ældre punkere havde aldrig på internettet, så drage fordel af det som en virkelig hurtig måde at forske og høre musik.
 6. 6
  Bliv involveret. Lav flyers til bands eller hjælpe distribuere dem. Se om du kan hjælpe på udstillinger ved at arbejde døren eller hjælpe med at rydde op. Eller endnu bedre, du kunne...
 7. 7
  Start et band. Det er ikke afgørende, men folk synes at antage, at spille et instrument er en del af at være punk for en fyr, men ikke for en pige. Hvis du ønsker at selv om, hvorfor ikke? Punk var oprindelig om stripning rockmusik tilbage til basics, uden prætentioner, og mange punk bands værdsat lidenskab og sjov i løbet af dygtighed. Så du behøver ikke at øve i årevis i dit soveværelse, før de har en sjov jam med dine venner. Hvis du ønsker at gøre mere avancerede ting, der har en 3 akkorder band vil stadig hjælpe så du lærer hurtigere ved at spille med andre mennesker, og du vil møde flere mennesker gennem dit band, der kan hjælpe dig med at forbedre (og til at danne din næste band med!). Du vil være i godt selskab-mange kvindelige punk musikere fik deres start i den mere åben atmosfære af tidlige punk scener. Nogle mennesker kan kritisere dine evner i starten, men disse mennesker er den type, der tager tingene alt for alvorligt.
 8. 8
  Sig din mening! Protest den uret i jeres regeringer! Protest medierne! Protest kommercialisme! Gør en forskel! Eller omvendt, være helt apatisk og nihilistiske og gøre grin med de politiske typer, der tror, ​​de kan ændre noget. Der er to sider af mønten på denne ene, som der er på de fleste ting inden for punk samfund.
 9. 9
  Læs, og lær! Læsning er en fantastisk måde at ikke kun blive mere intelligent, men en fantastisk måde at bryde folks stereotyper af Punks.

Tips

 • Punk skal ikke handle om race, køn, religion osv., og den foregiver ikke at være. Men nogle gange er det ofte på måder, der ikke umiddelbart indlysende eller endda tilsigtet. Der er klare strategier, du kan bruge, og med lidt held kan du finde nogle ligesindede piger i scene.
 • Hav respekt for dem omkring dig og nedbryde barrierer. Det handler om at være tro mod dig. Hvis du ikke føler det punkscene, gå finde hvad du føler, fordi du kun kommer til at være at snyde dig selv.
 • Må ikke være jerk, der altid sniger sig ind bagdøren på udstillinger. Betale dækslet og støtte din scene.
 • Må ikke stå udenfor på parkeringspladsen ved shows. Gå ind og se bandet, du har betalt for at se. Det er, hvad du er der for.
 • Må ikke være et ryk i pit. Mosh gruber ikke om at forsøge at slå nogen ihjel. Det er aggressiv dans. Circle gruber bevæge sig i én retning, skal du ikke forsøge at gå den anden vej.
 • Forsøg ikke for hårdt. Være unik.

Advarsler

 • Må ikke bære et band TEE for et band, du ikke kender!
 • Forsøg ikke at være det stereotype billede af en punk. Det gør dig en poser. Posers er stærkt set ned på af punkere. Så gør ikke dum dig ned eller være uhøflig uden grund. Vis, at du kan være en uddannet punk rocker med manerer.
 • Tal ikke om bands eller andre emne, du ikke er bekendt med. Du vil bare se dum.
 • Aldrig handle som du er bedre end nogen.
 • Aldrig tale mod regeringen uden først at vide, hvad du taler om. Der bare gør dig til at ligne en idiot.