Wkadk

Hvordan at være en punk pige

er ikke kun en holdning, men en livsstil. Det kan være svært at blive en punk grund af dette. Så hvis du er en pige og ønsker at være punk, men er ikke sikker på hvor du skal begynde eller hvad man skal gøre, så er dette den artikel for dig. Læs videre...

Steps

Hvordan at være en punk pige. Lær at spille en slags instrument.
Hvordan at være en punk pige. Lær at spille en slags instrument.
 1. 1
  Lyt til musik. Nogle gode bands omfatter, men er ikke begrænset til: The Dead Kennedys, Black Flag, Bad Religion, Anti-Flag, The Exploited, The Ramones, Punk Piger, The Sex Pistols osv.
 2. 2
  Lær at spille en slags instrument. Dette er ikke ligefrem påkrævet (det gjorde ikke stoppe The Sex Pistols), men en masse punkere kan spille en vis form for instrument. Bass, guitar eller trommer er foreslået, men andre instrumenter vil arbejde.
 3. 3
  Watch koncerter. At se en ydeevne live er 10x bedre end blot at lytte til den på youtube.
 4. 4
  Være stærk. Der er ikke mange piger i punk verden, og for at gøre det, er du nødt til at vide, hvad du gør. Husk, du er i kontrol.
 5. 5
  Følg dine synspunkter. At være en punker handler om at tro, hvad du mener-ikke lade andre skræmme dig. Være, hvem du ønsker at være.

Holdningen

 1. 1
  Vær selvsikker. Nogensinde mødt en punk der ikke tale og er bange for at stå op for sig selv? Tænkte ikke så. Hvis du ikke allerede er, så sørg for at du er selvsikker. -Sørg for at have masser af det. Føle dig godt-fejl og alle. Må ikke være bange for at tale ud, eller stå op for, hvad du tror på, uanset hvad andre folk siger.
 2. 2
  Være et individ. Må ikke kopiere andre eller forsøge at "gå med strømmen". være unik -ikke nogensinde forsøge at være eller se det samme som andre, bare være dig selv. Klæd den måde du ønsker, taler den måde du ønsker, handle den måde du ønsker. Prøv at skille sig ud i dit udseende og din personlighed. Altid har det sjovt!
 3. 3
  Være udadvendt. Må ikke holde for dig selv-lad din personlighed skinne igennem til andre! Tal til folk, du ikke kender. Prøv at gøre venner hele tiden-ikke holde sig til én tilskuerne til hele dit liv. Sig din mening. Hvis du bruger en masse tid inde i huset, så prøv at komme ud oftere-ikke bare lade verden passere dig ved.
 4. 4
  Stand up for, hvad du tror på. Selv hvis alle andre er imod dig, stå op for, hvad du mener i. Må ikke være bange for at tale-udtrykke din mening er alle en del af at være en punk. Så næste gang der er en debat i gang, vær med!
 5. 5
  Bliv uddannet. Må ikke gå skyde din mund off om ting som skinheads, hvis du ikke kender den kultur-lære forskellen mellem nynazister og skarpe genstande (Skinheads Against Racial Prejudice), lære om deres oprindelse, etc. etc. Hvis du don 't, du lige kommet fra leder uvidende.

Udseendet

 1. 1
  Få håret. Der er mange forskellige muligheder med hår. Du kan prøve en mohawk. Der er en hel del forskellige typer-den Bihawk, Trihawk et pustet Mohawk, Liberty Spikes og meget mere. Hvis du er i skole eller ønsker at gå til en mere reserveret punk frisure, prøv farvning det en anden farve. Eller bare farve dit hår sort.
 2. 2
  Behersk makeup. Hvis du allerede er god til at sætte på makeup, bør dette være temmelig nemt. Alt du skal gøre er at ændre de farver, du bruger. Lyse farver er stor-tænke pink, blå, grøn, orange... langs disse linjer. Brug disse farver til din øjenskygge og mascara. Prøv at tilføje flydende eyeliner til at afslutte look. Makeup er valgfrit.
 3. 3
  Få en tatovering. Dette er valgfrit, en tatovering er ikke et vigtigt til leder punk. Alligevel tatoveringer er en fantastisk måde at vise, hvad du vil. Der er mange muligheder pick noget du kan lide. Husk, at tatoveringer er Permanent så ikke vælge noget, som du vil vokse til lide i de kommende år. Sørg for, at du går til en professionel sted, og omsorg for en ny tatovering korrekt (Se Care for en ny tatovering ), eller du kan ende op med infektioner.
 4. 4
  Få tøjet. Dette er ikke en stor betydning for leder punk. Men du kan altid tilføje nogle DIY stuff til din nuværende tøj som stifter eller patches, eller bare lave dit eget tøj.
  • Jakker kan let dekoreret, hvis du har fået en denim eller læder jakke, dekorere det! Brug sikkerhedsnåle, lynlåse, og band patches.
 5. 5
  Få skoene. Bær, hvad der nogensinde du ønsker, men ikke bare bære det forårsage alle andre er.

Tips

 • Prøve dette over en lang periode.
 • Sørg for at du har masser af tålmodighed, eller vil du ikke komme nogen steder.

Advarsler

 • Hvis du kommer til at bære band shirts, være sikker på du ved, hvem bandet er.
 • Må ikke gøre noget bare for at passe ind med andre, der er at være en poser.
 • Må ikke gå på internettet og praler "Jeg er Punk!", Der er et ord for disse mennesker. Det hedder poser.
 • Følg ikke nogen steriotype til brevet! Mennesker, der er punkere af natur vil se lige igennem dig.
 • Hvis du bor i Storbritannien, får du en masse modstand fra andre kulturer, Nemlig Chav, nynazister og Skinheads. Et enkelt løsning, skarp humor. Det kan forvirre selv den mest intelligente af fjender. "Hvordan du får dit hår til at holde op som det?" "Jeg bor i transformerstationer."
 • Nogle mennesker kan ikke lide punkere, men ikke bekymre dig om dem. Bare vær dig selv.