Wkadk

Hvordan til at gøre søde punk makeup (piger)

Cute punk makeup og søde makeup er meget forskellige, fordi søde makeup tendens til at være temmelig enkel og sikker, men søde punk makeup er ikke dit gennemsnitlige "cute makeup." Det består normalt af mere end blot den almindelige øjenskygge og lip gloss udseende. Det er mere ærlig, dristig og anderledes og tilføjer variation til din normale "look".

Steps

Hvordan til at gøre søde punk makeup (piger). Tænk over hvordan du kommer til at matche farverne til dit outfit.
Hvordan til at gøre søde punk makeup (piger). Tænk over hvordan du kommer til at matche farverne til dit outfit.
 1. 1
  Tænk over hvordan du kommer til at matche farverne til dit outfit.
 2. 2
  Beslut om du vil bruge flydende eller kohl eyeliner - dette valg kan ændre hele dit look. Kohl liner (mere almindeligt forekommende i form af en blyant) har en blødere look, mens flydende liner (mere almindeligt forekommende i potter og rør og påføres med en pensel) har en langt mere dramatisk effekt.
 3. 3
  Vælg dine farver. Bright, iøjnefaldende farver som lilla, pink, krikand, osv. fungerer bedst med denne stil. Neutrale ikke gå med dette udseende, fordi de ikke skiller sig ud.
 4. 4
  Start altid med en ren "lærred" ved at vaske dit ansigt og praktisere god hygiejne. Hvis du vælger at bære fundament, så prøv at få nogle med SPF at beskytte dit ansigt og stadig se godt ud. Skjuler eventuelle pletter med en concealer lidt lysere end dit ansigt farve og blande det i.
 5. 5
  Begynd med øjnene. Du kan vælge at lag nogle lyse farver langs låg med en mørkere nuance blandet langs folden. Du kan gå med sort og grå øjenskygge og skabe en røget effekt på dine øjne. Eller kunne du bare inkludere en fed razzia af flydende eyeliner hele vejen til de yderste hjørner og feje dem op. Der er ingen regler, og der er ingen grænser, så længe du har nogle remover for eventuelle fejl undervejs.
 6. 6
  Dine læber kan være modig så godt, eller du kan gøre dem underspillede med blot en DAB af glans. Hvis du ønsker at fokusere mere af den opmærksomhed på dine øjne (som de fleste punkere vælger at gøre), gå med klat gloss.
 7. 7
  Resten af dit ansigt virkelig bare afhænger af, hvor langt du vil gå makeup-wise. Nogle mennesker udelader blush, og andre hober det på.
 8. 8
  Når du er færdig, kan du indstille den med et pulver for at gøre det ophold.
 9. 9
  En masse af punkere tegne figurer på deres ansigt osv., Som et hjerte, stjerne eller sol. Hvis du ønsker at tilføje, at der i godt... hvorfor ikke?

Tips

 • Som med konventionelle makeup tips, er det bedst at spille op kun én funktion i dit ansigt, såsom dine læber eller øjne. For eksempel, hvis din øjenmakeup består af fed sort eyeliner og mørke grå så er det som regel er bedst at balancere læberne med en lighter klar gloss til ikke at overvælde ansigtet med alt for meget makeup.
 • Oprettelse af en simpel hjerte, stjerne, eller lyn i bunden yderste hjørne af en af ​​dine øjne (næsten på dine kindben) er en punk look, der er blevet mere populære.
 • Svamp applikatorer og makeup pensler tilbyde mere præcision på tidspunkter, når de anvender makeup, mens fingrene giver et mere naturligt look.
 • Det vigtigste er ikke at gøre det om reglerne. Ytringsfriheden bør aldrig nødt til at følge strenge retningslinjer. Uanset om du følger disse regler, præcis eller ej, er op til dig, og du kun.
 • Vælge et fundament et par nuancer lysere end din naturlige tone skaber en bleg look, som er meget punk, og går fabelagtigt med mørkerøde læber!
 • Glitter er normalt ikke opfattes som "punk", men det er virkelig, hvordan du udnytter det, der gør det virkelig unik og punk.

Advarsler

 • Hvis du kommer til en begivenhed som et show eller koncert, ikke bære alt for meget makeup, hvis du bare vil svede det ud. Intet er mindre punk rock end at gå i badeværelset hver 15 minutter til at genanvende makeup.
 • Hold al makeup væk fra enhver piercinger og åbne sår.
 • Brug ikke for meget af noget, hvis du er bange for det vil se falsk. Punk bør aldrig være falsk eller omstrejfende for langt fra den enkelte.
 • Købe emner på Hot Topic er cool, fordi de mennesker, der arbejder der forstår punk. Du kan finde køligere ting på forskellige butikker, også, men Hot Topic og andre butikker som der er cool. Eller endda din mors skab, fordi hvis din mor var i live i 80'erne og 90'erne, er hun formentlig kommer til at have nogle sjove ting.

Ting du behøver

 • Eyeliner (kohl eller flydende)
 • Øjenskygger i forskellige farver
 • Foundation og / eller concealer. (Hvis foretrækkes)
 • Lip farve og lip gloss
 • Blush (valgfri)
 • Svampe og makeup pensler
 • Q-Tip
 • Makeup remover
 • gemme dine penge * Du har en lille søskende? Brug deres baby vådservietter! De virker lige så godt.