Wkadk

Hvordan bliver en punk rocker

Dette er en enkel vejledning om hvordan man kan være en Rocker. At være en Punk, selvfølgelig, handler om individualitet, så brug disse som kun grundlæggende retningslinjer og velkommen til at se bort fra nogle point, hvis du ønsker det.

Steps

Hvordan bliver en punk rocker. Gå til din lokale pladebutik.
Hvordan bliver en punk rocker. Gå til din lokale pladebutik.
 1. 1
  Lyt til punk musik! Der er mange forskellige sub-genrer af punk, og det er bedst ikke at begrænse dig selv til bare én. Lyt til så meget som muligt, og hvis du kan lide noget, go for it! Enhver punk der hævder du er en poser kunne kaldes én selv, for at være en Punk handler om frihed til at gøre hvad du ønsker! Hvis du ønsker at lytte til et band, lytte til dem! Prøv at gå til din lokale pladeforretninger og sigtning gennem nogle af de brugte albums at finde nogle nye eller ukendte bands. (Husk, at du ikke behøver at lytte til udelukkende punk musik, og det er faktisk anses for køligt af mange for at lytte til en bred vifte af genrer)
 2. 2
  Gå til din lokale pladebutik. Lyt til punk og proto-punk bands som The Bakterier, Iggy og Stooges, Buzzcocks, The Misfits, Minor Threat, Black Flag, The Dead Kennedys mv
 3. 3
  Bær shirts med punk-band logoer på dem. De er meget på mode i Punk scene. Prøv at tilpasse dit tøj. Opkøb bukser med patches syet ind i dem er langt mindre "punk", end at sy på dine egne patches - den ene med budskaber eller symboler, der betyder noget for dig, eller navnene på bands du kan lide. Du vil sikkert finde nogle gode ting i genbrugsbutikker, samt specialist punk / goth / emo butikker.
 4. 4
  Deltag gigs og shows fremført af dine favorit bands. Du vil møde andre mennesker, der nyder den samme musik som dig, og har det fantastisk sjovt.
 5. 5
  Husk det handler om at være dig selv! Bær hvad du vil. Punk handler om identitet og individualitet. Som John Lydon sagde, "de punkere ødelagt det. De udviklede en samlet image og attitude." Hvis du ønsker at være en punk, være en punk. Du behøver ikke at ændre dig selv.
 6. 6
  Glem alt om mode alene og pleje om noget. Apati er overensstemmelse, at tage tilbage dit ønske om at ændre verden. Få hovedet over hælene i veganisme, fodring de hjemløse, og hvad der ellers. Fødevarer ikke Bomber er fantastisk, fordi det betragtes som en "terrororganisation" af regeringen. eller fejre "Buy Nothing Day". Bare få en lidenskab. Må ikke holde kæft om det enten.
 7. 7
  Lav dine egne ting. Grow fødeplanter på din brandtrappe. Tomater er godt, fordi du kan befrugte dem med brugte kaffegrums. Tjek bøger som fødevarer ikke Græsplæner. Lær at strikke og få gratis mønstre fra sites som knitty. Afslut købe meget, og være en consumerist får. Har du virkelig selv brug for alt det vrøvl? Du ville ikke være en lønslave, hvis du ikke var op til dine øjne i kreditkort gæld for ting du kun ønsker da TV sagde, du skulle. Må ikke være hjernevasket af medierne. Husk punk er en tilstand i sindet!

Tips

 • Citat: Må ikke bekymre dig om, hvad andre tænker, fordi de sjældent gør.
 • Selv om alle punkere er normalt forskellige, de har én ting til fælles - en holdning! Du bør altid stå op for dig selv og hvad du tror på, og give din mening til enhver villig til at høre det.
 • Ikke diskriminerer. Den punk scene er standhaftigt imod homofobi, racisme, sexisme og andre irrationelle had.
 • Hvis du ønsker at være en punk, behøver du ikke at være alle "ANARCHY!!" Bare være hvem du er.
 • Prøv ikke at være en kliché.
 • Husk punk er alt attitude, ikke kun om udseende.
 • Bære makeup sparsomt, kage det på, uanset hvad du ønsker at gøre. Husk, at det handler om DIG.
 • Gør noget cool med dit hår til at gøre dig skille sig ud, som at dø det en uhyrlig farve. Eller, hvis du ønsker at spille det sikkert, bare striber. Mohawk er en ofte brugt frisure, samt frihed spikes.
 • Prøv hær / militær overskud butikker for fantastisk støvler / jakker, husk, disse blev beregnet til kamp situationer, og du ønsker noget, der kan stå fast på en punk show eller i en mosh pit.
 • Lad ikke nogen kalde dig en poser, og sørg for at give dem en ond udseende, hvis de gør.
 • Start dit eget band. (Valgfri)
 • Husk punk handler ikke om at være imod enhver myndighed.
 • Pas på ikke at krydse "metal"-linjen. Bare fordi den har flammer på den ikke gør det rockabilly eller punk.
 • Starte fra begyndelsen og lytte til, UK SUBS (vigtigt) Cheap Sex, Alice Cooper, Bad Brains, Bad Religion, Black Flag, The Buzzcocks, Circle Jerks, The Clash, The Cramps, Crass, Dead Kennedys, The Descendents Die Toten Hosen, Discharge, Iggy Pop og Stooges, lavere klasse Brats, Minor Threat, The Misfits, Green Day, NOFX, Philippine Lovovertrædere, The Ramones, Red Union, The Ruts, Siouxsie og the Banshees, Talking Heads, The Sex Pistols, Stiv Little Fingers, The Wuds, de unge, undermennesker, DOA, Yano.. etc.
 • Lad ikke nogen fortælle dig, hvad der er eller ikke punk. Punk er en påskønnelse for punk kultur, der er afledt i 70'erne, primært i England og New York, men i tonsvis af andre steder også. Hvis du lytter til overvejende moderne punk bands som Green Day og MCR, der er perfekt også.

Advarsler

 • Du må ikke tage skrald fra mennesker, der tror punkere er freaks!
 • Husk, at forskellen mellem en punk og en poser er hjertet, hvis du ikke er at være dig selv... Dens ikke punk.
 • Disse trin er ikke en regel bog, er der ikke sådan noget som punk regler.
 • Husk nogle gange den bedste måde at være punk, er ved ikke at klæde punk, tage en lille punk mode, nogle emo, goth, eller rockabilly eller hvad og bare flette det sammen til at være dig selv
 • Du behøver faktisk ikke at klæde sig i nogen bestemt måde at være punk. (Se på Henry Rollins eller Ian MacKaye for eksempel, har de vedtaget en anti-fashion)