Wkadk

Hvordan laver makeup sidste hele dagen

Har du nogensinde brugt aldre anvender din make up om morgenen, og så komme hjem senere på dagen for at se udtværet mascara / eyeliner, foundation mærker eller tørret ud huden og pletter re-optræder? Nå, her er hvordan man har perfekt, fejlfri udseende hud, der varer hele dagen!

Steps

Hvordan laver makeup sidste hele dagen. Vask dit ansigt med en meget mild sæbe monteret på din hudtype.
Hvordan laver makeup sidste hele dagen. Vask dit ansigt med en meget mild sæbe monteret på din hudtype.
 1. 1
  Vask dit ansigt med en meget mild sæbe monteret på din hudtype. Hvis du har fedtet hud, kan du prøve en olie fri sæbe, og hvis du har tør eller følsom hud, kigge efter en mild sæbe.
 2. 2
  Brug en fugtighedscreme i hele ansigtet. Til fedtet hud, skal du købe en olie gratis eller gel fugtighedscreme og til tør hud købe en mere nærende én. Sørg, hvis du har fedtet hud, fugtighedscreme har en "mat" look til det. Sørg for at få en fugtighedscreme med mindst SPF 15 i den til at beskytte din hud mod solen eller en separat SPF 45, hvis du bor i et solrigt sted. Hvis du er ældre, kan du bruge en fugtighedscreme med anti-rynke egenskaber.
 3. 3
  Primer er nøglen. En primer er det trick at have gøre op, at ophold hele dagen. Et glimrende valg er en primer med enten 'Estee Lauder' eller 'Smashbox' som disse to mærker helt sikkert hjælpe til at holde din make up intakt, samtidig med at de næringsstoffer fra din fugtighedscreme. En anden, der er begunstiget af make-up artister overalt er ved 'MAC'. Nogle primere kan få lidt dyr, men de er næsten altid de bedre af slagsen-plus, behøver du ikke at bruge meget for en god finish. Påfør primeren i hele dit ansigt, især over ømme, røde områder, fedtet områder, og eventuelle pletter, som du ønsker at dække. Et billigere alternativ til fedtet hud ville være L'Oreal: Studio Secrets Mattifying Primer. Det er billigere endnu lige så effektive. Det er også en stor primer for at holde glansen dit ansigt hele dagen.
 4. 4
  Brug et øje primer, urban decay har en meget god og populær en. Det gør din øjenskygge holder længere og forhindrer krøl i låget. Også, det gør farverne virker mere levende og mindre gennemsigtigt. En flydende concealer ville arbejde for det også. Når vi beskæftiger os med eyeliner (blyant), kan du også prøve at bruge den samme farve øjenskygge til også at "sæt" på på en måde, indstilling pulver hjælper fundament holder længere.
 5. 5
  Må ikke spilde penge på mascara primer. Bare få nogle vandtæt eller plamage bevis mascara. De virker lige så godt. Mascara primer vejer ned dine øjenvipper, hvilket gør dem til at se kortere. Må købe en vandfast mascara, vil det vare længere og vil ikke rokke sig, hvis du tilfældigvis til at få vådt eller græde. Bare sørg for at du ikke sove med det, da det vil klumpe og gøre dine vipper falde af.
 6. 6
  Brug en gennemskinnelig indstilling pulver. Det er simpelthen en klar eller meget let tonet ansigt pulver, der sætter og mattifies dit ansigt uden ekstra cakeyness (eller dækning) af et farvet pulver. Et apotek man vil arbejde lige så godt som en fra en high-end mærke.
 7. 7
  Hvis du ikke ønsker at bruge en flydende foundation, bør du få en mineral pulver i stedet for foundation. Dette giver lettere dækning derefter væske, men det vil også fælde færre bakterier i din hud og vil give dit ansigt til at ånde.
  • Alternativt kan du prøve en creme foundation eller pulver foundation eller creme til pulver fundament eller tonet fugtighedscreme. Mineral makeup kan være godt for nogle, men for andre kan det være et træk. At få farven til højre kan være svært, hvis du har gule undertoner, kan det efterlade dig ser Ashy, og mange mennesker er allergiske over for nogle af de ingredienser som bismuth oxychloride.
 8. 8
  For læbe farve bruge en lang-slid, men sørg for at fugte dine læber ordentligt, før du anvender, så længe-slid er meget tørring.
 9. 9
  Anvend din make up som normalt.
  • Læg mærke til forskellen, det virkelig virker!

Tips

 • Hvis du er iført eyeliner, kan du dab nogle gennemsigtige brune øjenskygge på den, når du sætte det på for at indstille eyeliner på plads. Du kan gøre dette med nogen skygge / blyant liner.
 • Må ikke vælge fra din mascara! Det kan medføre øjenvipper til at knække og falde ud. Brug en sæbe eller make-up klude i stedet.
 • Hvis du ikke kan lide en foundation pensel, skal du bruge en svamp. Dette er en billigere måde at anvende din foundation eller tonet fugtighedscreme. Fugt svampen først, så det ikke opsuge alt for meget af din makeup. Ansøg i nedadgående bevægelser for de bedste resultater. Sørg for at dække alle porer for en airbrushed look.
 • Brug en foundation pensel til at anvende din fugtighedscreme efterfulgt af din foundation med samme pensel, på denne måde det vil stoppe 'tidevand mærker «, store streaky udkig mærker omkring kanterne af dit ansigt og kæbebenet. Husk at anvende det konsekvent og dækker områder, du ikke kan lide mest. Også på grund af fugt, vil din foundation ikke suges op af dit ansigt, forlader det synligt længere.
 • Invester i primer og foundation.
 • Brug eye primer. Hvis du ikke har øjenskygge primer, kan du bare bruge en hudfarvet creme skygge. Anvend det hele din låg, før du anvender din øjenskygge til at forbedre udholdenhed. Det gør din øjenskygge se meget bedre!
 • Må ikke anvende øjenskygge til almindelig tørre læber. Øjet skygge vil ikke blive, og det vil flage ret off.
 • Brug en læbe primer før læbestift for at forhindre udtværing og forbedre finish.

Advarsler

 • Vær forsigtig, hvis du bruger en make up holde spray, da disse har en tendens til at stikke følsomme områder af dit ansigt, såsom under din næse. Så hold afstand og derefter sprøjte, eller vælg et godt betroede mærke.

Ting du behøver

 • Primer
 • Moisturiser
 • Cleanser
 • Make-up vådservietter
 • Mascara
 • Lip primer
 • Væske / filt-tip eyeliner
 • Make up holde spray (valgfrit)
 • Gennemsigtig Setting Powder
 • Vaseline
 • Lip gloss (valgfrit)
 • Lip stick (ekstraudstyr)
 • Læbepomade (valgfri)