Wkadk

Sådan ser mere bleg uden makeup

Uanset om du søger at forsegle et bestemt udseende eller bare tror, ​​at du ser bedre med en mere retfærdig hud, er det meget nemt at opnå, at lys hudfarve uden masser af foundation og pudder (eller klovn makeup!).

Steps

Sådan ser mere bleg uden makeup. Køb en solcreme med en SPF 15 +.
Sådan ser mere bleg uden makeup. Køb en solcreme med en SPF 15 +.
 1. 1
  Køb en solcreme med en SPF 15 +. Et bedre alternativ er en fugtighedscreme med en SPF i det. Alt over 30 er at foretrække, og noget under måske ikke fuldt ud beskytte alle solens skadelige stråler og måske ikke fuldt ud at beskytte din hud mod at blive solbrændt.
 2. 2
  Køb en pind solcreme. Brug dette på dine læber dagligt.
  • Prøv ikke at bruge en pind sun blok på noget udover dine læber. Det er nemt at anvende ujævnt, og hvis du bruger det på dine læber, behøver du ikke ønsker at sprede bakterier. Du ville ikke bruge en læbestift på dit ansigt!
 3. 3
  Sæt solcreme på dit ansigt, hals og bryst området to gange dagligt: ​​Når når du vågner op og en anden gang halvvejs gennem dagen. Brug pinden man, når dine læber føles tør.
 4. 4
  Find en blush pensel og baby pulver. Ved hjælp af en lille smule af pulver, slyng den på dine kinder og hage som en bronzer. Det gør dit ansigt reflektere lys, og gør dig mere bleg.
  • Husk at genanvende efter du bruger solcreme!
  • Undgå den øverste næse og under dine øjne område. Det er her, hud er tør, og det gør din hud ser skællet.
 5. 5
  Overvej farvning dit hår en yderst lys eller mørk farve.
  • Lyse farver, når din hud er den samme farve eller lysere, gøre dig se gennemsigtigt. Dette kan være sværere at trække ud, fordi du ikke kan lave fejl i dit ansigt. Hvis dit hår viser sig lysere end dit ansigt, vil det ligne en rod.
  • Mørkere farver, ligesom medium mørk brun, brun-sort, og sort, er lettere at trække ud. Du behøver ikke at bekymre dig om dit hår er for lys til din teint. De giver din hud en gennemskinnelige look.
 6. 6
  Dæk din hud. Jo mindre hud, der viser den mindre hud, forbrændinger!

Tips

 • Kig efter uparfumeret sol blokke og fugtighedscreme. Folk kan lugte det, og det kunne kollidere med din parfume.
 • Hold ud af solen i lange perioder. Lad os se det i øjnene, hvis du er på fodboldhold, og er udenfor næsten hver dag i en time eller mere, er du ikke vil være i stand til at se meget bleg.

Advarsler

 • Baby pulver får på tøjet meget let. Overvej iført en skjorte over dit outfit, mens anvendelse baby pulver.
 • Grease forårsager akne, og acne ikke passer ind med blege ansigter.