Wkadk

Sådan bruger Cassia obovata på hår


Har du nogensinde ønsket sundt hår med en gylden nuance? Cassia obovata (Senna italica) er en plante, der indeholder en svag gylden eller svagt gult farvestof, også kendt som "neutral henna" eller "Senna obovata", det har conditioning fordele af henna Cassia obovata er sikker at bruge på mere end afslappet, bleget og farvet hår og kan vare anytime fra et par shampoo til permanent. Det vil give mørkt hår en Crimpereffekten og blonde hår en farve boost. Hvis du ønsker at farve eller tilstand hår med Cassia obovata, læs videre.

Steps

Sådan bruger Cassia obovata på hår. Vælg den type Cassia obovata du ønsker at bruge.
Sådan bruger Cassia obovata på hår. Vælg den type Cassia obovata du ønsker at bruge.
 1. 1
  Vælg den type Cassia obovata du ønsker at bruge. Forblandet Cassia obovata kræver en mindre indsats, men kan ikke være helt ren (den kan indeholde rabarber rod), og pulveriseret Cassia obovata tager mere tid, men tillader dig at have en mere tilpasset mix. Når du har foretaget din beslutning, skal du følge instruktionerne under det relevante afsnit nedenfor.
 2. 2
  Når du er færdig, skylles ud Cassia obovata med en sulfat-fri shampoo og / eller conditioner. Du kan bruge sulfat-holdige hårprodukter, efter at du først skylle det ud, men hvis du ikke har vasket det ud det kunne fratage Cassia obovata fra dit hår.

Forblandet cassia

 1. 1
  Læs listen på din Cassia obovata. Din 'Cassia obovata' kan ikke være cassia på alle, hvis den er færdigblandet. Hvis Cassia obovata ikke er på ingredienslisten, men Cinnamomum Cassia er, har du fået den forkerte type Cassia. Kig på de øvrige indholdsstoffer. Er der nogen metalliske farvestoffer? Hvad om urter? Det er vigtigt at forske yderligere ingredienser og deres effekter. Altid streng test færdigblandet cassia!
 2. 2
  Følg vejledningen på kassen eller bagsiden af krukken. Læs dem meget omhyggeligt. Du kan tilføje i urter, men hvis du gør det, husk at streng test!

Cassia obovata pulver

 1. 1
  Sætte pulver i en stor skål. Det er her du vil gøre din fuldt tilpasset Cassia obovata mix.
 2. 2
  Blandes i en væske. Forskning de fordele og ulemper ved hver væske før blanding og afgøre, hvilken en vil give den ønskede effekt. Du kan bruge noget fra kamille te til varmt vand eller endda champagne! Hvis du kort på tid, så prøv kamille te for en hurtig farvestof udgivelse. Hvis du har en masse tid, så prøv citronsaft for en rig pletten. Væsken behøver ikke at være sure, men de fleste mennesker finder sure blandinger plet bedre.
 3. 3
  Tilføj i andre urter. Mens dette trin er valgfrit, det er sjovt og potentielt givende at eksperimentere med forskellige urter til duft, tone og konditionering, der passer til dit eget hår type. Nogle forslag kan nævnes:
  • Ubleget kamille blade kan være en stor blond booster.
  • Kanel kan tilføje varme røde eller rødbrun toner.
  • Pulveriserede nelliker kan maskere Cassia duft.
  • Rabarber rod, ligesom Cassia, indeholder en stor mængde af chrysophanic syre, hvilket gør det pletten gul, så det er fantastisk at forbedre blonde. Dette vil også plette dine hænder eller tøj, så pas på!

Tips

 • Strand test for at sikre tonen er god. Vær opmærksom på, hvor længe du lade det sidde, og hvilke urter og flydende du brugte hvis du kan lide skyggen.
 • Du kan tilføje Cassia til en henna mix for et jordbær blondine farve med et orange skær i sollys.
 • Cassia obovata kan løsne krøller mønster, så prøv at tilføje krølle-styrke urter, hvis du ønsker dit hår tekstur at holde sig så krøllet som det er i øjeblikket.
 • Søg efter Cassia obovata tråde og links på din foretrukne søgemaskine. De links, du finder, vil hjælpe dig med at skabe det perfekte miks til dig.
 • Kig i det tilknyttede Googles afsnittet for flere naturlige måder at farve dit hår.
 • Hvis du har en varm hudfarve og lys hår, vil Cassia ser godt ud på dig!

Advarsler

 • Selvom det er meget sjældent, en Cassia obovata allergi er muligt, så det anbefales at sætte Cassia pulver under et band-støtte i 24 timer. Hvis et udslæt vises, har du måske en Cassia allergi.
 • Gider ikke at gøre en Cassia gloss, det vil være umærkelig og give næppe condition.
 • Hvis du har "hårdt vand" (vand med en enorm mængde af mineraler), kan dit hår blive grønt grundet mineral oprustning - husk at streng test!
 • Hvis du bruger cassia med amla pulver opmærksom på, at Cassia farvestoffet vil nedbryder, så hvis du ønsker noget farvestof, blandes amla med Cassia.
 • Må ikke forveksle Cassia obovata med Cinnamomum cassia (kanel). Selv om de er i samme familie af planter, de er ikke det samme, og du kan ikke erstatte Cinnamomum for Cassia obovata.
 • Hvis du har kølig tonet hud, kan Cassia tone kollidere med din teint. Det anbefales, at du lære, hvis du er en varm eller kold, før du prøver dette.
 • Forvent ikke Cassia obovata at have de samme virkninger som. Det vil ikke lysne sort eller meget mørk brun hår. De fleste mennesker oplever, at kun dem med blond og lys brunette hår se nogen lyn effekter.