Wkadk

Hvordan at vide, hvis en genert fyr kan lide dig

Genert fyre er ekstremt hemmelighedsfulde og kan være meget svær at læse. Generelt spiller de med et andet sæt regler, hovedsageligt fordi de ikke ved, hvad reglerne er, eller fordi de er for selvbevidst. At fortælle, hvis en genert fyr kan lide dig, så prøv disse tips og teknikker.

Steps

Hvordan at vide, hvis en genert fyr kan lide dig. Må ikke spørge ham direkte, om han kan lide dig.
Hvordan at vide, hvis en genert fyr kan lide dig. Må ikke spørge ham direkte, om han kan lide dig.
 1. 1
  Må ikke spørge ham direkte, om han kan lide dig. Konfrontation er genert-guy Kryptonite, ikke kun vil han benægte, at han er interesseret, men han vil sikkert også begynde at undgå dig bagefter ud af forlegenhed. Brug altid subtile teknikker, når interagere med en genert fyr.
 2. 2
  Må ikke spørge sine venner, hvis han kan lide dig. Shy guys 'topprioritet er tavshedspligt. Oven i dette, behøver fyre generelt ikke tale med hinanden om deres følelser og knuser den måde, at piger gør. Hvis en genert fyr kan lide dig, det er meget, meget sandsynligt, at han ikke har fortalt nogen, og agter ikke at.
  • Spørger hans venner har en meget alvorlig ulempe: Du kan gives dårlig information om, hvorvidt han kan lide dig. Fordi han er genert og ikke udtrykke sine følelser ofte, kan du få den idé, at han ikke er interesseret, da han rent faktisk er. Dette kunne være et alvorligt psykologisk slag.
  • Spørger hans venner har også den ulempe at sætte bolden i hans hof. Da han ved - eller gætter - at du kan lide ham, han kommer til at tro, at du vil have ham til at spørge dig ud. Det gør ham føler sig presset. Så frustrerende som det kan være, du bliver nødt til at gøre en masse af arbejdet her, hjælper ham til at føle afslappet undervejs.
 3. 3
  Sammenlign hans opførsel mod dig med sin adfærd mod andre. Genert fyre adfærd kan være så mærkeligt, at det ikke kan give mening på egen hånd. I stedet for kun at analysere hans opførsel, når han er omkring dig, sammenligne det med, hvordan han optræder omkring andre. Kig efter noget, han gør ekstra omkring dig - uanset om det er godt eller dårligt. Er han ekstra rart? Ekstra stille? Ekstra nervøs? Ekstra irritabel? Hvis han behandler dig anderledes end alle andre, han har helt sikkert stærke følelser af en slags for dig.
  • Får han virkelig stille omkring dig? Hans manglende evne til at tale kunne være nervøsitet: Han har en crush på dig, og han er så bange for at sige noget underligt eller dum, at han har fortalt sig selv at det er bedre bare ikke at snakke, når du er rundt.
 4. 4
  Læs hans kropssprog. Men i stedet for at lede efter den sædvanlige flirte adfærd (ex. komme i nærheden af ​​dig, røre dig, og andre se-på-mig kropssprog), se for tegn på, at han er ubehageligt omkring dig. Hvis han ser ned, krydser sine arme, undgår øjenkontakt, eller gør nervøse fagter mere end normalt, når han er sammen med dig, chancerne er, at han gør en ekstra indsats for at skjule sin interesse i dig.
  • Er han skælde med sine hænder, tøj eller hans hår, når du taler til ham? Disse ting er helt sikkert et tegn på nervøsitet, taler til dig gør ham så forfjamsket, at han ikke kan holde stille.
  • Er han sveder eller sveder omkring dig? Svedende er endnu et tegn på nervøsitet. Svedende er en ufrivillig kropslig funktion, og hvis han kunne styre det, han ville. Men han kan ikke, så panden og under armene er tilbøjelige til at perle op.
  • Er han rødmer eller slurk en masse omkring dig? Rødmende kan være svært at se, men på nogle fyre, det er indlysende: Hans ansigt lyser op og han ligner han bare køres en mile. Gulping er et tegn på, at han ved, han har brug for at sige noget, men kan ikke finde den nøjagtige ord, eller ord, at sige.
  • Er han omkring dig ofte, men aldrig tæt på dig? Det kunne være, at han savors være i nærheden af ​​dig, men ønsker ikke at tippe sin hånd ved at være tæt på dig. Hvis han er altid et sted tæt på, men aldrig tæt nok, kunne han være som håbløst tiltrukket af dig, som du er for ham.
 5. 5
  Prøv at fange ham kigger på dig. Da genert fyre undertrykke deres følelser så meget mere end andre fyre, holde deres interesse en hemmelighed og undertiden undgår deres knuser helt, de ofte stjæler blikke til at gøre op for det. Se ham fra din perifere syn at se, om han stirrer på dig, når han tror du ikke ser. Hvis han gør det mere end én gang, at han er helt sikkert interesseret. Vær forsigtig, men: hvis man ser på ham, og han vender væk med det samme, han er helt flov. Smiler til ham, hvis du ønsker at give ham håb.
  • Samtidig, han undgå at se på dig helt? Selv genert fyre ser på pigerne nogle af tiden. Hvis han konsekvent undgår at se på dig, kunne hvis være, at han ikke vil have dig til at bemærke hans hemmelige følelser. Bemærk, om han ser på andre piger for at finde ud af, om han optræder som det i almindelighed eller bare omkring dig.
 6. 6
  Vær opmærksom på den måde, han taler til dig. Alle får nervøse, når du chatter med den person, de kan lide, men for generte fyre, er det endnu værre, som regel, vil de give dig enten korte, rolige, måske endda bidsk svar eller de vil tale meget hurtigt og ramble af lutter panik. Igen, bemærk, hvorvidt hans taler er ekstra akavet omkring dig i forhold til omkring andre mennesker.
  • Er han giver dig korte "ja" eller "nej" svar, og nægter at uddybe det? Det er ikke fordi han ikke er interesseret i samtalen, det er, at han er for interesseret i samtalen, og ikke ønsker at sige noget, der kunne afsløre hans hengivenhed for dig.
  • Er han mere sikker omkring hans venner? Hans venner tilbyde ham en lille smule psykologisk støtte. Han har stadig ikke ønsker at rod op foran dig, men han er lidt mere villige til at engagere sig i samtale.
 7. 7
  Spørg ham om at gøre dig en tjeneste. Selvom genert fyre undgår aktivt forfølger hvem de er interesseret i, vil de ofte gør tingene passivt at vise, at de bekymrer sig. Hvis han kan lide dig, chancerne er han vil være villig til at tage tid ud af, hvad han gør for at hjælpe dig - nogle gange igen og igen. Men ikke misbruger din magt over ham. Dette er en særlig grusom ting at gøre for en genert fyr, faktisk grunden måske han er så genert i første omgang er, fordi han er vant til at blive behandlet dårligt.
  • Roligt og sødt bede ham om at bære dine bøger eller din rygsæk for dig til den næste klasse. Hvis du har brug for en undskyldning (du behøver ikke, kan du bare spørge ham), fortælle ham, at din ryg er såre dig, og du ikke ønsker at gøre det værre.
  • Bede ham om at hjælpe dig ud med hårde hjemmeopgaver. Hvis han ikke er stor på matematik, ikke bede ham om at hjælpe dig med geometri - det vil kun gøre ham mere nervøs. Find ud af, hvad han er god til og bede ham om at forklare dig noget.
  • Spørg ham til at handle noget lækker at han bragte til frokost. Måske han bragte nogle Sour Patch Kids og du bemærker dem i cafeteriet. Spørg ham for nogle Sour Patch Kids til gengæld for et æble eller noget sødt. Hvis han giver dit ønske uden tøven, det er et godt tegn.
 8. 8
  Se om han gør venner med dine venner. Det er ikke nødvendigvis, at han er i dine veninder, det er, at han ønsker en undskyldning for at være tættere på dig, og han ønsker at være i stand til at høre om dig fra folk, der kender dig bedst. Især hvis han gør venner med alle dine venner og ikke med dig, kunne det betyde, at han knusning.
  • Med dette scenario, så sørg for at han ikke flirte med dine venner. Hvis han er, kunne det være, at han virkelig kan lide en af ​​dem og ikke dig. På den anden side kunne han bare være flirte for at vise dig, at han kan imponere pigerne.
 9. 9
  Tal med ham online. En masse af generte fyre føler sig mere komfortable skriver fra bag en skærm end at tale ansigt til ansigt. Prøv at starte en samtale med ham på Facebook eller IM og bruge.
  • Hvis han er virkelig snakkesalig online, og nyder at dele ting med dig, det er fordi han relishes mulighed for at tale med dig, men ønsker at kontrollere situationen. Han føler sig mere i kontrol nu, at han ikke behøver at bekymre sig, hvordan han kommer ud i person.
  • Spørg ham spørgsmål og se, om han stiller spørgsmål til gengæld. Genert fyre er som regel temmelig god om at stille spørgsmål (de ikke ønsker at skulle snakke hele tiden). Hvis han konsekvent spørger dig om din fortid, om dine mål, eller blot om din dag, tager det som et godt tegn.
  • Må ikke holde dine samtaler lige på internettet. Det er fint at begynde at tale med ham på nettet eller i teksterne, men i sidste ende, du vil få brug for at nærme sig ham og forsøge at få ham til at åbne op i person. Ellers vil han blive magelig med internettet og måske brug for ekstra mod til at gøre flytningen i person.

Advarsler

 • Forskellen mellem en genert fyr, der ikke ønsker at tale med dig og en fyr, der ikke kan lide dig, er meget slank. Hvis fyren viser flere af de negative tegn (ser kede sig, når vi taler til dig, undgår du, etc.) end positive (stirrer, genert, etc.) end han sandsynligvis er bare irriteret over eller ikke kan lide dig.