Wkadk

Sådan holder et forhold frisk

Nye relationer er spændende og forfriskende. Hvordan kan du holde det spunk og vitalitet i et langsigtet forhold?

Steps

Sådan holder et forhold frisk. Udnyt ny teknologi, tekst og sende e-cards.
Sådan holder et forhold frisk. Udnyt ny teknologi, tekst og sende e-cards.
 1. 1
  Udnyt ny teknologi, tekst og sende e-cards. Med så mange af os presset for tid, hvorfor så ikke bruge teknologien til at "bevare kontakten" i løbet af dagen. En kompliment, hengivenhed eller en hurtig "Hej, er du ved at blive tænkt på" via tekst kan gnist nogens dag. E-kort er hurtige, og bekvemt. Der er mange steder, der giver dig mulighed for at sende dem gratis. Du kan finde nogen form for stemning fra søde og sjove, alvorlige og romantisk eller drillende sexet. Den bonus er, at du kan medtage en personlig besked sammen med det, hvis du gerne vil.
 2. 2
  Hold hænder, kramme og give hurtige kys ofte. Intet er så godt for sjælen og følelsesmæssige sundhed af en person som den menneskelige kontakt. Som teenagere vi holde i hånd, giver hurtige kys som goddag og farvel og kæle, mens vi sidder tæt på. Hvorfor ikke holde denne følelse af unge, uanset hvor gamle vi er, eller hvor lang tid vi har været har sammen som par? Holding hænder holder en forbindelse og nærhed, uanset hvad vi gør. En entusiastisk knus løfter os, et hurtigt kys siger "glad for at se dig".
 3. 3
  Date ofte. Foretag datoer og foregribe dem med spænding. Klæd og se dine bedste. Oplev en ny cologne eller parfume. Sætte scenen som om du forsøger at "imponere" den måde du gjorde i starten af ​​forholdet. Hvis dit budget begrænser dig til en leje film derhjemme, ændre det op. Set ud ost og kiks i stedet for den sædvanlige popcorn. Sluk lyset, og lad din pejs belyse rummet. Ingen pejsen? Stearinlys gøre lige så godt. Pointen er at sætte stemningen i en dato. Ønsket om at se dine bedste, føle dit bedste og har den bedste mulige tid vil forynge disse følelser af en første date.
 4. 4
  Skriv gammeldags kærlighedsbreve. Der er intet som kraften af ​​det skrevne ord. Tanken om, at en person ville sidde og forsøge at formidle deres følelser gennem ord er ikke kun en hjertevarme gestus, men en, der kan fornys igen og igen gennem hver genlæse. Når du har brug en følelsesmæssig løft, kan du gense dem og straks få den følelsesmæssige genopladning. Genlæse en partners kærlighedsbreve øjeblikkeligt bringer dig til den intensitet, når forholdet var ung. Skrive breve i hele forholdet fortæller din partner disse følelser er stadig i live og godt.
 5. 5
  Ros, ros og tak... og mere ros. Snarere end at koncentrere sig om, hvad han eller hun "ikke gøre længere," tænke over, hvad han / hun gør. Han kan ikke give dig blomster, som han gjorde i begyndelsen af ​​din frieri, men hans overvejelser i pakning din frokost eller give dig lidt tid med pigerne er en anden form for "blomstre". Hvis hun ikke synes at være så kærlig som da du først dateret, værdsætter hendes se spillet med dig, især hvis hun ikke er en sports-fan. De siger "se dit glas fyldt eller halvt tomt" har gyldighed. Hvis vi komplimenterer folk om, hvad de gør, i stedet for at insistere på, hvad de ikke gør det, ville vi blive overrasket over hvordan reagerer en person kan være. Bliver værdsat med et "tak", gør de fleste mennesker begejstrede for at gøre mere. Komplimentere din partner på deres kvaliteter af tålmodighed eller kreativitet vil let blive et højdepunkt i deres dag. Og med nok takkebreve og komplimenter, man ved aldrig. At buket blomster måske bare følge.
 6. 6
  Lær noget "nyt" sammen.
 7. 7
  Tage danseundervisning, tage en kunst klasse eller lære at løbe på skøjter sammen! Tag en dagstur til et nyt sted ingen af ​​jer nogensinde har besøgt før. Hvis du ser tilbage på dit liv, har du sandsynligvis sammen med mennesker, som du delte nye begivenheder eller oplevelser, noget du har oplevet sammen for første gang. Disse erfaringer skaber nærhed. Find noget, der kan være en "første" for de to af jer. Du kan også udvikle en ny interesse de to af du kan nyde!
 8. 8
  Gør kærlighed ofte og med lidenskab. Skønheden i en langsigtet seksuelt forhold er, at den intimitet bygger i årenes løb. Denne intimitet gør sex meget mere ægte, glædeligt og tilfredsstillende. Det er også et område, der ikke ofte sat højt på vigtigheden skala. Arbejde, karriere, skole og børn ofte udstødning vores energi, så vi finder det svært at "være i humør." Gør den intime del af din relation høj prioritet. Få tid til "kærlighed sessioner." Tage tid til at "elske" snarere end bare have sex. Bruge stearinlys, parfume, eller hvad det er, at få dine safter flyder. Ligesom alt andet i livet, dør intimitet hvis det ikke er næring. Fodre den med hengivenhed, komplimenter og tid vil gøre det noget, der føles mindre som en forpligtelse i slutningen af ​​en hård dag, men noget at se frem til.
 9. 9
  Styrk din kunst for samtale. Hvis du finder dig selv med "noget at snakke om længere", finde noget at starte samtalen. Fyld din partner ind på de "sjove" ting, der skete på arbejdspladsen, sladder, alt trivielt og interessant. Husk, vi alle nødt til at bruge vores partnere som en "sparringspartner", men hvis det er den eneste samtale, som vi har med vores "betydelige andre," selv den mest sympatiske lytteren kan have en bristepunktet. Gør "deling af din dag" en fornøjelse begivenhed, ikke en frygtet onde.
 10. 10
  Være en god lytter. Der er stadig er den tid, når din partner vil du nødt til at være der, bare for at lytte. Du har sikkert hørt vittighed tusind gange og hørte familien problemet dobbelt så ofte, så at lytte til din partner er ikke altid let. Den ekstra indsats, kan dog være uvurderlige. Husk, folk ofte ikke ønsker deres problemer løst, bare en skulder at støtte sig til. At fjerne byrden af ​​"fastsættelse det," kunne gøre det lettere.
 11. 11
  Pas på dig selv, sind, krop og ånd. Være lidenskabelig omkring livet. Der er sandhed i den tro, at hvis vi fodre barnet i os vores ånd kan forblive ung, selv når vores ydre krop ikke. Forblive ung i sind og ånd. Pas godt på dit helbred, følelsesmæssige og fysiske. Det er meget lettere at holde et forhold ung når du udstråler den aura selv. Start ved at holde dig selv "unge på hjerte."
  • Holde et forhold pulserende årevis kan være en udfordring, men det behøver ikke at være en negativ. Som med alle udfordringer engang opnået, bliver den succes, meget sødere, realisering mere spændende. Den slags energi er sikker på at give en kickstart til nogens forhold!
 12. 12
  Altid forsøge at forstå den anden person perfekt. Du kan være på to helt forskellige tankegange, men du skal vide, at du er sammen, fordi du er ment til at være. Så du skal ikke ødelægge det. Når den anden person gør noget forkert eller ikke ankommer til tiden, ikke starte ved at være så aggressiv. Du skal først spørge den person, hvad der skete på en rolig måde og fortælle, at du forstår, så fortvivl ikke. Disse små trøstende ord kan styrke jeres forhold meget.

Tips

 • Må ikke springe ind i et seksuelt forhold for hurtigt, fordi det kan ødelægge alt!
 • Dont bevæge sig hurtigt og være grådige hele tiden tid og spørge din partner om mere! Det kan ødelægge dit forhold!
 • "De par, der drikker sammen, bliver sammen." - CJ Tillman