Wkadk

Hvordan at tilslutte op med en pige

Du kan føle nervøs koble op med en pige, men at gøre det rigtige, du bare nødt til at have tillid og til at vide hvad de skal sige for at få pigens opmærksomhed. Når du gøre pigen bemærke dig, få hende føle sig speciel, og begynde at få hende i stemning, koble op vil være lige et kys væk. Hvis du ønsker at vide, hvordan man alliere sig med en pige, bare følge disse trin.

Steps

Hvordan at tilslutte op med en pige. Gøre hende føle sig speciel.
Hvordan at tilslutte op med en pige. Gøre hende føle sig speciel.

Gør hende mærke, at du

 1. 1
  Flirte med hende. Hvis du ønsker at tilslutte op med en pige, er du nødt til med hende første til at vise, at du kan spille bold. At flirte med en pige på den rigtige måde, er du nødt til at lade hende vide, at du er interesseret uden at give for meget væk. Når du foretager øjenkontakt, skal du ikke være bange for at henvende sig til pigen og få en flirtende samtale i gang. Her er nogle måder at flirte:
  • Flirt med dit kropssprog. Holde øjenkontakt, mens du taler, skal du holde din krop vendte sig mod hende, og lean i en smule, så du kommer tættere.
  • Drille hende. Forsigtigt drille pigen om noget fra hendes besættelse med sin kat til hendes lyserøde sko, alt imens at lade hende vide, at du synes, hun er rigtig sød.
  • Hold det lys. Opretholde en lys, sjov, flirtende drillerier når du først forsøger at komme til at kende pigen. Hvis du forsøger at få alt for alvorligt med det samme, vil hun synes, du er for intens.
  • Glem ikke at smile og grine. Lad hende vide, hvor meget du kan lide at tale med hende uden at sige det.
  • Røre hende let. Hvis det går godt, give hende en let berøring på skulderen eller armen.
 2. 2
  Gøre hende føle sig speciel. Hver pige ønsker at føle, at hun er den eneste pige i verden, så du bør gøre hende føle sig som en unik person - også selvom du bare forsøger at alliere sig med hende. At gøre hende føle sig speciel, er du nødt til at være en god lytter, stille de rigtige spørgsmål, og få hende til at føle som om alt, hvad hun siger, er vigtigt.
  • Spørg hende spørgsmål om sig selv. Spørg ikke noget for dybt - bare snakke om hendes søskende, foretrukne bands, og hvad hun kan lide at gøre i weekenden.
  • Lyt opmærksomt. Må ikke se rundt i lokalet, mens hun taler, men i stedet sætte din telefon væk, og kun bryde øjenkontakt til at smile og se på jorden, hvis tingene bliver for intens.
  • Lad hende vide, hvad der gør hende skiller sig ud. Du behøver ikke at sige, "Jeg har aldrig mødt nogen som dig før," men du kan sige, "Jeg har aldrig hørt sådan en utrolig griner." Lad hende vide, at hun er unik.
 3. 3
  Charm hende. Charmerende mennesker kan gå ind i ethvert rum og tale til enhver person overhovedet uden at få ubehageligt. At charmere pigen, er du nødt til at udstråle selvtillid og vise, at du er helt fortrolig med dig selv, og at du elsker at snakke med folk og gøre dem til at føle stor.
  • Hold tingene positive. Charmerende folk gør det bedste af alt og er altid understreger de store ting i livet - det er derfor, folk ønsker at være omkring dem.
  • Vis, at du kan tale med nogen. Selvom du bør fokusere på pigen, hvis hendes venner er omkring, bør du charme dem samtidig holde hendes opmærksomhed. Det vil vise, at du kan holde en samtale med nogen.
  • Imponere hende med din humor. Må ikke bare grine, hvis hun siger noget morsomt, brand tilbage med en morsom bemærkning.
 4. 4
  Må ikke se alt tilgængeligt. Selvom det er vigtigt at få pigen interesseret, er du stadig nødt til at spille det koket, hvis du virkelig vil have hende til at hook op med dig. Ingen pige ønsker at alliere sig med de lavthængende frugt, bør du kigge interesseret, men ikke desperat at hook op med hende for enhver pris. Der er en fin linje mellem at flirte og kommer på for stærk, så sørg for at du ikke kvæle pige med hengivenhed.
  • Du bør komplimentere hende, men ikke fortælle hende, at hun er smuk, fantastisk, og har en absolut gorgeous kroppen - hun vil begynde at blive overvældet, eller vil mistanke om, at du ikke rigtig være oprigtig.
  • Må ikke tale om, hvordan du aldrig få piger, og er overrasket over, at en stor pige som hende faktisk taler til dig. Du bør gøre hende tror, ​​at piger elsker at tale med dig hele tiden, selvom det er ikke sandt.
  • Nogle gange hjælper det at gøre hende jaloux bare en smule. Hvis du nævner en anden pige, kort flirt med en anden pige, eller bare ikke lyder 100% investeret i almindelighed vil pigen kun ønsker dig mere. Nu, hvis du kaster dig selv på en anden pige lige foran hende, vil hun hurtigt miste interessen.
 5. 5
  Vide, hvornår nok er nok. Hvis pigen er bare ikke have det, vil du vide temmelig hurtigt. Hvis du trækker alle sejl men hun er bare rullende hendes øjne, ser rundt i lokalet eller signalering hendes venner for at redde hende, så er det tid til at klippe hendes løs. Må ikke hænge længere end du ville, eller du bare genere dig selv. Hvis hun ikke vil have dig, det er okay - gå videre og vide, at du vil finde en anden, der er ikke immune over for din charme.
  • Hvis hun tydeligvis ikke vil have dig, være en gentleman, som du siger farvel. Må ikke gøre tingene værre ved at sige: "Nå, du tydeligt ikke kan lide mig" - i stedet, bare fortælle hende, at det var rart at møde hende og gå på din lystige måde.

Gør hende vil have dig

 1. 1
  Hvis det går godt, så spørg hende ud. Du kan ikke alliere sig med hende, hvis du ikke spørger hende ud, kan du? Fortæl den pige, du har haft en stor tid taler til hende og spørge hende, om hun ønsker at afhente samtale over drinks og middag tid. Eller hvis du er frem og mødte hende ud på en klub eller en bar, bare bede hende om at komme hjem med dig, men husk, at dette kan gøre dig til at ligne en spiller, hvis du bare komme til at kende hinanden. Men hvis alt hvad du ønsker at gøre, er hook op, så hey - bede hende om at komme over.
  • Hvis du virkelig gerne pigen, så skal du tage hende på et par datoer først, før du forsøger at virkelig hook op med hende.
 2. 2
  Sæt stemningen. Når du har fået hende alene - uanset om det er senere samme aften, eller efter et par datoer - du bør sætte stemningen, før du prøver noget, så hun føler mere romantisk. Hvis hun kommer tilbage til din plads, sørge for at alt er ren, at lysene er relativt svagt, og at du har nogle bestemmelser - vin, ost, chokolade eller andre sexede snacks.
  • Være en absolut Herre, når hun kommer forbi. Tag ud og hænge op hendes frakke og spørge hende, om hun ville have noget at drikke eller spise.
 3. 3
  Ros hende. Du behøver ikke at gå overbord. Bare fortæl hende at hun ser godt ud den aften, at du elsker hende øreringe, eller bare sige, at du kan lide at tilbringe tid med hende. Gøre hende føle sig speciel, før du selv gøre en bevægelse.
  • Må ikke være uoprigtig. Fortæl hende noget rart, der er faktisk sandt. Hun vil være i stand til at fortælle, hvis du bare smøre hende op med komplimenter for at forsøge at få hende til at tilslutte op.
 4. 4
  Prøv nogle lette berøringer. Hvis hun synes modtagelige og du sidder ved siden af ​​hende, så kan du prøve nogle lette berøringer, før du begynder at kysse hende. Sæt din arm omkring hende, placere din hånd på hendes knæ, eller endda klemme hendes hånd for at lade hende vide, at du er til hende. Du kan endda forsigtigt slagtilfælde hendes hår eller sætte din arm rundt om livet på hende, hvis du føler dig mere fremad.
  • Se hvordan hun reagerer. Hvis hun er komfortabel med dine berøringer, så hun vil bevæge sig tættere på dig, smil, og vil begynde at sætte sine hænder på dig også.
  • Når de lyse hånd har gjort deres trick, kan du prøve at kysse hende.

Hook op med hende

 1. 1
  Kysse hende. Kysse en pige for første gang, behøver ikke at være skræmmende. Bare husk at være sikker, tage det langsomt, og ved, hvad de skal gøre med resten af ​​kroppen. Må ikke lægge for meget pres på dig selv at have en perfekt med pigen, og bare fokusere på at nyde læbe-låsning med pigen for første gang. Her er hvordan du gør det:
  • Kig ind i hendes øjne og børste sit hår ud af hendes ansigt. Lad hende vide, at du ønsker at kysse hende uden at sige det.
  • Bevæge sig mod hende med dine læber let adskilte. Kysse hende og se hvordan hun reagerer. Du kan låse læber i et par sekunder eller endnu længere, hvis hun trækker væk.
  • Hvis hun ønsker at holde kysse, så kan du selv prøve at fransk kysse hende efter et par minutter, bare ikke sætte din tunge ind i hendes mund lige væk eller hun vil blive smidt ud vagt.
  • Bevæg dine hænder omkring hendes taljen eller skuldre, men ikke begynde famler hende i uhensigtsmæssige steder eller hun får ubehageligt.
 2. 2
  Røre hende mere intimt. Når hun lader dig vide, at hun er klar til at tage det til det næste niveau, kan du begynde at røre hende mere intimt, mens du kysser. Hvis hun flytter ind på dit skød, eller hvis du er på toppen af ​​hende, så tingene bliver varm og tung. Du kan prøve at køre dine hænder over mere intime dele af hendes krop, når hun er behagelig. Dette vil og kan få hende i stemning til mere.
  • Hvis du har været kysse et stykke tid og hun er begyndt at røre dig over det hele, køre dine hænder over hendes bryster, men gør det meget nøje for at se, hvordan hun reagerer. Hvis hun lader dig vide, hun kan lide det, så holde ud.
  • Slagtilfælde hendes lår og den plads bag hendes lår. Keep going, så længe hun fortælle dig, hun kan lide det.
  • Du kan begynde at kysse hende på halsen eller under hendes ører. Du behøver ikke at begrænse kysse på læberne.
 3. 3
  Get afklædt (valgfrit). For nogle mennesker, bare tilslutte betyder kysse, og hvis du har nået dette mål, så være glad for et veludført stykke arbejde. Men hvis begge af jer ønsker mere, så er det tid til at gå til soveværelset og begynder at tage tøjet af. Hjælp pigen fjerne hendes tøj blidt, og ikke være alt for frem om det.
  • Må ikke tage alt dit tøj på én gang. Når hun begynder at tage hendes ud, bør du opretholde det samme niveau af relativ nøgenhed.
  • Må ikke gøre hende utilpas ved at tage ud alt dit tøj, mens hun fuldt ud er klædt, eller ved at tage off alle hendes tøj, mens du stadig har din videre.
  • Knappe hendes skjorte eller skubbe den over hendes hoved. Derefter tager off hendes bh ved unclasping den i ryggen, gør ikke akavet kommentarer om hvor svært det er. Bare slappe af og du vil være i stand til at få det ud.
  • Må ikke haste til at tage tøjet af. Vent for hende at trække din trøje over hovedet eller for at begynde at fjerne dit bælte.
  • Når hun er afklædt, fortæl hende hvor smuk hun ser ud.
 4. 4
  Se, om hun er klar til mere. Hvis du ønsker at have sex med pigen, sørg for at det er, hvad hun har i tankerne også. Du skal både være ædru, ind i hinanden, og klar til at have en god tid. Og at være klar til at have en god tid betyder bagefter forberedt på forhånd med kondomer eller noget andet, du måske nødt til at have sex.
  • Må ikke haste ind i sex. Sørg for at du har pigens samtykke først, og at hun gør det, fordi hun virkelig ønsker at, ikke fordi du er virkelig lægge pres på.
  • Selv om det er klart, at du både vil have sex, bør du bruge lidt tid på forspil, så du er begge er tændt, når øjeblikket kommer.

Tips

 • Vær ikke vred, hvis en pige afviser dine fremskridt. Være nådig, undskylde og gå væk.
 • Være sikker og forberedt.
 • Brug ikke for meget cologne - det kan nemt blive overvældende.
 • Vide, om ikke du vil se pigen igen, og hvis ja, hvad du vil sige.
 • Vide, hvornår nok er nok.

Advarsler

 • Må ikke udnytte beruset piger. Deres uansvarlighed er ikke din gevinst.