Wkadk

Hvordan at tilslutte op med en pige på en bar

Er du en nørd, og det har gået seks måneder siden, du har været intim med en pige? Nå, så fortvivl ikke. Nerds forstå, at alting har en videnskab og en metode. Overbevisende en pige til at gå hjem med dig er ikke anderledes, så her er hvordan.

Steps

Hvordan at tilslutte op med en pige på en bar. Køb tøj, kvinder vil lide.
Hvordan at tilslutte op med en pige på en bar. Køb tøj, kvinder vil lide.
 1. 1
  Køb tøj, kvinder vil lide. Prøv og få en varm pige at gå med dig, så du ikke købe tøj, der gør du ser nørdet eller som du er på arbejde. Vælg det rigtige tøj til den rigtige type pige. Hvis du vil have slemme piger, du er nødt til at se dårligt. Billedet er nøglen mere end udseende. Prøv også at lugte godt.
 2. 2
  Drik lidt før du går ud. Det kan hjælpe dig med at komme over din frygt for nærmer kvinder. Men ikke får alt for beruset, denne smerte og ikke hjælpe dig.
 3. 3
  Ring venner med en masse af veninder: De kan bringe en fremtidsmulighederne. Eller gå solo, men gå til barer, der har andre fyre, der er solo. Overfyldte steder er de bedste. Sørg for du gå til barer, DER HAR GIRLS stede.
 4. 4
  Tag en drink i hånden, så du ikke skælde for meget. Hvis du ikke ønsker at drikke, få en ginger ale eller 7UP men har den bartender bruge en highball glas, så det vil se ud som en blandet drink.
 5. 5
  Kig efter en gruppe på tre piger eller en pige alene. Piger alene er normalt lidt psycho og har brug for kærlighed, hvis hun er med to andre piger, de vil forlade sine venner bagefter. Når to piger er sammen de sjældent splittet op.
 6. 6
  Introducere dig selv. Guys prale om deres intro, men den bedste intro siger 'hello mit navn er...' Hvis hun tror, ​​du er sød, hun vil ikke ligeglad med, hvad der kommer næste. Bare være høflig og sjovt, hvis du kan.
 7. 7
  Spørg hende at danse. Hvis du ikke danse, vil dine chancer være begrænset. Dans er nyttigt at opbygge en rapport, selvom du laver en joke af det. Hvis du er i et varmt svedig klub, få lukke og danse med dine hænder på hende. Vær ikke bange! Kvinder kan lide når en fyr tager styrer en lille., Bare være sikker på at være opmærksom på hendes signaler og ikke gå for langt for hurtigt.
 8. 8
  Købe hende drinks, men ikke for mange eller hun vil blive syge eller søvnig. Bestil sjove drikkevarer som bilbomber og drikker sammen. Husk, det afhænger af hendes stil. Hvis hun er en sprut-jagthund, hæld væk! Men denne artikel handler mere om, hvordan du får normale piger.
 9. 9
  Være kærlig med sine hænder og krop, men sørge for at alt ser ud og føles naturligt. IKKE VÆRE NØJEREGNENDE!
 10. 10
  Inviter hende til en anden bar i nærheden af dit hus til en særlig martini eller hvad. Sørg for, at hun er tæt nok til at gå.
 11. 11
  ALDRIG sige noget negativt. Hold det lys.
 12. 12
  Når i baren, nævne noget godt om din plads som et maleri eller hvad. Noget, som stikord hende til at bede om at gå der. Hvis hun ikke gør det, slappe af. Husk, at hun vil, når hun forlader baren nær din web.
 13. 13
  Hvis du kører hende hjem, bede om at bruge badeværelset, når i hendes sted.
 14. 14
  Hvis hun går til din plads, invitere hende i, og lover du ikke foretage nogen bevæger sig. Hun vil blush på dine forwardness men uanset af hvilken grund hun vil tro dig...
 15. 15
  Når hjem, ignorere hende for lidt ved at tale om andre ting. Blive distraheret og ikke ramt på hendes højre væk medmindre hun angriber dig. De fleste piger kan lide at få justeret. Sørg for, at stedet er ren og mørke og har cool musik. Rock and roll eller elektronisk musik er den ting, der siger "på min plads, vi parti." Romantisk musik er sappy og for indlysende.
 16. 16
  Kiss.
 17. 17
  Hvis hun siger nej på noget tidspunkt, bakke ud og ikke skubbe.
 18. 18
  Spørg efter en back gnide eller give hende en rygmassage.
 19. 19
  Overhold hendes kropssprog. Hvis hun sidder tæt på dig og giver væk hints, ikke være genert, tage en chance og se hvad der sker.
 20. 20
  Hvis det sker, det sker. Hvis ikke, så lad hende sove over eller kalde hende en taxa og prøv med en anden. Hvis det så ikke købe hende en dejlig morgenmad og give hende et lift hjem.

Tips

 • BAR mennesker sover med bar MENNESKER: Du bør ikke se at du er Kirken, hvis du er i en BAR
 • ikke være alt for alvorlig
 • hvis du har det sjovt, hun skulle være for
 • ikke være et barn og ikke være hendes far
 • ingen måde NO. ikke skubbe. hvis hun vil, hun vil, og hun behøver ikke lokke.
 • ALDRIG sige noget negativt
 • ikke får alt for beruset
 • intentioner om at få nogen beruset for at have sex med dem kan opfattes som voldtægt eller i bedste fald uden deres samtykke samleje
 • hvis du ikke har det sjovt, hun ikke vil have det sjovt
 • DET ER ALTID hendes idé.... godt, ikke rigtig
 • tale i form af fremtiden

Advarsler

 • voldtage en beruset pige kunne få dig smidt i fængsel i lang tid
 • du kunne få en STD så beskytte dig selv og bruge kondom.
 • ikke er afhængige af alkohol, snarere på dit eget sind. drikke mere kan du ende med en reel alkohol problem med langsigtede virkninger på dit helbred. En moderat drink eller to vil gøre dig omgængelig, vil overskydende gøre dig til en total ukontrollerbar galning.
 • du kunne ende i kærlighed med en pige din mor hader
 • du kan blive en barfly