Wkadk

Hvordan til at fortælle, hvis det er en bekendt, ven, knuse, eller kærlighed

Tror du, du er i? Læs disse trin for at hjælpe med at finde ud af.

Steps

Hvordan til at fortælle, hvis det er en bekendt, ven, knuse, eller kærlighed. Spørg dig selv hvorfor.
Hvordan til at fortælle, hvis det er en bekendt, ven, knuse, eller kærlighed. Spørg dig selv hvorfor.
 1. 1
  Spørg dig selv hvorfor. Elsker du at drengen, fordi han gør du føler alle varm og fuzzy inde i dig selv, eller fordi han er på fodboldholdet? Er den pige gør dit hjerte flagrer, fordi hun er sød og forstår dig, eller fordi hun er en populær cheerleader? Tænk over det.
 2. 2
  Finde ud af, hvorfor de kan lide dig (hvis de gør som dig, der er). Er din kærlighed en god person, der ikke ville såre dig for verden eller er han / hun en person, der daterer du få din krop er perfekt, og ville dumpe dig, så snart du fået et par pounds? "Spørg dem eller proppe den forreste af din skjorte med nogle bomuld og se hvad der sker.
 3. 3
  Føler du dig ægte hengivenhed for denne person eller er du bruger dem som flugtvej? Sige, at du lige fået dumpet af nogen. Du møder en anden, som du automatisk tror er den ene. Men du er sikkert bare narrer dig selv, fordi du ikke har fået over din sidste dreng / kæreste. Tag din tid, vurdere situationen og afgøre, om din kærlighed er ægte.
 4. 4
  Hvis du taler på lejlighed, eller i skolen, du bølge i gangene, er denne person sandsynligvis en bekendt. Du er komfortable nok omkring dem til at sætte dig selv derude for en lille smule. Du kan henkastet konversere, men det er sandsynligt, at du ikke får ind i dybe samtaler om følelser. For piger, bare de fleste af os spørge om kærlighed interesser osv.
 5. 5
  Hvis du bruger en masse tid sammen med dem, hjælpe dem med problemer, eller endda vide nogle personlige ting om dem, ville denne person højst sandsynligt blive betragtet som en ven. Hvis du føler dig åben omkring dem, og du er ikke bange for at virkelig at tale med dem, det er et godt tegn. Denne person er sandsynligvis også en ven, hvis du ved, at de kan lide at tale med dig også. For fyre, gør du den fyr håndtryk ting. For piger, kramme dig som en hilsen og et farvel.
 6. 6
  Hvis du er meget venlige med dem, tilbyde at hjælpe på nogen måde, eller mærke fysiske attraktioner at denne person, er det sandsynligt, at de er din crush. En masse crush egenskaber kommer med fysiske / følelsesmæssige attraktioner, så dette er en oplagt tegn på din kærlighed.
 7. 7
  Afhængig af omstændighederne, hvis du er i et forhold med denne person kunne det være kærlighed. En af de bedste måder at fortælle, hvis du er forelsket, er, hvis du lægger dem som en meget stor prioritet i dit liv, og mener det. For eksempel, hvis du er villig til at dele noget særligt med denne person kan det være et tegn på kærlighed. Afhængigt af hvad din idé om kærlighed er, skal du være i stand til at fortælle, hvordan du føler om denne person.

Tips

 • Brug ikke alkohol eller narkotika at gøre din knuse som dig mere. Hvis det er, hvad det tager at få hans eller hendes kærlighed, så de ikke fortjener det.
 • Hjælp ham med sine problemer.
 • Må ikke kysse nogen, fordi det er sjovt. Kissing nogen ofte kan gøre at personen tror, ​​at du er seriøs omkring ham eller hende. Men i tilfælde af relationer kan kysse dem for meget at gøre dem tror, ​​at du kun med dem på grund af deres læber, eller fysisk / intime ting i almindelighed.
 • Hvis du føler dens kærlighed, der er godt... men hvis du ikke får respekt, omsorg, hengivenhed og gensidig kærlighed fra den anden person, de er ikke rigtige for dig. Accepter det og komme videre, det er nemmere end at være i benægtelse.
 • Prøv ikke at altid at være ved siden af ​​ham.
 • Må ikke give det væk for meget! Visse fyre som piger spiller hårdt for at få.
 • Hvis du tror, ​​du kan ikke stoppe med at elske dem, se om en ven, vil finde ud af, hvem de kan lide. Denne måde, hvis du gør et træk, vil du ikke se dum, eller være flov over det.
 • Hvis han / hun kun konverserer med dig, når de går igennem et "finansielt pres", fordi de ved, at du vil tilbyde din finansielle bistand er det ikke kærlighed. Du er kun bliver brugt! Skar ham / hende!

Advarsler

 • Må ikke gå ud og få dit hjerte knust over en sød fyr / pige. Må ikke nogensinde lyst du har brug for et forhold, fordi det at være single kan være lige så sjovt.
 • Må ikke få din håb op for en person, der i øjeblikket er i et forhold med en anden. Hvordan ved du, at han eller hun ikke vil gøre det samme til dig, hvis du to date?
 • Hvis du kan lide nogen, og de kan lide en anden, ikke føler sig afvist. Du skal bare nødt til at give det tid.