Wkadk

Hvordan at være vellidte

Selvom alle har ret til deres egen personlighed og selvudfoldelse, der er grundlæggende trin, som alle kan tage for at forbedre relationer med dem omkring dig. Realiseringen af ​​et bedre indtryk på dem omkring dig og udvikle en stærkere omdømme kan gå langt i netværk, karriereudvikling og socialisering.

Steps

Hvordan at være vellidte. Igangsætte tilfældige handlinger af venlighed.
Hvordan at være vellidte. Igangsætte tilfældige handlinger af venlighed.
 1. 1
  Være respektfuld for alle, du møder, og vigtigst af alt,! Hvis du handler fordømmende eller med en afvisende holdning over for andre mennesker, vil de højst sandsynligt returnere de samme negative følelser mod dig. Gør andre føler velkommen og værdsat vil gå langt i retning af din succes i at få venner.
  • Folk kan lide at være omkring andre, der er sikker på sig selv uden at være arrogant. Være sikker på, hvem du er, uden konstant at træde på andres tæer. Hvis du altid kritisere dig selv og synes at være utilfredse med dig selv, du risikerer at fremmedgøre folk og lade dem se alle dine fejl. Efter alt, hvis du ikke er tilfreds med dig selv, hvorfor skulle andre være?
 2. 2
  Vær høflig til. Dette er en grundlæggende form for respekt, der er forholdsvis let at vise overfor alle. Arbejd med fremmede pænt og roligt, anmodningen favoriserer tålmodigt, reagere på andres hurtigt og huske dit please s og tak er.
  • Husk, at alle, du interagerer med er menneskeligt, også. Bare fordi du betaler nogen til at vente på dit bord giver dig ikke ret til at være uhøflig, behandle dem som du ønsker at blive behandlet, hvis du var i deres position. (Det er nemmere at se, hvad en person virkelig gerne med, hvordan de behandler deres underordnede, ikke deres lig -. JK Rowling)
 3. 3
  Igangsætte tilfældige handlinger af venlighed. Gøre ting for andre mennesker, også selvom du ikke kender dem. Hold en dør, når du går ind eller ud af en bygning, samle noget op for en fremmed, når de slippe det, og tilbyder at tage et billede for en gruppe, der ser ud som de forsøger at tage en. Denne type af uselvisk at give inspirerer andre til at gøre det samme til gengæld - ikke bare for dig, men for andre i deres liv så godt.
 4. 4
  Vær ærlig, men gør det forsigtigt. Det er især vigtigt at være ærlig over for dine venner og folk, der beder dig om råd. Normalt kan folk fortælle, når en person lyver, og falske, uoprigtig mennesker er ikke vellidt.
  • Når nogen spørger, "Gør det mig til at se fedt?" (Ja, det er en kliché, men det er et klassisk eksempel) sige "Ja" hvis det gør, men tilbyder nogle råd! Og sørg for altid at være respektfulde og for at gøre dine kommentarer blidt, indrammet på en måde, der er usandsynligt at forstyrre dem. Hvis du kender din mode, fortælle dem hvorfor. De er sikker på at stole på dig, at du var ærlig og værdsætter, at du hjælper dem.
  • Hvis du er usikker på, om en sandfærdig kommentar vil såre nogen, der beder dig om råd, kan du indlede din kommentar ved at spørge, om de rent faktisk ønsker at høre dit fulde tage på sandheden. Normalt vil svaret være ja, men det giver personen tid til følelsesmæssigt forberede dit svar. Negative reaktioner er ofte den instinktive biprodukt af chok - hvis du kan afstive dem til at forvente en potentielt sårende sandheden, så du gøre udvekslingen langt mere vellykket.
  • Det er en tricky idé at være brutalt ærlig med nogen, der ikke hverve dit råd. At opdrage en kommentar som der enten kan generere anerkendende svar eller fornærmet udseende, afhængigt af personens personlighed, så bedømme situationen på egen risiko. Du bør nok undgå at indlede negative kommentarer, uanset hvor sandfærdige, med mennesker, som du ikke er tæt bekendt eller gode venner med.
 5. 5
  Hold dine løfter. Sørg for at du kan følge op på alle dine forpligtelser. De hedder "forpligtelser", fordi du har forpligtet sig til at gøre en indsats for opgaven eller begivenheden ikke tilbage ud i sidste øjeblik. Hvis bryde en forpligtelse er uundgåelig, så lad alle andre involverede vide, så snart du er klar over, at du ikke kan gøre det. Det kan stadig være irriterende for de øvrige parter, men mindst de forventer det, og kan justere deres tidsplan som nødvendigt.
  • Uanset om det er at gøre det til middag eller efterbehandling op et projekt, er det vigtigt at holde dine venner og kollegaer i loop om dine fremskridt. Uanset om det er en hurtig e-mail til at sige alt er på rette spor, eller en note undskylde for uventede forsinkelser, folk sætter pris på kommunikation. Ikke at vide, hvad der foregår kan være ekstremt frustrerende, selv om projektet er i sidste ende afsluttet til tiden og i top-notch kvalitet.
 6. 6
  Tænk på dine unikke styrker og udforske mulighederne for fremvisning dem. Hvilke talenter eller karaktertræk gør venner beundrer i dig?
  • For eksempel, hvis du er god til matematik måske kunne frivilligt på en klinik hjælpe lavindkomstgrupper balancere deres budgetter eller arkivere deres skatter. Hvis du er en god sanger, komme op på karaoke aften og underholde værelset.
 7. 7
  Husk at! Du udstråler en god vibe med denne enkle gestus, og du kan forbedre stemningen i alle omkring dig. Selv hvis du ikke føler dig særligt glade eller sidder fast i en stemning lavkonjunktur, kan den frivillige indsats dine muskler dukkede op i et smil til tider udløse følelser af lethed og glæde.
  • Tænk glade tanker eller tidligere øjeblikke, der gjorde gøre dig grin at hjælpe udløse en ægte smil.
  • Det tager mere ansigtsmuskler at rynke panden end at smile - og med god grund! Alle bør være smilende oftere end vred.
 8. 8
  Vigtigst er det, husk at være dig selv i form af at lade centrale aspekter af din personlighed skinne. Det er umuligt at få alle til at lide dig - forskellige personligheder vil uundgåeligt resultere i nogen sammenstød på et tidspunkt i dit liv - men du vil tjene beundring af dem, der er kompatible med dig og dem, der betyder noget.
  • Folk som andre, der kommer ud som oprigtig og ægte, så undgå at tage skridt til at ændre så langt, at du er utryg ved dine handlinger.

Tips

 • En meget let tip til at få en bestemt person til at kunne lide dig - bede om deres hjælp på noget. Prøv at finde en anmodning, der inkorporerer deres færdigheder eller interesser. Det vil vise ikke blot, at du er opmærksom på dem, men at du respekterer deres autoritet på området, der interesserer dem.
 • Være åben. Hvis du ser trist eller vred, vil folk oplever, at på et vist niveau, og vil ikke ønsker at tale med dig. Selv hvis du er ked af det eller vred, tænk på alle de grunde, du skal være glad i en offentlig situation og forsøge at redde de tunge følelser til en mere privat tid med nære venner og familie.
 • Vellidte folk er folk der kan lide mennesker. Folk vil fornemme, hvis du kan lide dem. Hvis du vil have nogen til at lide dig, fokusere på noget, som du kan lide ved dem. Hvis du virkelig ikke kan lide dem... måske er det ikke vigtigt, at de kan lide dig.

Advarsler

 • Må ikke være en opkomling, eller gøre det klart, at du er desperat for at venner med folk. Andre kan fortælle og det er en stor turn-off.
 • Husk, at det hverken er muligt eller ønskeligt at få alle til at lide dig! Der er altid folk, du vil forstyrre og som vil forstyrre dig, med rette eller urette. Vide, hvornår at lade tingene gå og være respektfuld og moden om konflikten. Ikke slå dig op over disse hændelser, og forblive sikker på dig selv.
 • Forsøg ikke at udtrykkeligt overbevise andre om at kunne lide dig. Notering dine positive egenskaber vil gøre dig komme ud som arrogant. Lad andre se din storhed i deres egen tid.
 • Må ikke være falske. Folk vil se de bortfalder i din manerer og forstå, at du lægger på en handling. Du er nødt til at tro på hvad du laver, ellers det afspejler endnu værre på dig. Første indtryk er dog vigtigt, og det kan føles "falske" at handle som du holder om denne nye, tilfældig person i dit liv, når du ikke. God tommelfingerregel: Just behandle dem som du ønsker at blive behandlet.
 • Selv hvis du bemærker ting, du bør ændre om dig selv, så glem ikke at stadig være stolt af dig selv. Din kerne personlighed er fantastisk og noget at være skamløs om at vise, og der er små ting alle kan forbedre på.