Wkadk

Hvordan at være i et forhold uden at dine forældre at kende

Har du en kæreste eller elsker du ønsker at skjule fra dine forældre? Det kan være svært, men hvis du ønsker at gøre det, så læs videre, men før du gør. hvordan du ønsker at risikere dit forældres tillid:

Steps

Hvordan at være i et forhold uden at dine forældre at kende. Vær opmærksom på at indtaste et forhold betyder en masse ansvar.
Hvordan at være i et forhold uden at dine forældre at kende. Vær opmærksom på at indtaste et forhold betyder en masse ansvar.
 1. 1
  Vær opmærksom på at indtaste et forhold betyder en masse ansvar. Når du er i et forhold, er du nødt til at administrere din tid med dine venner, familie og med din kæreste / kæreste. Du vil også nødt til at tjene penge for datoer og gaver. Alt dette tager en stor indsats, især uden dine forældre at kende.
 2. 2
  Har tid. At tænke, hvis dens faktisk en god idé at holde det fra dine forældre, eller hvis dit forhold er værd at risikere tillid dine forældre
 3. 3
  Accepter det faktum, at du er ung. Fordi dine forældre ikke vil være beskyttende i forhold til dating, hvis de vidste du er gammel nok til at håndtere alvorlige ting.
 4. 4
  Være modne. Giv begrænsninger for dig selv og din kæreste / kæreste. Kend de ting du ønsker med dit forhold. Undgå førægteskabelig sex eller PDA øjeblikke. Hvis du er en pige, ved det faktum, at du bør respekteres selv af din kæreste.
 5. 5
 6. 6
  Skjul dine følelser. Hvis du kommer ind i et skænderi med din kæreste / veninde, så prøv ikke at vise dine forældre hvor vred eller ked af du er. Hvis du er vred på din kæreste / kæreste, så prøv så meget som muligt for ikke at vise din vrede til dine forældre, så der vil være mindre chancer for dine forældre mistanke. Samme gælder med positive følelser. Du vil enten nødt til at skjule dem eller lyve om, hvad der forårsagede dem. Vælg hvad der er nemmere for din.
 7. 7
  Har en betroet ven. En betroet ven, du kan stole på med dit hemmelige forhold, og som kan gøre historier til dine forældre, hvis du er på en date og dine forældre spørge, hvor du er. En sådan ven kan også være en stor dække op til telefonopkald eller tekster.
 8. 8
  Skjul gaver. Dette er temmelig selvforklarende. Skjul alle de gaver, du modtager fra din kæreste / kæreste. Skjule det et sted, hvor en lås der kræves, er ikke en god idé. Du kommer til at henlede opmærksomheden fra dine forældre. Anden mulighed er at ligge igen, og lave en historie om at købe de ting, dig selv eller få dem fra en ven.
 9. 9
  Vid, at du bliver nødt til at indføre din kæreste / veninde en dag. Uanset om du kan lide det eller ej, vil du nødt til at indføre, at betydelige andre i jeres til dine forældre. Eller andet, han / hun ville føle sig mindre vigtig. Jo længere du holder skjule forholdet, jo sværere er det kommer til at være.
 10. 10
  Vær meget forsigtig med, hvad undskylder du laver og forsøger at komme op med originale ligger ellers dine forældre kunne mistanke om noget, især hvis løgnen ikke er meget tilfredsstillende. Husk, dine forældre engang var ung, ligesom du og kan have været i et hemmeligt forhold også!
 11. 11
  Hvis du har facebook eller andre instant messaging site, fortæl din kæreste / kæreste til ikke skrive noget på dine vægge, men at sende en chatbesked. Dine forældre kan tjekke op på dig, og så vil de se dine relationer søde beskeder. Også ændre dit forhold til single, ikke "dens komplicerede 'eller' i et forhold '. Det er for oplagt og for risikabelt, hvis de ser det.
 12. 12
  En anden mulighed, du har, når der beskæftiger sig med facebook, email eller noget lignende, er at skabe en alternativ konto, som du kan bruge til at være romantisk med din dame / fyr ven. Dette er et meget nyttigt værktøj, når der beskæftiger sig med langdistance forhold.
 13. 13
  Prøv at sørge for, at din kæreste / veninde er cool med dine andre venner, og at hun åbent kan hænge sammen med dem. Dette sikrer, at hvis du ønsker at hænge med hende, men du ikke ønsker at lyve for dine forældre, kan du bare sige, at du vil være ude med venner.
 14. 14
  Lov som du ville omkring din familie, som du ville, hvis du ikke har en kæreste.
 15. 15
  Prøv ikke at være mistænksom.
 16. 16
  Må ikke tale om ham omkring dit hus.
 17. 17
  Må ikke give nogen hints eller angivelser, som du kan lide ham.
 18. 18
  Hvis han beder dig over at sige, at det er din ven, som tutorer dig i matematik, engelsk, osv.

Tips

 • Du har sikkert nødt til at skjule dine følelser inde i dit hus.
 • Fortæl din kæreste / veninde du skjuler dit forhold fra dine forældre og hurtigt! Det kan spare dig for nogle meget ubehagelige overraskelser..
 • Sørg absolut sikker på, hvis du har nogen søskende, at de ikke finde ud af. Ellers afpresning kan forekomme efterlader dig i en meget klistret situation.
 • Hvis du to går et sted, har et par venner kommer også så hvis nogen ser, vil de bare synes, du er alle bare hænge ud.
 • Du er nødt til at holde alt meget fortrolige.
 • Slet alle dine beskeder, når du sover eller lade din telefon for en stund
 • Må ikke fortælle nogen, kun dine venner, og fortæl dine venner til at ikke fortælle nogen.
 • Hvis de fortælle nogen så fortælle dem til at fortælle de mennesker, de fortalte at holde det hemmeligt.
 • Ændre hans / hendes navn på telefonen, hvis det er en fyr gør en pige navn, hvis det er en pige gøre en fyr
 • Hvis du bryde op lad ikke dine forældre (eller søskende) se dig græde. Bare lyt til trist Taylor Swift bryde op sange (alvorligt hun er som en terapeut, selvom du ikke kan lide hende.)
 • Må ikke bringe dem hjem.
 • Vigtigst er det, hvis du virkelig elsker denne person {, og du ønsker at tilbringe resten af ​​dit liv} bedre fortælle dine forældre end at skjule det til graven. Intet er bedre end at være ærlig over for dig selv og din familie.
 • Prøv at tale med dine forældre om, hvad alder du kan have en kæreste / veninde.
 • Tænk over, hvorfor det ville være så slemt at fortælle dine forældre. Hvad er det værste der kan ske? Hvis du føler dig klar, bør du nok fortælle dem.
 • IKKE NOGENSINDE vise på offentlige steder.

Advarsler

 • Hvis du bryde op med din partner, skal du absolut ikke græde eller være i dårligt humør omkring din parents.They kan finde denne meget mistænkeligt, og fordi du føler dig dårligt du måske nok bare buse det hele ud!
 • Være advarede om, at dine forældre måske og sandsynligvis vil finde ud af. Medmindre du er meget snedige og en meget god skuespiller, er det meget sandsynligt, dine forældre vil finde ud af. Så fortsat forsigtige om dette faktum.
 • Der vil være øjeblikke, hvor du bliver nødt til at lyve for dine forældre. Det kan virkelig svært, og når de finder ud af du har løjet for dem i lang tid, kan det være yderst krævende eller endda umuligt at vinde deres tillid tilbage.
 • Du vil måske føle sig ulykkelig for ikke at være i stand til at tale om det.
 • Du vil have mere ansvar, da det er et hemmeligt forhold.
 • Du vil ikke være i stand til at spørge dine forældre for komfort.
 • Sørg for at du ikke er omkring en lærer, mens med ham eller hende.
 • Det kan være bedre bare at fortælle dine forældre på grund af det faktum, at hvis du ikke gør det, og de finder ud af, du står en meget god chance for at miste deres tillid, og det betyder, at de er tilbøjelige til at gøre det vanskeligt på dig i fremtiden relationer
 • De fleste gange, hvis der er noget at skjule, er der noget galt. Vær opmærksom på at holde dit sociale liv skjult kan være meget farligt. Mens skjult i hemmelighed, og det efterlader dine forældre i stand til at beskytte eller forsvare dig i tilfælde af at dit hemmelige kærlighedsaffære nogensinde skulle gå galt. Når ingen ved, hvor du er, eller hvem du er / var sammen med det gør det meget svært at søge retfærdighed i tilfælde af at en forbrydelse, bør forekomme.