Wkadk

Hvordan at være en god veninde i midten skole

Relationer i denne fase af livet er mindre alvorlige. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke gå ud med nogen, eller hvis du går ud med nogen, og bryde op en uge senere. Det er virkelig et "spil", men hvis du opdager, at du kan lide nogen nok til at forsøge at tage dette skridt, og du går ud, er du nødt til at gøre din del for at være en god kæreste.

Steps

Hvordan at være en god veninde i midten skole. Må ikke mobbe din kæreste.
Hvordan at være en god veninde i midten skole. Må ikke mobbe din kæreste.
 1. 1
  Må ikke mobbe din kæreste. Som du måske ved, kan veninder være følsomme, men kærester kan også være, så ikke være betyder for ham.
 2. 2
  Gør ham føle sig godt om sig selv. Giv små komplimenter, en lille show af jalousi, noget, der vil gøre ham føle sig godt. Lad ham vinde et spil, du altid vinde på, osv. Hver kæreste er unik, så du er nødt til at tænke på, hvad der ville gøre ham lykkelig.
 3. 3
  Vær dig selv. Han valgte dig, ikke en anden pige. Lad ham komme til at kende den virkelige dig, og vær ikke bange, for hvis han ikke kan lide den virkelige dig, så er han ikke den rette for dig alligevel.
 4. 4
  Være kærlig. Din fyr elsker absolut det, når du forsøger at kramme eller kæle ham. Tror ikke, "Nå måske min fyr ikke lide det, fordi han er så akavet. Han er sikkert en rigtig genert fyr. Dette giver dig en chance for at træde op og kæle ham. Det eneste nødvendige forsigtighed er at sørge for han er behageligt.
 5. 5
  Giv ham noget plads! Guys vil føle kvæles, hvis du ikke giver dem nok plads. De kan lide at være så tæt som du er, så prøve det af.
 6. 6
  Spørg ham spørgsmål om dit forhold, hvis du undrer dig over. Selv hvis de er akavet, vil de holde vanskelige situationer sker i fremtiden.
 7. 7
  Tal med ham! Han har brug for at kommunikere godt med dig for et forhold til at virkelig vokse. Han vil ende lide dig mere.
 8. 8
  Hvis han ikke kigger på dig hele tiden, eller at være opmærksom på dig så meget, kan det betyde, at han er lidt genert, eller ikke ved, hvad de skal gøre, hvis du ser ham snigende et kig på dig. Bare fordi han ikke ser, betyder det ikke, at han ikke tænker. Forvent ikke konstant opmærksomhed, han har et liv uden for dit forhold. Hvis han er en lidt genert, gå ud og tale med ham, chancerne er han vil virkelig gerne det.
 9. 9
  Gør ham føle, at han er den vigtigste ting i verden til dig (og han er formentlig, right?). Lad ham vide det. Også, hvis du tror, ​​der foregår noget mellem jer to, bare snakke det ud!. Et par ord kunne være en sammenhæng saver. Selv hvis du ikke modig nok til at gøre det personligt, tekst ham eller chatte ham online. Selv om det ikke er ideelt, er det bedst for alt skal siges, før forholdet slutter med et knust hjerte.
 10. 10
  Sig nej til nogen dårlig beslutning, som han gør, og lad ham vide, at du holder af ham. Han vil takke dig senere.
 11. 11
  Lad ham ikke kæmpe over dig, nogle fyre ikke lide.
 12. 12
  Kysse ham, når du har lyst til det (ikke bede ham om et kys).
 13. 13
  Besøge ham, mød hans forældre, og holde ham interesseret i dig. Det vil gøre dit forhold udholde længere.
 14. 14
  Må ikke fortælle ham ting, du ikke mener, ligesom 'jeg elsker dig', medmindre du virkelig gøre! Hvis du siger det, og derefter bryde op med ham, vil han højst sandsynligt føle brugt
 15. 15
  Udtrykke dine følelser for ham en gang imellem. Lad ham vide, hvordan du føler og hvorfor.
 16. 16
  Vær ærlig og respektfuld
 17. 17
  Overrask ham med noget. Vær kreativ!
 18. 18
  Forsøg ikke at gøre ham gal. Drenge kunne sige ting ud af vrede, at de kunne fortryde senere.
 19. 19
  Må ikke gøre ham ked af det eller ned.
 20. 20
  Må ikke snyde på ham! Det vil gøre dig ser dårligt, og hvis du ønsker at bryde op med ham, er det bedre at fortælle ham direkte.
 21. 21
  Må ikke kritisere sine venner eller familie.
 22. 22
  Prøv ikke at ende tekster med "Jeg elsker dig", når de er beregnet til en anden end ham, og din familie. Han kan misforstå.

Tips

 • Må ikke planlægge, hvad du vil sige, når du ser ham næste, der gør du føler sig presset, og din mund fryser op.
 • Sørg for, at drengen elsker dig, men du skal ikke være tvangspræget med ham og ikke gider ham hele tiden. Giv drengen noget plads og tid til sig selv.
 • Må ikke blive presset til at gøre noget, du ikke vil. Hvis du ikke er klar til at kysse ham, eller noget andet for den sags skyld, gør det ikke. Hvis han er presser dig, så tal med ham om det. Fortæl ham, hvordan du føler, ærligt endnu sødt. Hvis han holder vedvarende, lad ham og komme videre. Det er dit liv, ikke hans.
 • Sørg for at han kan lide dig for din personlighed, ikke bare dit udseende.
 • Venner med sine venner. På den måde kan du sidde med ham på frokost uden ham føle sig som han har til at opgive sine venner for dig. Prøv at opmuntre ham til at tale med dine venner også, men ikke være for anmassende.
 • Sørg for at dine venner som ham, så han vil hænge med dine venner
 • Vittighed rundt med ham, er der intet mere sexet end en pige, der har en god sans for humor.
 • Prøv at se behageligt, men ikke tarvelige omkring ham.
 • med ham, hvis en af ​​jer er syg eller på en tur, eller endda hvis du ikke! Det er altid godt at snakke en masse.
 • Sørg for at du ikke kede ham med den relasionship. Hvert nu og da, gøre noget sjovt! Og glem ikke at vise ham, at du pleje. Snuggle op til ham, eller lægge dit hoved på hans skulder. Det er ikke akward, dens viser dig pleje.
 • Hvis fyren er uenig med dig på noget, ikke får mad. Drenge er ofte sløve, når de har den modsatte side af argumentet.
 • Hvis han er kortere end dig, sørg for at du ikke gøre nar af ham.
 • Hvis du vil kysse ham, så gør det, men kun, når drengen er naturligvis behagelig. Du ønsker ikke at gøre ham føle, at han er ved at blive presset til at gøre noget.
 • Gør ham noget kreativt gang et stykke tid, for at vise ham, hvor meget du elsker ham stadig.
 • Sørg for at du IKKE sarkastisk mod ham.
 • Hvis drengen er altid tæt på dig, og vil ikke give dig nogen plads, bare roligt tale med ham om det.
 • Må ikke komme tilbage sammen mere end én gang! Han vil synes, du er desperat. Og du kan helt sikkert leve uden ham (det er midt skole, ikke college!)
 • Hvis han ikke rigtig komme med du bare lade ham have nogle plads og lad ham komme med dig, når han vil, ellers kan du måske synes for klæbende.

Advarsler

 • Ikke bo limet til dit fyr. Giv ham plads og tid til at absorbere, at han går ud med nogen, og én af disse dage, han bliver tættere på dig og mere komfortabel.
 • Også, når hans ven ønsker at hænge med din kæreste ikke sige nej, opmuntre ham, og så vil han vide at stole på dig.
 • Må ikke være irriterende. Dette lyder måske mener, men nagende fyr om, hvordan han bruger for meget tid sammen med sine venner kan være irriterende for nogen. Hvis du har et problem i forholdet, tale det ud.
 • Må ikke snyde. Dette bør være en "no-brainer". For én, hvis han finder ud af du har fået dig ind i et stort rod. For det andet vil det gøre ham føle, at han ikke er god nok. Endelig, hvis du læser denne artikel, du højst sandsynligt ønsker at være en god kæreste, ikke synes at være> som én.
 • Vær selvsikker. Tingene vil arbejde ud. Hvis du leder efter den dårlige i en person eller håb for det værste, det er præcis, hvad du får.
 • 'Du skal ikke være tvangspræget. Nogle små gaver er rart, men ikke gå ud af din måde at købe matchende outfits med hinandens ansigter på dem. Sørg for at du ikke er alt for klæbende og Weirding ham ud. Han kunne dumpe dig, hvis han finder ud af, at du tegner hjerter og hans navn over alt.
 • Må ikke kritisere sine venner eller familie. Selv hvis du ikke kan lide hans venner eller familie, ikke fortælle ham. Dette kunne fornærme ham som kunne gøre ham dumpe dig.