Wkadk

Hvordan at være en succesfuld gymnasieelev

Være en succes i high school kommer med en masse tålmodighed samt motivation. Desværre er der så mange distraktioner kommer din vej, nogle gange bliver det svært at sige nej. Men hvis du ønsker at blive en succesfuld student, så er du nødt til at begynde at lære at sige nej til disse distraktioner. Det kan være svært i løbet af skoleåret, og også trættende, men det hårde arbejde altid betaler sig i slutningen. Når du opgraderer du ønsker at opgradere med udmærkelse, du ønsker at også blive husket som en påpasselig skole arbejdstager. Så husk, at blive en succesfuld elev, for der vil bestemme din succes i fremtiden.

Steps

Hvordan at være en succesfuld gymnasieelev. Gøre god brug af din dagsorden.
Hvordan at være en succesfuld gymnasieelev. Gøre god brug af din dagsorden.
 1. 1
  Gøre god brug af din dagsorden. De giver det til dig for en grund. Må ikke kun skrive lektier, men sørg for at nedskrive andre ting, du bliver nødt til at huske (som spil, praksis, læsegrupper, osv). For at være en succesfuld gymnasieelev, skal du have mulighed for at bo på toppen af ​​alle dine aktiviteter. Brug din dagsorden for at bevare overblikket og følge op med dine planer. Også bruge din dagsorden for at fastsætte frister. Hvis du bruger mere end en time på at matematik opgave, du tydeligvis ikke at få det, og er kun såre dig selv. Stop, lægge det til side, gå videre til anden hjemmearbejde. Kom tilbage til det senere, og hvis du stadig ikke få det, forklare, hvad der skete med din lærer. Chancerne er, vil de være glade for at hjælpe og ikke sætte din karakter. Bare sørg for du har lavet et forsøg på at gøre arbejdet.
 2. 2
  Ophold organiseret. Sørg for at du har alle de forsyninger, du har brug for. Det kan hjælpe at have en 3-ringbind med lommer til hver klasse (måske kun en mappe til en elektiv klasse) med løsblade papir og rumdelere, hvis de hjælper. Hvis din lærer kan lide at belære have en spiral notesbog til noter-siderne er mindre tilbøjelige til at rippe ud end løsblade. Opbevar papirerne i kronologisk rækkefølge, de vil være lettere at finde senere, når man studerer. Hvis din bindemiddel begynder at få fuld, overføre gamle papirer i en anden bindemiddel til at holde sig hjemme. På denne måde vil du ikke nødt til at slæbe dem rundt, men de vil være der, når studerer til midterms og finaler.
 3. 3
  Skolen er vigtig. Du behøver ikke at være nørd hvem huller selv / selv i hans / hendes soveværelse fredag ​​aften eller læser gigantiske bøger i hjørnet af rummet betragtes en person, der tager skolen alvorligt. Sandheden er, at skolen er vigtig. Du har brug for det til at have et godt cv, og du har brug for det for at komme ind i en god skole og senere få en god karriere, der vil støtte dig for resten af ​​dit liv, men selvom du beslutter ikke at gå på college, skole gør hjælpe en masse. Social og intellektuelt. Det er vigtigt at have det sjovt og har masser af fritidsaktiviteter, men skolen skal altid være din første prioritet. Det er sagt, aldrig tage lektier, tests og quizzer let! Bemærk, at fritidsaktiviteter er også godt med kollegiet genoptages så godt.
 4. 4
  Skolen er vigtig, men det er et socialt liv. Balance er nøglen. Du kan være nogen, der gør lige A er i alle avancerede klasser, men hvis du har nul fritidsaktiviteter i din ansøgning til college, vil du have en langt mere vanskelig tid at få accepteret. Det er bare ikke attraktivt enten måde. Hold på toppen af ​​din skole arbejde, men sørg for du lade dit hår lidt ned nogle gange til at slutte et par klubber konsekvent i hele din gymnasietid. Du vil ikke fortryde det.
 5. 5
  Bliv involveret på din skole. Du behøver ikke at bære ånden farver hverdagen eller være en cheerleader at gøre dette. Alt du skal gøre er at bo på toppen af ​​tingene-aktuelle begivenheder, som vandt basketballkamp sidste fredag, går i skole fungerer som danse og underholdningsarrangementer, holde op med planer din elevråd har for skolen, osv. Ligesom at holde op med aktuelle begivenheder og politik er vigtig, er det at være aktiv på din campus. Ikke alene vil det obligation dig med andre mennesker, men det er altid godt at have en kollektiv enhed i løbet af en studerende. Det viser, at du holder om læringsmiljøet, at du er i, at du støtte alle organisationer på din skole.
 6. 6
  Deltag i en sport. Det er nemt at glemme at holde sig i form, når arbejdsbyrden begynder hober sig op, gør det i en klub på din skole det et problem mindre i din tidsplan, det er allerede indarbejdet i din daglige rutine. Hvis du går til alle tre sæsoner, det er fantastisk, men sørg for du bliver rimelig. Hvis du tager alle æresbevisninger klasser, for eksempel, og du ved, du vil have en pokkers af en masse lektier, kan du overveje at tage en sæson off. Prøv dine sværeste på både din sport og din lektier, og du bør være mere end store-du sund og på toppen af ​​dit skolearbejde.
 7. 7
  Finde ud af, hvad dine fritidsinteresser er og finde en klub, der passer det. Ikke at være en atlet er ingen undskyldning for ikke at have noget at gøre efter skole. Hvis du er til kunst, deltage i kunstforening. Musik, og deltag i orkestret eller et band. Deltag noget og være sikker på at holde sig til det i lang tid, det ser godt ud på kollegium applikationer. Hvis du ikke er i nogen af ​​din skole klubber, så spørg din overordnede til at starte en ny. Mest sandsynligt, at han / hun vil sige ja, og det er bare en hurtig og nem proces til en iværksættelse af en ny aktivitet på din skole.
 8. 8
  Pleje om college. Så snart sophomore år, begynde at besøge gymnasier. Du behøver ikke at beslutte noget endnu, men det vil hjælpe dig med at beslutte, om du vil have en stor skole eller lille (byområder, landdistrikter eller forstadsområder, hvis en stat skole er et acceptabelt valg, og så videre). Besøg din vejleder en masse-de er nødt til at skrive en anbefaling, så jo bedre de kender dig, jo bedre et brev, du får. De vil også være i stand til at hjælpe anbefale gymnasier og finde stipendier.
 9. 9
  Bekymrer sig om din kvotient. Din GPA er lige så vigtigt for dig som dine forældre kredit score er til dem. En lav kredit score forhindrer dine forældre fra at være i stand til at få et lån, leje en lejlighed, få et kreditkort, får en mobiltelefon og på og på. Dine forældre kredit score er deres livline. Det åbner døre og lukker døre. Din GPA er din livline! Med en høj GPA mange muligheder efter endt uddannelse. Du vil få mange valg om, hvilke gymnasier du kan deltage. En lav GPA begrænser dine muligheder. Der er et program derude for alle, men have et valg gør gåtur over scenen en sød sejr!
 10. 10
  Få venner med alle. Der er for meget går på at bekymre sig om kliker, hvem er venner med hvem, hvem de populære folk er osv. Den bedste ting at gøre er bare at være venner med alle. Vær selvsikker og være dig selv. Gør det til en vane at sige hej til folk og ikke være bange for at tale med nye klassekammerater. Jo mere komfortabelt du bliver med en mere forskelligartet gruppe af mennesker, jo flere mennesker kan lide dig, og jo mere vil du vænne dig til kunsten alsidighed senere i livet.
 11. 11
  Må ikke sammenligne dig selv med andre. Det kan ikke understreges nok, at der allerede er alt for meget på din tallerken til at bekymre sig om trivielle ting som dette. Studentereksamen er kun en konkurrence med dig selv. Everyday du bør kun forsøge at få det bedre, ikke at bekymre sig om, hvordan pigen sidder foran jer har pænere tøj, bliver bedre karakterer, har en varmere kæreste osv. Ti år fra nu, vil dette ikke noget. Fokus på dig selv. Fokus på hvad du kan gøre for at gøre dig selv bedre. Så vigtigst, gå til det!
 12. 12
  Må ikke trække tiden. Dette er sandsynligvis den # 1 forbandelse af alle gymnasieelever. Det er svært, og det er okay, hvis du gør det hver gang i et stykke. Men når store prøver, eksamener og essays kommer, ikke gør det til en vane. Du vil kun være ked af i den sidste ende, især i college med jumbo papirer og vanvittige mængder af læsning vil blive normen. Det er bedst at vænne dig til at få tingene gjort tidligt og ud af vejen snarere end at vente, indtil allersidste øjeblik.
 13. 13
  Spis morgenmad og frokost. Det lyder dumt, men du vil blive overrasket over, hvor mange mennesker springe morgenmad eller frokost. Ikke alene er dette dumt, men det er uncool og usundt. Først og fremmest, vafler er yummy. Hvis du ikke har tid til at spise morgenmad derhjemme, tage lidt ved busstoppestedet eller købe nogle på din cafeteria før den første periode. Det er vigtigt at hoppe starte dit stofskifte den rigtige måde, så det kører glat hele dagen. Frokost er vigtigt at forhindre maven fra brummende under dit sidste perioder. En fuld mave holder dig fokuseret. Skipping måltider faktisk kun sinker dit stofskifte og gør dig få mere vægt, ikke mindre.
 14. 14
  Forblive sunde både i og uden for skolen. Må ikke falde for salgsautomat fælde. De fleste af fødevarer der er bare usundt og ulækkert. Gå til soja chips eller noget fuldkorn, hvis automaten er alt hvad du har i øjeblikket. Må ikke falde for den Vitamin Water fælde enten-det er fyldt med sukker. Kun hvis du er en konkurrencedygtig atlet og vil brænde off disse 400 + kalorier temmelig snart skal du betale for at jumbo pakke gummy bjørne eller noget. Derhjemme tager en efter-skole snack til at holde din mave fuld indtil middag tid - investere i frugt, nødder og sunde chips. Loading på junk food i løbet af dagen er ikke kun usundt, men vil kun give dig en midlertidig "energi" til lektier eller at 10-siders papir, du nødt til at skrive i aften. Overbevis din skole for at få en helt naturlig og økologisk salgsautomat (se ressourcer).
 15. 15
  Få nok søvn. Det er lettere sagt end gjort, men søvn har så mange fordele. Hvis hver high school knægt fik omkring 7-10 timer som de burde, ville alle være meget lykkeligere autocamper. Prøv at få tingene gjort og ud af den måde, så du får din tiltrængt shuteye. Ikke blot vil du være mere opmærksom i løbet af dagen, men det hjælper med at forbedre din teint og din figur, og du vil være langt mere tilbøjelige til at være opmærksom på dine kedelige klasser, og som et resultat, ace dem. Selvfølgelig er dette ikke altid muligt, især i den frygtede junior år. Hvis du tager 3 + AP, og er i alle disse klubber og sport, der er chance du vil være indtil 01:00 laver lektier - hvis det sker, springe klubber / sport den næste dag og nap! Du er ikke godt for nogen, når du er alvorligt søvn berøvet. Naps er vidunderlige ting. Også kan koffein hjælper dig med at holde fokus - men der er potentielle bivirkninger, og afhængighed kan skade dig på kort og lang sigt. Prøv at bruge stimulerende i moderate mængder, og kun når det er absolut nødvendigt, f.eks en vigtig test.
 16. 16
  Den eneste trend, du bør følge, er dig selv. Det betyder ikke, du skal derefter gå i skole næste dag iført strømpebukser på dit hoved, eller hvad. Du skal have din egen stil og din egen identitet, så du sætte dit præg i high school på den rigtige måde og ikke som en ubestemmelig UGG-iført replika af enhver anden pige derude (eller fyr, hvis du læser dette. Du sandsynligvis ikke bære UGGs selv). Være original, og ikke være bange for at være dig selv. Det er kliché, men det er afgørende. Folk er mere tilbøjelige til at huske dig og ønsker at være venner med dig, hvis du er spændende og anderledes.
 17. 17
  Prøv at gå ud i løbet af weekenden. Du udholdt 5 pinefulde dage med skole, og tiden er kommet til at skære dig selv nogle slap. I løbet af weekenden, hvis du har venner til at gå med at gå et sted sjovt og har en blast. Selv hvis du ikke har mange venner, tilbringe weekenden afslappende og gør, hvad du kan lide at gøre. Lad dig løs og energize dig selv, så når mandag kommer, er du alle festede ud og klar til at fokusere igen. Men husk, at skolen er det topprioritet, så ikke gøre dette, hvis du har et væld af lektier i denne weekend.
 18. 18
  Giv aldrig op. Igen, kliché, men vigtig. High school handler om at gøre dig selv til grin, men plukke dig op igen, prøver igen, og gøre venner undervejs. Lær at grine af dig selv, når du laver en fejl. Ikke slå dig op over lejlighedsvise C eller D (himlen forbyde en F) på en test eller quiz. Sig til dig selv at studere hårdere og stræbe efter en A næste gang. Hvis dit hold tabte et spil, fortælle dig at presse dig selv lidt hårdere ved næste praksis. Lære dette vil snart finde anvendelse uden for skolen og ind i andre dele af dit fantastiske liv. Lær af dine fejl, og du vil gå en lang vej. Bare husk ingen er perfekt.

Tips

 • Hold dig væk fra dramaet og sladder. Du har alt for langt vigtigere ting i din dagsorden for at bekymre sig om det.
 • Lær at venner dine lærere. Dette vil helt sikkert gøre tingene lettere for dig i fremtiden, når du ansøger om gymnasier og behovet anbefalinger.
 • At blive involveret i et romantisk forhold er rent frivillig. Du bør aldrig føle et behov for at alliere sig med nogen, bare fordi alle andre er. Du har stadig så mange år foran dig, så hvorfor ikke gøre god brug af dine high school år at fokusere på skolearbejdet og derefter komme ind i en god skole? Du skal dog ikke være bange for dating enten - en stabil bf / gf kan være en af de bedste antidepressiva der er!
 • Hvis du søger at komme over tøven, her er et trick. Den sværeste del af at få tingene gjort er begyndt. Tving dig selv til at begynde dit hjemmearbejde / studere uden at tænke, og gøre det for mindst femten minutter. Du vil opdage, at du har trænet dit sind ind i skolearbejdet-gear, og du vil blive skiftet ind i denne tankegang. Inden da, vil du blive så opslugt i dit arbejde, at du vil glemme alt om dine femten minutter!
 • Hvis du kæmper for at holde trit med dit hjemmearbejde belastning, fortæl dine lærere. Må ikke være bange for at bede om en forlængelse eller en ekstra hjælp før / efter skole, eller i løbet af frokost eller en periode. De er der for at hjælpe dig. Udover det værste, de kan gøre, er at sige nej.
 • Skipping en dag, selv om det ikke anbefales, kan gøres lejlighedsvis, men husk dette er en ekstrem foranstaltning, og ikke noget, der skal gøres jævnligt. Det er mere for de studerende i tre klubber, en sport, og tager 3-4 AP klasser. Hvis du føler dig selv på vej mod udbrændthed spørge dine forældre, hvis du kan blive hjemme for en dag - gør det ikke, medmindre du har tilladelse. Sørg for at der er ingen tests eller vigtige tidsfrister på den dag du vælger at springe over. Hvis du har online kalendere med opgaver, gør det nats hjemmearbejde for at bo på toppen af ​​tingene - ellers vil der ikke være nogen mening at tage en fridag!
 • Husk, at organisationen og high school i almindelighed, er en læreproces. Betragt dig selv en work-in-progress. Som du opdager dig selv, vil du også opdage metoder og vaner, der vil holde hele dit liv. Vær ikke bange for at arbejde gennem trial and error, og tage risici. Du vil blive glad du gjorde det.
 • Selv hvis du er en genert person forsøge at gøre mindst et par venner, så du har nogen at tale med, og nogen, der vil have din ryg i en hård situation. Det hjælper til at slutte sig til klubber, der interesserer dig, og du kan dokumentere disse hobbyer, der gør dig skinne. Du vil blive overrasket over, hvor du vil tiltrække folk som en magnet.
 • Forskellige studerende foretrækker forskellige metoder til organisationen. Nogle lærere ikke tvinge en masse noter på dig, og andre kan tvinge dig til at tage 3 sider med noter hver dag. Nogle elever er bedre til at opholder organiseret end andre. Vær opmærksom på dine individuelle behov. Hvis du er en studerende, der er super organiseret, har de fleste af lærerne ikke tvinger for mange toner på dig (1 side af noter om dagen), og er villige til at tømme din ringbind ind i en større bindemiddel derhjemme tid til anden, du måske foretrække kun at have én stor tre ringbind til alle dine klasser og har kun én sektion per klasse. Dette kan hjælpe dig med at holde en lighter belastning i din rygsæk. Hvis du er en studerende, der er meget uorganiseret, har lærere, der kræver, at du holde mange sektioner pr klasse (eller du bare foretrækker at have flere sektioner), og har lærere, der gør du tager mange noter om dagen, er det bedst for dig at holde en separat bindemiddel for hver større klasse (matematik, historie, videnskab, engelsk, sprog klasse), og en stor én for mindre uden klasser. For de fleste studerende, der er i mellem, bære en formiddag og eftermiddag bindemiddel med 1-2 sektioner pr klasse, afhængigt af antallet af sedler og betydningen af ​​klassen.

Advarsler

 • Må ikke bekymre dig om bøller, de er ikke cool. De forsøger at være, men de er ikke! Du har mere vigtige prioriteter i dit liv til at bekymre sig om, og det er ikke konstruktivt at omgive dig med negative mennesker. Prøv at undgå tyranner så godt som du kan, og omgiver dig med de positive mennesker i dit liv, ligesom dine venner, for at skræmme bøller væk.

Ting du behøver

 • Dagsorden
 • Skolematerialer