Wkadk

Sådan at arbejde og studere på samme tid

Studerende, der arbejder og studerer synes at nyde det bedste af alting. De får deres uddannelse og samtidig er i stand til at beholde deres job og få en løncheck. Men det er ikke så nemt som det lyder, og studere på samme tid som at arbejde er formentlig en af ​​de sværeste ting, du nogensinde vil gøre i livet. Her er nogle tips til at hjælpe dig.

Steps

Sådan at arbejde og studere på samme tid. Har god tid management.
Sådan at arbejde og studere på samme tid. Har god tid management.
 1. 1
  Har god tid management. Opsæt en daglig eller ugentlig plan for dig selv og sikre, at du afsætte tid til dine studier dagligt. Varier undersøgelsens gange for at passe sammen med andre forpligtelser, såsom familie, sport etc. Vær opmærksom, og acceptere, at dine weekender sandsynligvis blive spist i med mindst nogle faste undersøgelse. Afhængigt af dine forpligtelser og behov for søvn, tidlig lørdag eller søndag morgen kan være et godt valg til at give dig fri tid senere på begge dage for familien, religiøse observation, sport, venner, andre aktiviteter osv.
 2. 2
  Få dig motiveret ved at bo i kontakt med dine klassekammerater. Brug e-mail for at udveksle ideer og brainstorm svar på opgaver. Når studere og arbejde, kan det være let at miste motivationen uden konstant student kontakt, så få det meste af teknologi til "cybermeet". Prøv at indhente før eller efter klasser lejlighedsvis at sætte ansigter til navnene.
 3. 3
  Sæt mål og beløn dig selv, når du nå dem - Dette er en stor selvmotiverende vane. Én stor mål er fri fra at studere!
 4. 4
  Opsæt et roligt sted for at studere væk fra hjem liv distraktioner, såsom fjernsyn, telefonopkald eller andre familiemedlemmer. Altid holde dine lærebøger, noter, computer osv., i dette ene sted for nem adgang til og hente når det er nødvendigt. Det sparer bekymrende, hvor tingene er efter en lang dag på kontoret, butik eller værksted, når du føler dig træt!
 5. 5
  Gør plads til leg. Alt arbejde og ingen play gør Jack en kedelig dreng og Jill en kedelig pige. Play forynger vores sjæl og giver os større formål i livet. Komme ud og nyd dig selv, fortsætte en hobby, gå vandreture, se en film, tilbringe en eftermiddag liggende med børnene leger Lego marsmænd på gulvet. Disse er øjeblikke som kostbart som noget, og mens du spiller, dit sind er hvile, men ubevidst computing undersøgelsen du har lært og er også foryngende din arbejdsdag selv. Altid sætte ned rekreation tid i din tidsplan.
 6. 6
  Nyd crossover mellem arbejde og studere. Fuldtids studerende kan synes misundelsesværdig for dig, men de går glip af den vigtigste ingrediens, der presser dig - erhvervserfaring. Allerede arbejder giver merværdi til dit studie, ved at give virkelige indsigter og eksempler, der kan hjælpe dig med bedre at forstå dine studier. Selv hvis dit arbejde og undersøgelser er helt uafhængige, er der stadig give dig de færdigheder prioritering, styring, balancering opgaver, time-management, der beskæftiger sig med kolleger og kunder osv. Alt dette er uvurderlig, når sammenlignet med manglende erfaring med en fuld -tid studerende..

Tips

 • Spørg din familie og venner til at være forstående, og du har taget på en masse for varigheden af ​​undersøgelserne og de kan ikke se meget af dig til tider, som når du har opgaven arbejde, se din professor / lærer at træffe foranstaltninger til at fange op på ubesvarede arbejde eller forelæsning. Må ikke antage, at professoren vil forstå til eksamen. Være åbne fra starten af ​​kurset.

Advarsler

 • Lad ikke dit arbejde slip. Hvis du er at finde i undersøgelsen tager så mange kræfter, at det påvirker dit arbejde, er du nødt til at foretage ændringer, såsom færre kurser eller forhandle fra arbejde.
 • Sørg for at vælge kun en godkendt skole eller universitet læring institution.