Wkadk

Sådan at lægge mærke til, når du bliver manipuleret

Forsøger at forstå en andens motiv for at gøre noget, er et nyttigt færdighed at have. En persons motiv for hans eller hendes handlinger kan variere fra at ville være venlige eller venlige til svigefulde og egoistiske, og hvor som helst i mellem. Ved at lære at spotte situationer, hvor du kan være i fare for at blive manipuleret af en person, hvis motiver er måske ikke i din favør, kan du lære, hvordan du beskytter dig selv.

Steps

Sådan at lægge mærke til, når du bliver manipuleret. Prøv ikke at gætte på, hvad en anden persons motiv kunne være, især i sager, der involverer forsøger at opbygge en pludselig, men alvorlig venskab eller forhold.
Sådan at lægge mærke til, når du bliver manipuleret. Prøv ikke at gætte på, hvad en anden persons motiv kunne være, især i sager, der involverer forsøger at opbygge en pludselig, men alvorlig venskab eller forhold.
 1. 1
  Prøv ikke at gætte på, hvad en anden persons motiv kunne være, især i sager, der involverer forsøger at opbygge en pludselig, men alvorlig venskab eller forhold.
 2. 2
  Watch out for nye venner eller kammerater på arbejdspladsen, såsom lige efter et stort arbejde forfremmelse. Hvis denne forfremmelse indebærer at være en chef eller supervisor, pas på folk forsøger at smør op til dig, blot fordi du er den nye chef. Dette betyder ikke, at du skal påtage sig nogen være venlig forsøger at drage fordel af dig, men ikke komme i en situation, hvor din personlige engagement med dem forstyrrer gør dit job godt.
 3. 3
  Pas på den manipulerende salgstale. Et salg person er ikke rigtig bekymret for din velfærd. Hvis du føler at du bliver presset til at købe noget - især et dyrt noget. Hvis de ikke er villige til at give dig chancen for at se sig omkring, så chancerne er de er ikke rigtig tilbyde dig den bedste deal i byen.
  • Gør dit hjemmearbejde, før de køber. Tjek konkurrenter og forbruger anmeldelser for at sikre, at hvad du bliver solgt er værd, hvad du betaler for det.
  • Få skøn! Kig efter de tilbud, der måske ikke er rock-bottom billigste, men det omfatter den mest omfattende mængde arbejde og opfølgning til den bedste pris. Dette gælder for alle slags situationer Auto mekanikere, blikkenslagere / bygherrer / reparation entreprenører af enhver slags, læger og tandlæger.
  • Må ikke være bange for at få en second opinion for en dyr behandling eller procedure. Det er din ret til at sikre, at du får den bedst mulige pleje til den bedste pris. Stille så mange spørgsmål som du ønsker, indtil du er sikker på at du forstår den fulde situation. Hvis personens motiv er virkelig, fordi de er bekymret for dit velbefindende eller at give den bedste deal, vil de gerne give dig al den information og tid du behøver for at gøre din beslutning.
  • Køber, pas på! En ejendomsmægler eller en person kan have en meget stærk motiv for at sælge et hus på en "rock bottom pris", såsom en slags strukturel fejl, der gør det usikkert. Spørg om historien af ​​ejendommen, og hvorfor det bliver tilbudt til en lav pris. Få en landmåler i at gøre en grundig top-til-bund check på hele ejendommen, så du ikke går glip af noget, der kan påvirke din beslutning om at købe. Undersøge markedet for tilsvarende ejendomme, så du har en god idé om rimelige og gennemsnitlige omkostninger for, hvad du overvejer.
  • Læs det med småt på enhver og alle papirarbejde. Bankerne går amok i disse dage for at give lån og kreditkort, men ofte deres motiver er centreret omkring ekstremt høje renter, eller urimelige gebyrer og tilbagebetaling tidsplaner.
 4. 4
  Må ikke tage alt for pålydende, selv med venner eller kære.
 5. 5
  Tilbring tid på at lære at forstå de mennesker tæt på dig, så når de siger eller gør noget, der er sårende eller bedragerisk, kan du finde ud af hvorfor.
  • Du har en meget bedre chance for at løse situationen på en fredelig måde, hvis du roligt kan diskutere motiv (r) bag deres adfærd med dem. Det virker for både positive og negative situationer.
  • "Tal sagte og bære en stor kæp, og du vil gå langt." Selvom det er usandsynligt, at Theodore Roosevelt virkelig ønskede folk at bære rundt store pinde, hans råd er godt. Han mente, at folk skal sørge for, at de var rustet til at forsvare sig effektivt, men ikke at være aggressive over for andre.
 6. 6
  Må ikke blive offer for glatte salgstale eller manipulerende bekendte - Lær at beskytte sig mod situationer, der kunne lande dig i problemer.

Tips

 • Relationer er "give og tage". Ikke ender på den tabende ende, hvor du altid er giveren, og en anden tager altid. Det bør være klart, i dette tilfælde, at deres motiver ikke er i din favør.
 • Altid spørge dig selv, hvad der gør det mest logisk mening i en situation - det kan hjælpe dig til at opdage, hvad der virkelig bag nogens handlinger eller ord.

Advarsler

 • Mennesker med ry for at være bøller eller uærlige vil altid være på udkig efter nye ofre. Må ikke være et let mål for dem.
 • Hvis nogen pludselig handler ukarakteristisk dårlige eller gode, kan der være noget i baggrunden, som du ikke kender til.
 • Hvis det virker for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er.
 • Prøv at undgå rygmarvsreaktioner til ting - det er ofte et tegn på at du ikke har virkelig tænkt situationen igennem.