Wkadk

Hvordan man laver en pige jagte dig

Ønsker du at være den, der din knuse er jagter? Har du lyst til du har brug for lidt kærlighed? Hvis ja, så læs videre...

Steps

Hvordan man laver en pige jagte dig. Du skal dog ikke holde dig selv i den ven zone.
Hvordan man laver en pige jagte dig. Du skal dog ikke holde dig selv i den ven zone.
 1. 1
  Vær venlig. Pige som når drengene tage det første skridt. Hvis du indleder samtalen, så hun vil være desto mere villige til at holde det op, selv om hun ikke har en crush på dig.
 2. 2
  Du skal dog ikke holde dig selv i den ven zone. Forsøge at være lidt flirtende hele tiden, også.
  • Må ikke undervurdere effekten af ​​tilbagetrækningen. Hvis hun flirter, flirt tilbage, men holde det kort og forlade hende ønsker mere. Må ikke gøre dig selv så nemt at få, at hun bliver uinteresseret.
 3. 3
  Lad det sprede sig. Tip til en person tæt på hende, at du er interesseret. De er forpligtet til at fortælle pigen, du eying! Må ikke gøre det synes desperat, selv om. Du kan finde ud af, om hun allerede lide dig fra en fælles ven! Hvis hun gør, dit arbejde er nemt! Bare lad hende jagte dig.
 4. 4
  Ros hende. I tilfælde af at du ikke vidste, pigerne kan lide det! Du skal dog ikke lade hende FORVENTER de komplimenter, så er det dig at gøre jagter. Også være sikker på at komplimentere de rigtige ting. Hvis du ikke kender pigen godt, bare taler om hvor varmt hun er vil gøre hende tror, ​​du er bare interesseret i den fysiske ting, og du ikke ønsker det.
 5. 5
  Hæng ud med dine andre venner. Være cool! Lad hende se du har et socialt liv, men ikke være kæphøj om det, og ikke forsøge alt for hårdt at være optaget, eller det vil vise.
  • Være lidt fjernt uden at være uhøflig. "Behandl 'em betyde, holde' em opsat virker ikke. Mange piger bliver forvirret og såret, hvis du forsøger dette, og kan miste interessen alle sammen.
 6. 6
  Hæng ud i en gruppe. Spørg hende ud på en gruppe ting, men bruger en masse tid sammen med hende. Hun vil tænke på det som en dato ubevidst, hvis hun tilbringer det meste af natten taler til dig.
 7. 7
  Drop hints. Beskriv en ideel kæreste, ved hjælp af en masse af de kvaliteter, som den pige, du taler med har. Må ikke komme lige ud og sige det, men ved at droppe hints hun vil begynde at tænke på sig selv som et godt match for dig.
 8. 8
  Fokus på dig. Alt i alt, når du har oprettet dig selv som en sædvanlig person, hun taler til, lette lidt tilbage. Må ikke ignorere hende fuldstændigt, prøv bare spille det cool. Når hun indser du ikke har talt i et stykke hun vil blive savnet dig, så vil hun begynde messaging du først og søger dig ud. Derfor jagter dig. Fra da af flirt, sød snak og spille det varmt og koldt, vil det holde hende konstant på udkig efter godkendelse og opmærksomhed for dig, men du vil holde magten. Bare husk ikke at bo alt for fjern, eller hun kan synes, du er alt for svært at få.

Tips

 • Det handler om balance, kan du følge disse tips, men husk altid bare at være dig selv. Hvis du handler som en person, du ikke er, kan hun tror, ​​du er enten falsk eller du bare gerne hendes udseende. Piger kan ikke lide overfladiske guys!
 • Husk, at det punkt, for at forsøge at få hende til at jage du ikke er at holde dig selv i venne-zonen, men at foreslå, at du vil have noget mere. Hvis hun har et crush på dig, vil hun især være opsat på at gøre dette.

Advarsler

 • Hvis du virkelig lide denne pige, og du ønsker at imponere hende, holde din flirte med andre piger på et minimum. Dette er helt forkert måde at nærme få hendes opmærksomhed.
 • Hvis du venter for længe med at kontakte hende, kan det såre hendes følelser og gøre hende føle, at du er ligeglad. Hvis hun ikke er den slags pige, der kommer til jagt, så skal du ikke forsøge at tvinge det på hende.
 • Husk at være venlig, over altid.