Wkadk

Hvordan at være en Jordet pige

Elsker jorden og ønsker at være mere af en "jordiske girl"? Her er nogle råd til at hjælpe dig med at opnå dette naturligt, og med et minimum af ballade.


Steps

Hvordan at være en Jordet pige. Kom i kontakt med jorden.
Hvordan at være en Jordet pige. Kom i kontakt med jorden.
 1. 1
  Kom i kontakt med jorden. Besøg åer, overleve i skoven og sletter. Vedtage en fornemmelse for og værdsætter / nyde naturen i almindelighed. Tages op daglige eller ugentlige ture i naturlige steder. Start med at lære navnene på træer, steder i naturen, vartegn, og forskellige dyr, og hvordan de bor.
 2. 2
  Vedtage nogle udendørs hobbyer. Du kan prøve svømning, vandreture, bjergstier, og / eller bjergbestigning. Camping og trekking er en glimrende måde at holde sig i kontakt med naturen og dit indre vilde væsen. Du kan også prøve yoga udendørs. Sidde i bløde græs og trække vejret dybt.
 3. 3
  Sætter pris på ensomhed. Der er ikke noget galt med at have venner, men du bør være i stand til at nyde at tilbringe tid med. Brug denne tid til tanker og for at styrke din løse i livet.
 4. 4
  Øv dine kunstneriske evner. Hvis du er ude at udforske, så prøv at trække nogle ting, som du ser i skoven. Eller samle naturlige elementer til at skabe collager (sørg for at overholde lokale love om at tage i naturen). Eller tage fotos og efterlade kun fodspor. Du bør få en vandring pack med et kamera 'natur tidsskrift', en blyant, og andre ting, du måske har brug for. Hvis du ser dyr fodspor derefter tage billeder eller tegne dem.
 5. 5
  Være jordet. Husk dine tæer! Bliver jordet betyder at være rolig. Det betyder at tænke, før du taler. Det betyder at være åben og uden at miste din magt. Det betyder opholder forbundet til hvem du er. Jordet piger er aldrig uhøflig eller drama queens.
 6. 6
  Prøv at vokse nogle - Der er aldrig nok.
 7. 7
  Frivillige! Gå tjekke din lokale mad køkken, animalsk husly, eller endda en kølig vintage bog butik. Hvis du bor i et område med masser af mennoniter din lokale MCC (Mennonite Central Committee) vil have masser af ting, du kunne hjælpe med fra sække mad, at afholdelse af arrangementer til børnepasning. Brug det du allerede godt på at hjælpe!
 8. 8
  Bær "jorden tone" farver. De bedste farver er greens, brune, dybe røde farver, dæmpede appelsiner eller bløde blues. Hold dine nuancer af farver konservative, genert væk fra lyse, fluorescerende farver. Køb tøj, der vil vare evigt - fløjlsbukser er et godt eksempel, og det er virkelig blødt og comfy - perfekt til virkelige jordiske piger.
 9. 9
  Bruge 5 r er. Rethink, Reducer, genanvend, og nægte.

Tips

 • Har masser af. Du må ikke være i stand til at få andre til at gøre dette, men hvis du gør, vil der være en mere jordnær pige på denne planet.
 • Tages op yoga eller pilates for at hjælpe med at opretholde en følelse af indre ro, samt at hjælpe dig med at komme i kontakt med krop og sind forbindelse.
 • Aldrig kuld! Hjælpe med at rydde op Moder Jord, når du kan. Mens du er på dig vandreture, bringe en pose til at indsamle skrald.
 • Brug æteriske olier til at balancere dine energier. Juniper er en stor til at rense din energi og bringe dig tilbage til dig selv.
 • Candle meditation er også en Jordet pige praksis. Ser flammen flimmer er en fantastisk måde at komme i kontakt med dig selv og tilpasse dine energier med jorden.
 • Lad dit hår vokse ud og være fri. Må ikke trække det tilbage i stramme ponytails! Hvis du nødt til at binde dit hår tilbage til arbejde, slid løs fletninger og boller.
 • Lav / bære smykker og tilbehør fra Jorden. Prøv at lære at binde hamp til smykker, bælter og punge. Brug træ eller sten for perler, ikke plastik!
 • Genbrug! Genbrug ting når du kan. Lav gaver og dekorationer fra gamle flasker og andet "junk".
 • Du kan overveje at ændre dine slankekure vaner ved at blive en vegetar eller veganer.
 • Hvis du ikke er religiøs (eller endda hvis du er) overveje at læse buddhistisk filosofi bøger at komme i kontakt med den åndelige side af din earthiness.
 • Bær en sundress med jordfarver. Det ser nice.

Advarsler

 • Folk kan kalde dig en hippie. Lad det ikke forstyrre dig, selvom den pågældende person siger det med en indlysende negativ tone. Hippies er faktisk meget gerne Jordet piger og drenge, kan du ønsker at være venner med en eller to. Men tro mig, at blive kaldt en hippie er ikke det værste, der kunne ske for dig.
 • Selvom æteriske olier er jordiske og fantastisk til meditation, olier og dufte, såsom rosmarin, malurt, rejnfan, spike lavendel (normal lavendel er okay), og kamfer kan udløse anfald hos personer med epilepsi, da de er Krampestillende udløser for dem. Spise eller drikke ting, der har disse urter er okay, bortset malurt, hvilket bør undgås.
 • Bliver Jordet betyder ikke, du er nødt til at beholde dit rigtige hårfarve - især hvis du går tidligt grå! Men være stolte af de grå hår, hvis du ønsker det - de er lige så meget du som enhver anden funktion. En meget jordnær måde at farve dit hår er med henna, som du kan finde i etnisk eller helsekost butikker.
 • Glem ikke at have det sjovt også. Bare fordi du er Jordet betyder ikke, du kan ikke sparke op hælene gang imellem.
 • Det modsatte af en Jordet pige er en pie-in-the-sky pige. Så sørg for at jorde dine drømme i virkeligheden, så du kan gøre dine drømme til virkelighed - i stedet for bare at være en wannabe.