Wkadk

Hvordan at være sikker på internettet

Prisen for bank, shopping, og interagere online er den lethed, hvormed andre mennesker kan nu stjæle dine oplysninger. At blive sikker på internettet, skal du bruge følgende strategier.

Steps

Hvordan at være sikker på internettet. Brug ikke dovne passwords.
Hvordan at være sikker på internettet. Brug ikke dovne passwords.

Beskyt din identitet

 1. 1
  Brug ikke dovne passwords. Valg password eller 1234 er som at sætte en bagage lås på hoveddøren af dit hus. Desuden vil folk være i stand til at gætte det og hack. I stedet kommer op med en længere adgangskode, der indeholder både bogstaver og tal / tegn, helst en, der referencer noget væsentligt kun til dig. For eksempel, hvis navnet på din elskede barndom guldfisk var Sir Bubbles udskifte nogle af bogstaverne for tal, og du kan ende op med en meget flot password gerne s1rbubb735, som kun du forstår. Sørg for at skrive alle dine passwords ned så godt.
  • Brug aldrig den samme adgangskode til forskellige konti. Hvis du ikke ønsker at komme med og holde styr på snesevis af forskellige passwords, komme med en base adgangskode (ex. s1rbubb735), og tack en logisk modifier på det for hver konto (ex. på Amazon, bruge amzns1rbubb735; på Gmail, bruge gmails1rbubb735 eller for Twitter twitt1rubb735).
 2. 2
  Når du tilmelder dig / installation / acceptere noget, læse det med småt. Hvis du ikke ønsker at modtage junk mail eller få sat på en telefonsælger liste, kigge efter en lille boks nederst på den side, der spørger, om du ønsker at modtage information og tilbud fra andre firmaer. De bedste steder vil have en redegørelse anført, at de ikke vil sælge dit navn til andre selskaber (selvom de stadig kan spam dig selv). Nogle steder kræver, at du giver alle dine oplysninger for at få produktet. Kun udfyld påkrævede felter, der er markeret med en *. Hvis info box ikke har en stjerne, det er valgfrit, og du kan lade det stå tomt.
 3. 3
  Udlever ikke dit fulde navn, adresse eller telefonnummer til nogen online, som du ikke har tillid til eller kender personligt. Dette især vigtigt i chatrooms, eller når der forhandles job eller tilbud gennem møde op sites. Pas på lager breve (dvs. meget generelle svar breve, faktisk ikke løse nogen af ​​de punkter, du har foretaget), alle, der ønsker at forhandle en bankoverførsel, eller enhver, der ønsker at arbejde ud af en forretningsaftale, mens de er " udlandet. " Læs Sådan undgår svindel på Craigslist, og hvordan man undgår internet dating svindel for flere detaljer.
 4. 4
  Hold dine øjne skrællet for online-svindel. Pas på spoof email hævder at være fra eBay, PayPal, eller en bank eller et selskab, du har tillid beder om personlige eller følsomme oplysninger. Dette kaldes phishing. Den e-mail, kan meddele Dem, at der er et problem med din konto / adgangskode. Der kan være et link til at klikke ind. Forward nogen af ​​disse e-mails til den virksomhed, den hævder at være sendt fra. De vil bekræfte, om den e-mail du modtog var ægte eller ej. Også huske på, at e-mail-programmer som Yahoo!, vil MSN, Hotmail og Gmail aldrig bede dig om din e-mail adgangskode. Må ikke falde for det. Læs, hvordan du beskytter dig mod phishing-svindel for mere information.

Beskyt din forbindelse

 1. 1
  Sørg for at du bruger (og regelmæssigt opdatere) et anti-virus program, et anti-spyware program og en firewall. Du kan enten bruge firewall, der leveres som standard med dit operativsystem eller en tredjepart software program til din smag. Må ikke bruge to firewalls på en gang, da de kan forstyrre / svække hinanden.
 2. 2
  Når du bruger et offentligt trådløst netværk, skal du sørge for at slukke for fildeling og netværk opdagelse. Disse både lægge dine filer og system i fare for at blive åbnet af alle på det trådløse netværk, ikke kun hackere. I Windows kan disse muligheder findes under Kontrolpanel> Netværk og internet> Netværks-og delingscenter. I Mac OS X, er de under Systemindstillinger> Deling. Hvis du er inden for rækkevidde af offentlige trådløse netværk, men ikke behøver at være online, skal du slukke din trådløse funktioner helt. På nogle enheder er der simpelthen en tænd / sluk-knap, og på andre, vil du nødt til at konfigurere dette selv (ex. på en Mac, skal du klikke på ikonet Wi-Fi, og sluk AirPort).
 3. 3
  Kontrollér altid for sikker transaktion info. De bedste virksomheder vil have mange sikkerhedsanordninger på plads. Du kan se en guld lås nederst på siden for at indikere en sikker site. Når man giver nogen bankoplysninger eller andre oplysninger, så sørg for, at forbindelsen er sikker (URL'er som dette begynder med http s:/ / i stedet for http://) og stedet er troværdig. (Ikke alle steder, som kører HTTPS eller accepterer betalinger er troværdig, selvom forbindelsen er.)
 4. 4
  Konfigurere dine browsere til at bortfiltrere eller blokere upassende indhold, især hvis du har børn. Læs Sådan begrænse webbrowsing Brug af Internet Explorer / Block hjemmesider på firefox / Bloker en hjemmeside på mac hvis nødvendigt.

Hent sikkert

 1. 1
  Kun downloade filer eller software fra websteder, der er blevet vurderet / verificeret af pålidelige kilder. Vælg downloade ressourcer, der er up-front om pris og ratings og dyrlæge deres downloads (ex. download.cnet.com). Når du er i tvivl, så google navnet på det websted eller downloade sammen med ordet "fidus" for at se om du får nogen hits. Må ikke hente ulovligt (ophavsretligt beskyttet materiale uden at betale for det).
 2. 2
  Aldrig åbne e-mails med vedhæftede filer fra fremmede, medmindre du kan stole på dem og har sikkerhedsindstillinger på din computer. Nogle junk e-mails kan indeholde virus eller spyware, der kan skade din computer. Disse e-mails kan være automatisk markeret som "spam" eller "junk", men virus-redet mails fra intetanende venner kan også smutte igennem.
  • Hvis du bruger en e-mail program som Outlook eller Thunderbird, skal du sørge for at deaktivere eksempler på vedhæftede filer. Disse tage væk din evne til at beslutte, om ikke at åbne en vedhæftet fil. Kig igennem din email programmets indstillinger og deaktivere muligheder, såsom Vis Attachment Previews, Display Tilbehør Inline, etc.

Tips

 • Det er bedst at have tre konti. En til venner og websites og den anden for jobbet alene og den anden for dine personlige kunder, bank korrespondance, jobsøgning og andre sikre ting. Brug et egennavn og en svær adgangskode til de to sidste. Nogle virksomheder vil måske beholde dit job konto, så sørg for at have en backup af dine personlige karriere bygning arbejde.

Advarsel

 • Opgive din konto, hvis det er blevet kompromitteret, efter at du sikkerhedskopiere hvad du kan spare. Fortæl din bank, job og andre af disse ændringer, med det samme. Du vil sandsynligvis nødt til at ændre alle adgangskoder eller kontonumre eller deromkring straks (hvis det var nogensinde i din e-mail). Rapportere problemet til din e-mail udbyder.
 • Hvis din computer blev hacket via internettet, så alle dine oplysninger kan være blevet kompromitteret. Opdater din virusbeskyttelse software og fjerne virus. Hvis vigtige dokumenter og oplysninger er blevet stjålet eller kompromitteret, informere din bank eller job i overensstemmelse hermed. Indberette enhver forbrydelse til politiet.
 • Brug gode tip, som kun du vil vide svaret på.
 • Hold en backup af vigtige e-mails og dokumenter på et USB-flashdrev eller på tryk eller begge dele.