Wkadk

Sådan legende drille piger

Drille en pige er ikke svært at gøre. Selv om det kan være en kæmpe hindring for nogle fyre, men alt du behøver at gøre er at slappe af og være dig selv. Når du lærer, vil du både har en masse sjov med det.

Steps

Sådan legende drille piger. Være fortrolig med hende.
Sådan legende drille piger. Være fortrolig med hende.
 1. 1
  Tillid vinder dagen! Vær tryg og sikker, og være dig selv. Må ikke forveksle selvtillid med tomme swagger. Tillid er ægte. Hvis du foregiver, vil pigerne se lige igennem det.
 2. 2
  Være passende. Hvis du ikke kender hende, i det mindste en lille smule, vil du enten flipper hende ud eller få et ry som en idiot. Du ønsker ikke hverken resultatet!
  • En god måde at vide, hvis du er i "drilleri zone" er, hvis du kender hende godt nok til at grine med hende.
 3. 3
  Være fortrolig med hende. Behandl hende næsten som du ville en fyr ven, men forstår, at der er grænser: Hvis du ikke engang sikker på om drille hende i første omgang, vittigheder om sex, fornærmelser, uhensigtsmæssig rørende, osv., er absolut ude af spørgsmålet. Kend dine grænser.
 4. 4
  Gå med strømmen. Vær opmærksom på hendes reaktion på, hvad du siger, men ikke dvæle ved det. Hvis din drille faldt flad, eller hun gav dig en beskidte udseende, holde taler og bare gå videre til næste emne. Det ville være klogt at holde sig væk fra dette emne i fremtiden, i hvert fald indtil du kommer til at kende hende lidt bedre.
 5. 5
  Drille hende om hendes vaner. Lav en snu kommentar om hvordan noget hun gør. For eksempel, hvis hun, hvis hun kaster sit hår, når hun griner sige noget lignende "watch ud af hvor du bølge, moppe, du skal sætte mit øje ud!" Gør det ikke fornærmende-idéen er at få hende til at smile og grine! Vær åben for at lade hende drille dig tilbage, også: "Hvordan kan jeg sætte dit øje ud med disse tåbelige wraparound solbriller du iført"
 6. 6
  Være sexet. Afhængigt af hvor godt du kender hende, nogle sexede vittigheder gøre én gang i et stykke tid. Det kan være så simpelt som om du ved, at hun kan lide nogen eller tænker nogen er varm, lave en crack om det. Ikke over toppen seksuelle gerne med dine mandlige venner, men tankevækkende nok til at få en reaktion ud af hende.
 7. 7
  Fysisk drilleri kan arbejde så godt. Spil det modsatte af, hvad du virkelig er. Hvis du er lille og svag, foregive at være stor og macho, på en legende måde at gøre hende til at grine. Gør hende til at grine er nøglen!
 8. 8
  Behandl hende som en kat! Nej, ikke smide en kugle af garn på hende og forvente, at hun til at rulle rundt på gulvet. Find en genstand hun ønsker, eller beder om, og tilbyde det til hende. Må ikke give det til hende med det samme, selv om.
  • Brug en pen, f.eks. Tilbyde det til hende, og næsten lade hende få det, men derefter hurtigt trække det måde. Hvis hun er op til spillet, kan du holde den over hovedet, flytte den fra side til side, hvor som helst, men hvor hendes hånd er. Hvis du tror, ​​hun er ved at blive modløse og mister interessen i spillet, lad hende "vinde."
  • Hvis du kender hinanden godt nok, skal du ikke blive overrasket, hvis hun forsøger så hårdt for at få det at hun slår dig ned og begynder wrestling dig over det. Ikke alene er dette et godt tegn, men det er en god mulighed for nogle legende Kildenhed!
  • Dette er endnu mere sjov med noget rigtig rart, ligesom billetter til den ting hun elsker! Tilbyde hende billet til hende, så træk det væk. Hver gang du gør dette, bringe hende lidt tættere på dig. Hvis hun er nogen, du virkelig gerne (og følelsen er gensidig) dette kan endda få dig et kys i handelen.
 9. 9
  Igen, hvis du er mere end blot bekendte, kan du måske smide i en lys skub eller noget i den retning. Lige nok til at gøre hende lyst til at gøre gengæld. Gør det til en leg.
 10. 10
  Have det sjovt og være dig selv! Dit mål er at få hende til at smile, grine, og i sidste ende kan lide dig mere, end hun gjorde før.

Tips

 • Husk, at hun ikke er den samme som din fyr venner. Hun har forskellige følelser, som er forskellige for alle piger, prøv så at kende hendes grænser, før drille hende. Du har aldrig ønsker at såre hendes følelser.
 • Være i stand til at håndtere det, hvis en pige ikke kan lide drilleri. Enten bare gemme det til en anden gang, eller hvis hun virkelig ikke kan lide det, bare stoppe.
 • Sig det med et smil.
 • Blive fortrolig med dig selv, så du er ikke bange for at handle tingene ud, eller sige ting, som har muligheden for at blive misforstået som offensiv.
 • Sørg for at du være opmærksom på, hvordan hun reagerer, og du kan fortælle næsten alt fra en pige fra kropssprog.
 • Piger elsker dumme øgenavne - intet fornærmende, men noget nuttet, der gør hende føle sig godt.

Advarsler

 • Tag ikke drilleri for langt, kan dårlige ting ske.
 • Må ikke såre hende fysisk eller følelsesmæssigt. Vide, hvad der er passende for hende.