Wkadk

Hvordan at slippe af en person, du ikke kan lide

Har du ofte finde dig selv omkring en person, hvis tilstedeværelse man ikke specielt nyder? Forsøger at slippe af med dem kan være en vanskelig og delikat opgave. Her er hvordan du gør det i et par meget enkle trin.

Steps

Hvordan at slippe af en person, du ikke kan lide. Må ikke give dem dine kontaktoplysninger.
Hvordan at slippe af en person, du ikke kan lide. Må ikke give dem dine kontaktoplysninger.

Metode én: undgåelse

 1. 1
  Må ikke give dem dine kontaktoplysninger. Hold ting som telefonnumre, adresser, e-mailadresser, og sociale medier brugernavne til dig selv. Må ikke fortælle dem, hvor du vil være på et bestemt tidspunkt. Må ikke give dem en undskyldning for at finde dig eller komme i kontakt med dig.
 2. 2
  Ignorer dem. Hvis du har givet dem dine kontaktoplysninger allerede, eller de har skaffet det med andre midler, begrænse din tilgængelighed. Må ikke besvare deres telefonopkald eller reagere på deres tekster eller online meddelelser. Ignorer dem personligt så godt. Hvis de søger din opmærksomhed, og du nægte dem det, vil de hurtigt trætte af dig og komme videre.
 3. 3
  Find dem en anden ven. Ofte gange, irriterende mennesker er simpelthen ensom. Find ud af hvad deres interesser er, og presse dem til at indgå i et team eller klub, hvor de kan møde andre mennesker med samme interesser. Pretty snart, vil de ikke har tid til dig.
 4. 4
  Find dig selv nogle nye venner. Hvis du har mistanke om den person, du ikke kan lide kun hænger omkring dig på grund af din omgangskreds, så prøv at hænge ud med andre mennesker. I det mindste er det en surefire måde at afgøre, om de følger dig.

Metode to: konfrontation

 1. 1
  Identificere problemet. Spørg dig selv, hvorfor du ikke kan lide denne særlige person. Er det den måde, de handler deres besiddertrang eller deres måde at tale? Det kan være alt.
 2. 2
  Tal til dem. Være upfront og ærlig. Prøv at have denne samtale i person, hvis du kan. Være klar over din antipatier, og være rimelig. Du ønsker ikke at være omkring dem længere for denne eller hin grund.
 3. 3
  Være klar og fast om din beslutning. Hvis du beslutter du ikke længere ønsker nogen kontakt med dem, sørg for at de forstår, at der ikke er noget alternativ, og følge op med, hvad du fortæller dem. Prøv ikke at lyde truende, men være sikker og afgørende.

Tips

 • Hvis du føler som om de er stalking dig, eller de sender dig nogle skjult trussel som: ". Jeg vil ødelægge dit liv, hvis du ikke gå på en date med mig", og involvere myndighederne.
 • Fortæl ham / hende, at dit venskab ikke er gavnligt, og at det ikke er godt for nogen af ​​jer.
 • Hvis du føler dig chikaneret eller truet, indgive et tilhold.
 • Før de bryder bånd med nogen, hente alle dine ejendele, som stadig kan være i deres besiddelse.
 • Må ikke trække det ud. Jo før du opsiger et forhold, du ikke nyder, jo bedre. Alternativet er at leve på ubestemt tid i elendighed, og dem tro sig at være ønsket.
 • Prøv at være følsomme over for deres følelser. Sæt dig selv i deres sko. Denne person kan simpelthen være ensom og i jagten på en ven. Dette kan få dem til at være usikker på, hvordan at handle foran dig som deres sande selv, som kan forveksles som uønsket kvaliteter.
 • Hvis du konfrontere dem direkte, så prøv at øve, hvad du vil sige foran et spejl.
 • Fortæl dem lige op "Jeg ønsker ikke at være venner med dig. Og jeg kan ikke lide dig".
 • Hvis ingen af ​​dine venner som ham / hende bare gå steder, han / hun ikke kan lide (hvis han / hun er bange for højder, gå på toppen af ​​jungle gym.) Også aldrig give ham / hende din # og dont fortælle dem hemmeligheder fordi hvis de finder ud af sandheden, vil de fortælle alle.

Advarsler

 • Vær forsigtig med hvad du siger. Word rejser og andre mennesker kan ikke tale til dig, hvis de tror, ​​du har været uforskammet eller middelværdi. Vælg dine ord med omhu.
 • Hvis du beskæftiger dig med nogen, der har et crush på dig, er det bedst at være upfront og klar du ikke har nogen følelser for dem. Det vil forhindre senere beskyldninger om at "lege med deres følelser."
 • Må ikke undervurdere den 6-grader af adskillelse spil. Må ikke brænde dine broer er lang og cirkler er små.
 • Vær opmærksom på, at dit andet forhold kan blive påvirket, hvis du forsøger at slippe af med dem. Er en god ven af ​​yours tæt på denne person? Forsøger at slippe af med dem kan påvirke dit forhold til din ven.