Wkadk

Hvordan at komme over at blive udeladt

Dine venner har ikke kaldt et stykke tid, og du sidder derhjemme med en pose chips ser sæbeoperaer eller re-runs, eller alle laver noget eller gå et sted, som du ikke får at gøre eller gå til... har du et tilfælde af at tænke du bliver udeladt. Alle bliver udeladt tider. Hvad enten det er med bedste venner, nye venner, eller dreng / veninder. Her er hvordan man skal håndtere det.

Steps

Hvordan at komme over at blive udeladt. Kontroller, at du ikke overdriver.
Hvordan at komme over at blive udeladt. Kontroller, at du ikke overdriver.
 1. 1
  Kontroller, at du ikke overdriver. Ofte kan du tror du er alene, når måske dine venner er syge eller endda føle på samme måde.
 2. 2
  Prøv at blive involveret med mennesker ved at spørge "ønsker at gøre noget i denne weekend?" eller "Har du lyst til at gå med mig?" (Men aldrig bede dem "hvad de gør", og antyder, at du gerne vil blive inkluderet).
 3. 3
  Budskab dine venner noget enkelt som "Hey, hvad har du lavet?" Eller "Jeg troede, jeg ville tekst, fordi det har været et stykke tid". Hvis de svare med en flot og venlig respons, mest sandsynligt de føler på samme måde. Hvis de svare med en kort eller fjernt besked, prøv gør samtale med dem. Hvis de stadig ikke reagerer, som de normalt ville, ikke skubbe det.
 4. 4
  Organiser en dag ud med venner, uanset om det er ti pin bowling eller skøjteløb eller endda film, noget, som alle kan lide, og at du kan chatte under eller efter. Vær munter og glad over dine venner, mens du er ude.
 5. 5
  Hvis disse folk ikke ønsker at hænge ud, finde andre mennesker at være venner med. Den eneste måde at få venner er ved at komme ud og tale med folk.
 6. 6
  Hvis du ikke kan, så gør andre planer, få dig beskæftiget med noget andet. Du kan prøve afslapning metode, som ville være at tage et langt bad, og gør det virkelig virkelig rart med bobler og alt. Også prøve at se en glad tv-show. Du kan prøve "optaget" tilgang, som er ved at besætte dig selv med jobs, ligesom børnepasning. Det ville virkelig få dit sind off ting, du udelukket fra.
 7. 7
  Planlæg begivenheder for fremtiden. Må ikke udelukke dine venner, der ikke indbyder dig, men bare invitere andre mennesker. Det vil overraske dem, og vise dem, at du har andre venner også.
 8. 8
  Gør hvad der gør dig glad. Prøv selv hengive, som at få dit hår eller gjort negle. Gå på indkøb. Gør noget, der vil gøre du føler dig bedre om dig selv.
 9. 9
  Også vise folk en unik trick eller noget du kan gøre, at en anden ikke kan gøre, vil det interessere dem mere.
 10. 10
  Må ikke nogensinde føler, at der er noget galt med dig, fordi du er ved at blive udelukket. Du bør ikke forsøge at ændre dig selv for en anden. Det er den anden persons problem, ikke dit.
 11. 11
  Det kunne være, at du og dine venner har brug for at være væk i et stykke tid, men du vil snart have forholdet du gjorde før.
 12. 12
  Tilbring tid med familien! Tale i telefon til langdistance-medlemmer.

Tips

 • Husk, at du ikke ønsker at være sammen med de samme mennesker hele tiden. Mød nye mennesker og ikke altid være "i deres ansigt."
 • Oftere end ikke, hvis du bliver udeladt af en gruppe af "venner" de er ikke den slags mennesker, du ønsker at tilbringe tid med. Sande venner vil omfatte dig, og hvis noget kommer op, vil ringe og fortælle dig problemet, uden at virke som en falsk.
 • Hvis en anden bliver udeladt, og derefter træde ud af cirklen og først komplimentere dem på noget. Spørg dem, hvordan de laver. Så de vil synes, du er en god ven og sandsynligvis være ved din side oftere, vel vidende, du vil betale opmærksomhed til dem.
 • Aldrig nogensinde joke om noget, der er pinligt for nogen. Især ikke foran en stor gruppe. Det vil gøre den person gal. Ingen kan lide at være flov. Det gør dem til at føle ydmyg og små.
 • Hvis du bliver udeladt, finde en person i gruppen, at du er det tætteste for og gå til deres side og begynder at tale til dem. Sig noget lignende "hey, hvad sker der?"
 • Gør dig selv nyttig, rense dit værelse eller spille et computerspil eller brætspil. Denne måde, du udvide og udøve dit sind og tid vil passere hurtigere.
 • Kan ikke organisere en dag ud? Prøv en aften i! Inviter dine kammerater over og oprette saloner og puder til en doven nat i. Lej et par for mange DVD'er af forskellige genrer. Saml nogle sodavand og snacks.
 • Hvis der på Facebook eller Insta-gram eller noget, og nogen poster et billede enten lide det eller kommentere den. Alle kan lide det, når andre kommenterer deres pics, fordi de fleste af den tid, folk er for dovne til at kommentere. Det vil vise, at de tog sig tid til at kommentere, og personen vil føle sig speciel og gerne kommentator mere.
 • Hvis du ikke kan finde ud af hvad der er galt, og hvis man har brug for at ændre noget, så spørg folk, der ser dig hver dag. Få flere meninger. Har folk skriver ned, hvad de tænker, derefter sammenligne lister. Det er altid en god idé at spørge. Hvem ved? Du kan finde nogen, der ikke vil gøre dig til at føle sig udenfor.
 • Kompliment mennesker foran deres venner. De vil føle sig mere sikker og føle, at de passer godt. Og de kommer til at føle populære... som alle elsker at føle.
 • Alle elsker opmærksomhed. Husk det.
 • Se inde vittigheder, når i store grupper for nogen. At en person der har den intern joke med dig vil føle en tættere tilknytning til dig. De vil synes, du er bedre venner med dem, end du er, og det er altid godt.
 • Prøv at have en sleepover med dine nye venner (eller bedre venner) at føle sig bedre.

Advarsler

 • Tror ikke der er noget galt med dig, fordi nogen ikke har lyst til at se dig. Det betyder ikke, at de ikke kan lide dig, eller er ved at blive grusom. Men hvis de holder gør det tale med dem.
 • Må ikke komme bag hans / hendes skulder for meget, vil det få dem virkelig gal!
 • Må ikke hog. Venner kan ikke lide dette og dette kan være grunden til at de ikke hænge ud med dig meget.
 • Beslut, hvorfor folk ikke vil hænge ud med dig. Er der en grund? Noget du kan ændre? Men du behøver ikke ændre, hvem du er. Hvis de ikke ønsker at hænge ud med du forsøger at gøre nogle nye venner. Hvis de ikke ønsker at hænge ud med dig, det er deres tab.