Wkadk

Hvordan at komme over at miste en bedste ven

Venner kommer og går, uanset om det er slagsmål, flytte, eller noget andet, og nogle gange kan det være svært at komme videre. Her er nogle tips:

Steps

Hvordan at komme over at miste en bedste ven. Hvis denne ven ønsker intet at gøre med dig, uanset årsagen, er der én.
Hvordan at komme over at miste en bedste ven. Hvis denne ven ønsker intet at gøre med dig, uanset årsagen, er der én.
 1. 1
  Hvis denne ven ønsker intet at gøre med dig, uanset årsagen, er der én. Det kan være så falsk, dumme, og latterligt som denne person kan have været, men respektere hans eller hendes beslutning om ikke længere være en del af dit liv.
 2. 2
  Selv hvis du ikke længere er venner med denne person, aldrig glemme de gode minder, du har haft. Alt sker for en grund, men ved, at denne ændring er til det bedre, selv om det ikke ud som om det på det tidspunkt.
 3. 3
  Folk ændre sig. Det er et faktum, og der er ingen vej udenom. Et år, kan du være de bedste venner med denne person, og næste, kan de have ændret sig fuldstændigt. Bare vide, at de har mistet noget stort, og det er dig. Du er nødt til at være sikker og vide, at du er en stor person.
 4. 4
  Gøre ting for at få dit sind ud af dette tab.
 5. 5
  Deltag i en klub, eller en hobby gruppe. Dette er en fantastisk ny måde at få venner, der er interesserede i de samme ting, du er. Det er også en god måde at komme over tabet af en person, der engang var så stor en del af dit liv.
 6. 6
  Hvis de ikke ønsker at være din ven, der er afgjort deres tab, og der bør være deres problem at håndtere, ikke din.
 7. 7
  Forstå, at så meget som du kan lide og elsker nogen, tiden virkelig kan hjælpe fade ting, indtil de er for langt væk til at give en anden tanke til.
 8. 8
  Overveje at få at vide nogle af dine nuværende venner bedre.
 9. 9
  Hvis de flyttede væk, kan du prøve at holde kontakten. Der er mange hjemmesider, såsom MySpace eller Facebook, der kan hjælpe med det, samt via e-mail og kalder hinanden.
 10. 10
  Vide, at hvis du mister en ven, kan du få en ny.
 11. 11
  Husk også, at hvis de ikke ønsker at sætte kræfter ind på at være din ven, bør du ikke ligeglad mere, end de gør.
 12. 12
  Hvis du har mistet en ven over en kamp, ​​ligesom at fortælle dem, hvordan du føler, og de ​​vil ikke tilgive dig, det er deres tab. Og hvis de ikke kan forstå dig, så er de ikke en sand ven værd at have.
 13. 13
  Glæd dig hvor dybt du holder af mennesker, og finde nogen, der har brug for en medfølende kammerat som dig!
 14. 14
  Tilgiv dig selv og komme videre. Der er ingen brug slå dig op, når det kommer til fortidens fejltagelser.