Wkadk

Hvordan at sætte en stribe af farve i håret

Ønsker du at udtrykke dig på en permanent måde? Er du for ung til at få en piercing? En stribe af farve i dit hår er den perfekte ting at gøre!

Steps

Hvordan at sætte en stribe af farve i håret. Beslut hvad farve du ønsker.
Hvordan at sætte en stribe af farve i håret. Beslut hvad farve du ønsker.
 1. 1
  Beslut hvad farve du ønsker. Sørg for at det er noget, du kan beskæftige sig med i et par uger eller en måned eller to. Efter alt, er det permanent.
 2. 2
  Gå på indkøb. Find:
  • Den farve, du ønsker i dit hår (kan være permanent eller semi / demi permanent)
  • Folie
  • Clips
  • Plastic kamme
  • Derhjemme finde en gammel skjorte, som du ikke har noget imod at ødelægge.
  • Hår blegning kit
 3. 3
  Find en eftermiddag, hvor du ikke har noget foregår. Dette kan være tidskrævende.
 4. 4
  Sektion off stykke af hår, du ønsker at farve med et klip.
 5. 5
  Klip håret ikke i dette afsnit op og væk fra den brik, du vil farve. Hårfarve kan få rodet, og du ikke ønsker at farve dit hår i ulige stykker.
 6. 6
  Følg anvisningerne på blegemiddelpakning. Gøre hele blandingen, selvom du ikke tror du har brug for det. Det er bedre at have for meget end ikke nok.
 7. 7
  Ved hjælp af en plastik kam, kam blegemiddel i det afsnit af hår. Må ikke lægge for meget på kammen eller det vil falde ned på de andre dele. Gentag dette, indtil du har nok på dit stykke af hår.
 8. 8
  Wrap bleget sektion i folie. Vente omkring 30 minutter.
 9. 9
  Tag folien og kontrollere farven. Er det lys nok? Det kan tage længere tid, hvis du har farvet dit hår i fortiden.
 10. 10
  Vask blege ud af dit hår. Sørg for at du får det hele ud. Du kan bruge en shampoo, men ingen conditionere! Den balsam vil forstyrre den farve, du putter i den. Sørg for at du ikke mister luns af bleget hår i blandingen.
 11. 11
  Tør dit hår med et håndklæde eller en hårtørrer.
 12. 12
  Resektion off stykke af bleget hår med klip / Bobby stifter.
 13. 13
  Åbn og følg anvisningerne på farven. Hvis det er en semi / demi permanent farve, skulle det allerede være blandet. Hvis ikke, så følg anvisningerne for at blande farvestof.
 14. 14
  Ved hjælp af en ny kam, farven kammen ind streak. Du ønsker måske at sætte lidt mere af farven end blegemiddel i, fordi det ikke er så kraftfuld.
 15. 15
  Afhængig af mærke, kan du enten pak det ind i folie eller vente. Nogle gange, de instruktioner anbefale dig føntørre sektionen. Dette kan gøre farven mere levende.
 16. 16
  Valgfrit: Hvis du bruger en semi / demi permanent farve, kan du sætte dit hår i en godnatdrink og sove med det stadig i. Farven kan suge i og være mere levende på denne måde.
 17. 17
  Vask dit hår. Denne gang kan du bruge balsam.
 18. 18
  Congrats! Du kan nu vise din personlighed overalt du gå! Du går Girl!

Tips

 • Brug ALDRIG blegemiddel på dit hår. Dens alt for barsk, og du kan ende op med en brændt hovedbund og dit hår vil sandsynligvis falde ud. Brug en 30 volumen (eller 40 volumen, hvis du har virkelig mørke låse) blegemiddel. Af erfaring, vil jeg anbefale den Manic Panic mærke blegemiddel.
 • Lighteren dit hår er efter dig blege det, jo mere levende farven slå i sidste ende.
 • Det er en god ide ikke at købe billige produkter, når der beskæftiger sig med dit hår. Efter alt, er det dit hår, og du ønsker ikke at ødelægge det.
 • Det ser bedre ud, hvis du ikke sætte luns lige på toppen af ​​dit hoved, men et sted i dit hår, enten på siderne eller på ryggen.
 • Ved hjælp af en hårtørrer, krøllejern eller fladjern kan falme hårfarve. Med semi / demi farve, er det nogle gange helt kan tage farven. Læs etiketterne for at se, om det er OK at bruge disse elementer på din nye farve.
 • Hvis du har brugt en semi / demi permanent farve, kan du blande ekstra med en balsam og opfriske farve hver gang du bruger balsam. Sørg for at kun bruge balsam mix på den stribe af hår.

Advarsler

 • Lad ikke blegemiddel i alt for lang! Det kan smelte og beskadige dit hår repareres! (Hvis du vil have det lysere, blegemiddel det senere, helst i morgen eller om et par dage, håret har brug for at hvile lidt mellem bleachings).
 • Nogle blegemiddel kræver, at du ikke at bruge folie. Hvis den siger ikke at, ikke!
 • Hår farve kan være skadelig for håret. Vær sikker på din hår kan tåle blegning og farvning!
 • Sørg for at du er klar til at sætte en stribe i håret! Det er permanent.