Wkadk

Hvordan at overbevise folk

Overbevisende folk, at din måde er den bedste måde er ofte meget vanskeligt, men er mulig.

Steps

Hvordan at overbevise folk. Vis dem alle fordelene ved din idé.
Hvordan at overbevise folk. Vis dem alle fordelene ved din idé.
 1. 1
  Timing er alt. Vide, hvordan at overtale folk korrekt vid udstrækning afhænger af det rigtige tidspunkt til at tale med dem. Approach folk, når de er mere afslappet og du vil opnå langt bedre resultater.
 2. 2
  Smile. Være høflig, munter og karismatisk. En god holdning vil hjælpe dig mere end du tror. Folk vil høre, hvad du har at sige uden at tænke, at du vil tvinge dit synspunkt på dem.
 3. 3
  Vis dem alle fordelene ved din idé. (Hvis det er muligt, dem fortælle, hvordan det vil gavne dem. At altid får deres opmærksomhed.)
 4. 4
  Minimere eventuelle gevinst, du står til at modtage, bør den person vælge din foretrukne fremgangsmåde.
 5. 5
  Forbered uoverensstemmelser og være klar til dem, du måske ikke har tænkt på.
 6. 6
  Vær ikke bange for at være enig med den person en smule. Sige ting som: "Okay, men..." eller "Ja undtagen..." eller bare sige ja, men lad dem ikke helt bevise dig forkert.
  • Men det er altid okay, hvis du høre, hvad de har at sige og forsøge at tilpasse deres idé til din idé.
 7. 7
  Prøv at finde ud af, hvorfor den anden person afviser dit foretrukne fremgangsmåde. Hvis du kan finde ud af hvorfor, det giver dig en taktisk fordel.
 8. 8
  Hvis du indser, at du måske har været forkert i et aspekt derefter indrømme det. Det vil gøre dig synes mere troværdig.
 9. 9
  Spørg dem bare at overveje det og tænke over din idé, får tid til at tro, at de kan indse deres fejltagelser.
 10. 10
  Vær gavmild med din modstander, give dem noget, de ønsker, og de ​​vil være mere tilbøjelige til at give dig noget, du ønsker.
 11. 11
  Alle overtalelse bør være suggestivt ikke efterspørgslen. Men samtidig ved, hvad du ønsker.
 12. 12
  I almindelighed, når de forsøger at overbevise nogen taler altid om positive ting og hyggelige minder, aldrig dårlige ting, der skete. Ikke om personlige livserfaringer.
 13. 13
  Prøv ikke at synes at være at gå meget langt for at overbevise nogen. I virkeligheden er du mest overbevisende, når dit publikum ikke kender du forsøger at overtale dem.
 14. 14
  Til tider hjælper det at lade dit publikum vide, at noget er virkelig, virkelig, virkelig vigtigt for dig, og andre gange ikke gør, brug skøn.
 15. 15
  Vigtigst er det, vide, hvornår at give op. Din modstander kan finde du taler meget irriterende. Hvis din modstander opfatter dig som et skadedyr, vil det gøre dig meget mindre overbevisende i fremtiden.

Sample overbevisende bogstaver


Tips

 • Det hjælper, hvis du er venlig, omgængelig, og har en sans for humor, hvis du er en person, som folk nyder at være med, er du vil øve mere indflydelse over dem.
 • Hvis du forsøger at få noget ud af overtalelse, en værdi, eller forventning om, at er langt over den, du håber at opnå. Derefter kan du begynde at sænke din falske mål for dem, og gøre det ud som om, du giver en stor mængde.
 • Prøv ikke at forhandle med nogen, når du er træt, i en fart, distraheret, eller bare "ud af det", og du vil sandsynligvis gøre indrømmelser, som du vil fortryde senere.
 • Se din mund. Alt, hvad du siger, burde være optimistisk, opmuntrende og smigrende, pessimisme og kritik er et turn-off. For eksempel er en politiker, der giver taler om "håb" tilbøjelige til at vinde et valg; taler om "bitterhed" vil ikke fungere.
 • Når du starter et skænderi, enig med den person, og indeholde alle de varer, om hans pointe. For eksempel, hvis du ønsker at sælge dine lastbiler til bestemte møbelforretning, og manager siger i dit ansigt "Nej, jeg vil ikke købe din lastbil! Jeg kan lide, hvad nogensinde-mærke meget mere på grund af dette, og at ". Du skal være i overensstemmelse, besvarelse noget lignende, "Selvfølgelig, hvad nogensinde-brand lastbiler er godt, faktisk, jeg har hørt, at de har mere end 30 års stor anseelse". Tro mig, vil han ikke være så konkurrencedygtige efter det! Herfra kan du medbringe din pointe om dine lastbiler som, "... Men vidste du ikke, at hvis dine lastbiler undlader at starte op i den frysende kulde, vil selskabet ikke hjælpe dig? Og du bliver nødt til at kalde det trækkende og reparere lastbiler ved dig selv? " Dette vil hjælpe ham overveje din mening.

Advarsler

 • Giv ikke op pludselig - Det gør dem tror, ​​at de har vundet, og det vil gøre det sværere at overtale dem i fremtiden.
 • Må ikke prædike for meget eller de vil bare helt lukke deres muligheder til det punkt, hvor du har mistet din indflydelse på dem.
 • IKKE NOGENSINDE være kritiske eller konfronterende for din målgruppe. Dette kan føle svært til tider, men du vil aldrig vinde dit mål med denne metode. I virkeligheden, hvis du er endda lidt irritabel eller frustreret vil de samle op på det og blive umiddelbart defensiv, så det er bedst at vente til senere. Meget senere.
 • Løgne og overdrivelser er aldrig nogensinde gode valg fra et moralsk såvel som en utilitaristisk perspektiv. Dit publikum er ikke dum, og hvis du tror, ​​du kan narre dem uden at blive fanget, du fortjener, hvad du får.