Wkadk

Sådan overlever high school uden en bedste ven

I din teenage år, synes dit sociale liv, især væske, og det kan synes som du gør og bryde venskaber hvert år, fordi alle er under forandring, og nogle gange disse ændringer betyder, at venner er ikke længere forenelig med hinanden fra år til år næste. Masser af mennesker gradvist at tilpasse ind i livsstil af en gymnasieelev, men måske finde sig lidt ensom, hvis de ikke har fundet sig selv et venskab cirkel ved de første par uger. Hvis du ønsker at forblive social i gymnasiet, skal du følge disse trin!

Steps

Sådan overlever high school uden en bedste ven. Få nogle perspektiv.
Sådan overlever high school uden en bedste ven. Få nogle perspektiv.
 1. 1
  Få nogle perspektiv. Selvom du skal prøve og nyde dit liv i high school, high school er ikke være alfa, omega. Masser af succesfulde mennesker har ikke de bedste venner, og du behøver ikke en at være den smarteste eller mest awesome. Prædiker positiv tænkning er en smule banalt, men behandle alle som din ven vil lægge en god base for rent faktisk at gøre venner med dem.
 2. 2
  Sænk dine forventninger. Det kan være, at du ikke er i stand til at blive 'bedste venner' med nogen, fordi du forventer for meget fra den ene, eller fordi du tror, ​​at enhver social interaktion skal være perfekt. Men i virkeligheden, mange 'bedste venner' starter med en smule akavet small talk eller ikke lide hinanden. Så hver gang du taler med nogen, holde åbent og afslappet, og når man udvikler et venskab, være tilfreds med, hvad det er, snarere end hvad du ønsker, det skal være.
 3. 3
  Husk "Jeg er okay, du er okay". Du er nødt til altid at have denne holdning til at have givende relationer være, at med din familie, en ven eller en fremmed. Hvis du tror noget andet, du måske stadig gøre venskaber, men de kan være deprimerende dem, eller dem, der hurtigt vil degenererede. Så holde dette i tankerne!
 4. 4
  Identificer de ting, du føler du savner eller mangler ved ikke at have en bedste ven, og de ​​udløsende faktorer, der gør du føler dig ensom, og brainstorme, hvordan du kan udfylde disse "huller" i andre positive måder. For eksempel, hvis du hader at være alene på lørdag nætter finde en regelmæssig aktivitet at gøre på det tidspunkt, der vil slippe af med din mangel på sort.
 5. 5
  Må ikke sætte dig ned ved negativt sammenligne dig selv med andre mennesker. Ingen er perfekt. Alle har problemer, nogle mennesker er bare bedre til at skjule dem. Ms Popularitet måske have tingene ti gange værre end dig.
 6. 6
  Være taknemmelige for, hvad du har og nyd din "mig" tid, hvilket er dyrebar. Du har stadig dit helbred, din personlighed, din familie og dine talenter, som ikke alle har, og føler mig heldig at have dem.
 7. 7
  Udfordre dig selv ved at prøve noget nyt, som du altid har ønsket at gøre, måske er det at deltage i drama klub, danner et band, lære at ride en hest eller tage japanske lektioner efter skole.
 8. 8
  Vær din egen bedste ven. Fokus på de positive ting om dig selv. Stå op for dig selv. Må ikke være for hård ved dig selv for ikke at have en "bedste ven". Tænk på de ting, som folk kan lide ved dig. Skriv dem ned og minde dig selv, da needed.It kan lyde kæphøj, men at være en "bedste ven" til dig selv er vigtig. Nogle gange, folk med en masse "bedste venner" egentlig ikke er meget tilfredse eller komfortable med sig selv.
 9. 9
  Fokus på lighederne mellem andre mennesker og dig selv. Må ikke afvise nogen, baseret på, hvad du ser på et overfladisk niveau, og tror, ​​at de ikke vil være i stand til at 'komme' dig. Gode ​​venner kan komme i overraskende pakker.
 10. 10
  Udvikle interesser uden for skolen. Prøve ting ud og finde ud af, hvad du virkelig gerne. Gør brug af denne gang i high school for at finde dine lidenskaber. Et eksempel kunne være litteratur, kæledyr, fotografering film fra 1980'erne, eller du kan begynde at sætte videoer på YouTube eller blogging. Du kan finde ligesindede mennesker rundt i byen, som deler din entusiasme, også.
 11. 11
  Græsset er grønt på denne side også. Erkend, at der ikke har en bedste ven i gymnasiet kan gøre du føler dig trist eller ensom til tider. Det er okay, fordi bedste venner årsag hjertesorger en masse gange. Du får mere tid til dig selv den måde, og du kan studere for din math test og ace det i stedet for at tale tilfældige ting på telefonen i en time med din ven. Vi har brug for personlig indirekte plads også.
 12. 12
  Brug din tid til at komme tættere på dine ældre familiemedlemmer (og udvidede familie). De er ældre og klogere, og alle er værd at kende. Dette gælder især for pårørende såsom dine bedsteforældre, bør du prøve og bruge mere tid sammen med dem, fordi de har mere erfaring.
 13. 13
  Brug dine lærere som mentorer. Lærere ofte ønsker at have mentees også, så drage fordel af, hvad dine lærere har at tilbyde. At være venlig med dine lærere giver også bonus af dem er pænere til dig, medmindre læreren er en alvorlig anti-partisk person.
 14. 14
  Være rart at de mennesker, der er dine klassekammerater, venner eller bekendte eller nogen, der kunne bruge støtte, såsom en udenlandsk udvekslingsstudent. Har mange positive forbindelser virkelig kan tilføje op.
 15. 15
  Tal med nogen om dine problemer. Udluftning er terapeutisk. Find en person, du kan stole på som en ældre søskende, en forælder, et familiemedlem, en gejstlige medlem eller en professionel terapeut, helst din skole psykolog.
 16. 16
  Hænge ud med folk, der ikke er i din karakter, eller som går til en anden skole. Prøv at gøre et godt indtryk med alle, du møder.
 17. 17
  Fokuser på dit skolearbejde, at komme i skole og få et job. Gode ​​resultater i high school vil virkelig betale sig! Så skulle du prøve og gøre så meget som du kan for at gøre den næste del af dit liv, så godt som muligt.
 18. 18
  Vær åben og tålmodig. Må ikke se dig selv som 'en, der ikke har en bedste ven ". Hold dit sind åbent for potentielle venskaber, men huske på, at tætte venskaber ofte tager længere tid at bygge. Du har muligvis ikke en bedste ven lige her lige nu, men før eller senere vil du finde nogen, der virkelig får du sammen med, så du skal holde dit sind åbent, når de snubler ind i dit liv.

Tips

 • Trods ikke har en bedste ven, forbliver altid positiv. Bukke under for bitterhed vil kun gøre dit liv værre.
 • For at undgå at blive "bitter", se komedie og holde griner hver dag.
 • Må ikke være bange for forandringer.
 • Bare være rart for alle. Sommetider har et dusin gode venner er endnu bedre end at have en "bedste ven", og det er mindre egoistisk, også.
 • Hvis du ønsker at forblive åbne for muligheden for at gøre en bedste ven, så spørg nogen, du stoler hvis de tror der er måder, du kunne være en nær ven til folk. Nogle gange, hvis vi føler håbløs (eller endda for ivrige) om at finde en bedste ven, vi ikke er opmærksomme på de ting, der virkelig betyder noget.
 • Vær med efter-skole-programmer / klubber er sandsynligvis den bedste / nemmeste måde at få venner og være mere social.
 • Mange sociale særheder eller handicap kan forhindre dig i at have en bedste ven i gymnasiet, såsom depression, bipolar lidelse, psykiske handicaps, ADHD, skizofreni eller autisme. Mange studerende med autisme eller skizofreni har især et problem, fordi de "ser verden" lidt anderledes end andre mennesker. Du bør se en læge, skolepsykolog eller rådgiver, hvis tingene kommer ud af hånden - du måske har et handicap.

Advarsler

 • Må ikke antage, at du er et dårligt menneske, bare fordi du ikke har nogen venner. Der er mange pæne og berømte mennesker, der betragtes som "enspændere". Husk, at du passer ind i bedst med dig. Også, har du måske bare ikke fundet de rigtige mennesker, som du er kompatible med.
 • Må ikke antage, at få en makeover eller iført smarte tøj automatisk vil få dig flere venner. Attention asylansøgere, de fleste af den tid, fail.Even hvis folk begynder at acceptere dig, det betyder at de er at acceptere dig på grund af dit udseende, ikke din personlighed, hvilket er forkert. De ville sandsynligvis ikke være sådan en god ven at have. Det kan hjælpe en lille smule, men hvad hjælper mere udtrykker dine interesser og hobbyer til andre mennesker.
 • Lad ikke ikke at have en bedste ven gøre dig bitter. Hvis det gør dig bitter, finde et sundt afløb for din vrede.
 • Overvej, at definitionen af ​​"bedste ven" undertiden misforstået. Tænk på de mennesker, du kender, der skifter bedste venner hvert par måneder. Pålidelig, ensartede venner er vigtigere end en "bedste ven" med hvem du kan dele hemmeligheder i tre måneder, men derefter har ingen forbindelser.