Wkadk

Hvordan kan man vide, om dine bedste venner forsøger at droppe dig

Nogensinde har haft at nagende fornemmelse i bagsiden af ​​dit sind, at tingene ikke er helt rigtigt? Nogensinde hørt en spydig bemærkning, der ikke føler sig som "jokey 'som det blev gået ud for at være? Dette vil forklare, hvis dine venner forsøger at droppe dig.

Steps

Hvordan kan man vide, om dine bedste venner forsøger at droppe dig. Spørg dig selv, er de ikke ønsker at hænge ud sidst?
Hvordan kan man vide, om dine bedste venner forsøger at droppe dig. Spørg dig selv, er de ikke ønsker at hænge ud sidst?
 1. 1
  Spørg dig selv, er de ikke ønsker at hænge ud sidst?
 2. 2
  Undersøge deres opførsel. Har de siger, de vil møde dig et sted og derefter ikke dukker op? Derefter foretage en undskyldning som "Jeg havde gøremål?"
 3. 3
  Observere den måde de handler. Har de handler underligt, når du kommer rundt, ligesom de alle stoppe med at tale, når du dukker op i nærheden af ​​dem?
 4. 4
  Varsel, hvis de har parter, eller gøre ting uden dig, så at tale om det foran dig mens du siger dens vil være godt?
 5. 5
  Vær opmærksom, de løbende gå den anden vej, når du kommer imod dem?
 6. 6
  Tjek den måde, de reagerer på dig. Er de handler som de ikke kan høre dig, når du stille dem et spørgsmål?
 7. 7
  Bemærk, om de ønsker at tilbringe tid med dem. Har du spurgt dem til at komme over og de altid synes at altid være optaget?
 8. 8
  Se deres svar online. Har de underskriver, når du kommer på internettet?
 9. 9
  Har de holdt op med at ringe, sms'e eller e-mail, når de tidligere gjorde det hele tiden?
 10. 10
  Når du kommunikerer med dem, har de stoppet dele personlige oplysninger om sig selv og begyndte at tale om mindre personlige og mere overfladiske ting? Hører du tavs pauser i samtalen, hvor noget burde faktisk være sagt, som at give konstruktiv kritik eller anden form for følelsesmæssig støtte eller acceptere eller uenig med dig?
 11. 11
  Må de går i et hjørne uden dig og snakke i et stykke tid, som du gætte handler om dig, og så forsøger de at undgå dig?
 12. 12
  Hvis du har en gruppe, nogle man altid fungerer som leder, selvom de ikke er?
 13. 13
  Hvis "leder" hader dig eller siger noget om dig, gør resten af gruppen synes bare den samme ting?
 14. 14
  Må ikke, ikke, ikke bebrejde dig selv
 15. 15
  Og hvis det er, hvad de gør... så de er ikke dine rigtige venner. Undskyld.
 16. 16
  Den første ting at gøre, hvis de gør grøft dig er at fortælle dig selv, du var den sande ven og forsøgte at bevare venskabet. Du er den gode fyr her.
 17. 17
  Prøv at finde nye gruppe, der kan være muligt ven materiale. Kom godt i en ny ven er det første skridt på at få liv tilbage på rette spor.

Tips

 • Prøv at tale med dem, hvis de stadig ikke lytter, er de ikke sande venner.
 • Må ikke blive forstyrret, hvis disse "venner" ikke ønsker at hænge ud med dig længere. Hvis de kommer til at ignorere dig, at de er ikke rigtige venner.
 • Må ikke være venner med nogen, der ikke er villige til at lægge kræfter i dine gutter venskab, det bare ender frygtelig i sidste ende.
 • Må ikke være ked af, der er folk derude, der vil lide dig for hvem du er, du har bare ikke fundet dem endnu. Men bare rolig, de er derude.
 • Må ikke starte en kamp. Lad dem vide, deres adfærd har forstyrret dig - det kunne alle være en stor misforståelse - men hvis de virkelig ikke wanna hænge ud mere, behøver du ikke til fysisk bekæmpe dem. Vis at du er bedre end dem.
 • Må ikke bekymre dig, hvis de begynder at sige ting, og tingene bliver hård. Hvis du ved, at du virkelig ønsker at være venner med disse mennesker, så fortæl dem, hvordan du føler, og se om de forstår.
 • Cope. Det er ikke din skyld. Held og lykke!
 • Prøv at snakke med disse "venner" af jeres om, hvorfor din oprevet med dem eller hvorfor deres oprevet med dig, og hvis de ikke besvarer eller lytte til dig på formålet, så er de absolut ikke sande venner, deres tæver ligesom mine venner var! de bliver dumme! Lyt ikke til dem bare vise dem, at din bedre og finde bedre venner. Også vise dem, at du har fundet den rigtige gruppe af ven og vise dem, at de venner var bedre end dem selv. Aldrig nogensinde tilbage ned og nyde det liv, du har fået, og glemme alt om disse tæver / bitch!
 • Hvis dine venner taler og derefter sige "Du behøver ikke at vide", når du spørger, hvad det handler om, kan du overveje at tale med dem privat om problemet.

Advarsler

 • Vent og se før de tager skridt
 • Dette kan ikke altid være rigtigt, nogle gange er de faktisk ikke ignorere dig.