Wkadk

Hvordan at komme i form som en teenager

Teen og preteen år er de år, hvor du vil gøre det meste af din voksende, så for at vokse ind i en sund voksen, du har brug for den rigtige ernæring og det rigtige gear. Du har altid hørt, "Spis din veggies!" men det gamle ordsprog er kedeligt. Spice up din kost og aktivitet ved hjælp af denne artikel!

Steps

Hvordan at komme i form som en teenager. Fortæl dine forældre, at du ønsker at få sund og rask, og spørge, om de vil hjælpe.
Hvordan at komme i form som en teenager. Fortæl dine forældre, at du ønsker at få sund og rask, og spørge, om de vil hjælpe.
 1. 1
  Fortæl dine forældre, at du ønsker at få sund og rask, og spørge, om de vil hjælpe. Du kan gøre det alene, men nogen ekstra støtte fra venner eller slægtninge er nyttigt. Hold smilende og forblive positiv! Du kan endda prøve at komme i form med dine venner eller familie. Dette kan gøre det nemmere og helt sikkert sjovere!
 2. 2
  Spis en sund og afbalanceret kost med masser af grøntsager og frugter, og drik masser af vand (otte glas om dagen vil holde dig hydreret og er gavnligt i højenergi-aktiviteter). Undgå sukker og raffinerede kulhydrater findes i fødevarer som hvidt brød og pasta, hvor det er muligt. Komplekse kulhydrater, såsom dem i hele korn og bønner, er en bedre energikilde. Moderat dit fedt indtag, men ikke forsøge at fjerne det fra din kost. Din krop har brug for nogle.
 3. 3
  Start en øvelse rutine. Du ønsker at starte i det små og arbejde dig op. Begynd at gå til en gym, og hvis du virkelig er fast besluttet, få en personlig træner. De har du en fysisk test og en skriftlig undersøgelse, og matche, hvad du ønsker at få til din krop type. Dette kan koste lidt selv.
  • Hvis du er for ung til at træne i et motionscenter, er der stadig masser du kan gøre! Bliv involveret i en sport, fodbold, tennis, fodbold, basketball og rulleskøjteløb er alle sjove måder at få og holde dig i form! Eller begynde at gøre push-ups. Gøre så mange som du kan hver dag og føre en logbog af journaler og mål. Prøv, og sprællemænd, også. Jogge, sprint, og kører så meget som muligt. Hvis du bliver bedre til at løbe, måske du kunne deltage i cross country holdet.
 4. 4
  Må ikke stoppe, når du når dit mål. Du er nødt til at arbejde for at holde sig i form, så danner sunde vaner, der vil vare dig en levetid!
 5. 5
  Komme i gang. Walk, danse, være aktiv. Tredive minutter (tre 10 minutter sessioner er fine) de fleste af ugens dage, og du vil reducere stress, få energi og reducere risikoen for sygdomme.
 6. 6
  Hvis det er smertefuldt, stop. Stol på dine instinkter, de er som regel ret. Hvis du føler ukarakteristiske smerter under en flytning, stop. Jeg taler ikke om den "brænde" af motion, jeg taler en smerte, der er usædvanligt for hvad du gør. Informer din læge om problemet.
 7. 7
  Have det sjovt. Hvis du arbejder ud til at føle sig energisk eller gladere du er mere tilbøjelige til at holde sig til det. Dem, der kun gør det for at se godt ud, er mindre tilbøjelige til at holde det op.
 8. 8
  Få support. Find en ven, der har kastet pounds og træne med dem. Du vil være sandsynlige til at holde med regimet og vil have nogle store opbakning.
 9. 9
  Tone op. For nogle store sexede muskler, gøre to vægt sessioner om ugen, med vægte tungt nok, så de sidste to reps føles svært at ernære sig.
 10. 10
  Må ikke gå amok. Tag to fridage om ugen for at komme sig efter din indsats. Lad dine muskler reparere sig selv mellem styrke sessioner. (Gør cardio på disse dage, hvis du ønsker.)
 11. 11
  Nem in. Altid starte din træning med 5-10 minutters let lys cardio. Varmer op hjælper med at forhindre skader og kan bidrage til at maksimere kalorier forbrændt under hele din træning.
 12. 12
  Gør den snak test. Hvis du arbejder ud, og du kan chatte med din træning kammerat, men du er for forpustet til at synge, arbejder du på en perfekt moderat tempo.
 13. 13
  Køle ned. Hvis du tager dig tid til at aftage din træning med en nedkøling tidspunkt vil du føle mindre beskattet, når du er færdig.
 14. 14
  Bland det op. Hvert par uger øge intensiteten, bruge forskellige vægte eller bytte til nogle nye bevægelser eller klasser at bo udfordret.
 15. 15
  Opfordre andre til at deltage i en lille fitness klub. Det er så meget mere sjov med venner!
 16. 16
  Forkæl dig selv: En chokolade bar en gang imellem er fint, ludende om, er fint, men alt i moderation!
 17. 17
  Glem ikke, det er beregnet til at være en sjov tid for dig. Må ikke gøre det alt for anstrengende!
 18. 18
  Sørg for at du får nok søvn.

Tips

 • Hvis du er en musik-fan, spille nogle optimistiske musik på dit værelse og bare have det sjovt dans!
 • Gøre det samme rutine kan blive kedeligt, prøve forskellige ting! Prøv Dance Dance Revolution, Wii Fit, svømning, ridning, vandpolo, dans, eller gå til en gymnastik plads og lege på trampolin!
 • Giv ikke op! Det vil være svært til tider, men holde skubbe til de belønninger.
 • Drik ikke ting som Gatorade, mens du gør det, drikke vand.
 • Og husk altid at holde positiv og har et højt selvværd, når du føler dig godt om dig selv, at komme til dit mål føles meget lettere.
 • Husk altid at elske dig selv.
 • Tygge tyggegummi, mens du arbejder ud, betyder det ikke at du føler dig forpustet.
 • Lav en log for selv at holde styr på, hvad øvelser du ønsker at gøre, og når du ønsker at gøre dem. (Prøv at være så konsekvent som muligt).
 • En god træning er 10 minutters træner.. selv om det er lidt pebret. Det gør 10 bevæger sig i 10 minutter og går virkelig hurtig.
 • Trods forsøger at spise sundt, kan du stadig smutte dig selv en behandler hver så ofte. Må ikke fratage dig selv, men ikke går overbord eller bruge mad som en belønning. Pas på din krop.
 • Deltag sportsklubber.
 • Hvis du ønsker at tage på i vægt prøv at tilføje jordnøddesmør til din kost.
 • Lad dine forældre kender! De kan hjælpe dig, og hvis ikke, arbejde med en PT og en ven.

Advarsler

 • Der er ikke sådan noget som at være for fit eller sundt, men tage et skridt ad gangen og ikke presse dig selv til det punkt, hvor du føler dig værre end før.
 • Må ikke overdrive det. Hvis du ikke kan gøre mere, så stop og gå mindre!
 • Hvis du ikke har det sjovt med hvad du laver, bare stoppe. Det er vigtigt, at du er både sunde og glade.
 • Når man arbejder med vægte eller på en trampolin, altid have en spotter!
 • Må ikke være bange for at løfte seriøse vægte, hvis du er en kvinde. I modsætning til populær tro, er det næsten umuligt for en kvinde at få "voluminøse". Du vil dog få lean og stærk, mens tabe fedt.