Wkadk

Hvordan at holde sig vågen i skoletiden

Nogle gange kan det føles umuligt at holde sig vågen i skoletiden. Dette kan være fordi du keder dig i klassen, eller fordi du er udmattet, fordi du trak en all-nighter at studere for en stor test. Ikke alene er dette et problem, fordi du ikke vil være at lære, hvis du falder i søvn, men også fordi du kan bringe din karakter ved væsentligt afkrydse dine lærere. Hvis du gerne vil vide, hvordan man holde sig vågen og opmærksom i skoletiden, skal du følge disse enkle tips.

Steps

Hvordan at holde sig vågen i skoletiden. Spis en sund morgenmad.
Hvordan at holde sig vågen i skoletiden. Spis en sund morgenmad.

Forbered dig på en god dag i skolen

 1. 1
  Spis en sund morgenmad. Må ikke undervurdere effekten af ​​en sund en morgenmad. En sund morgenmad vil forbedre hele løbet af din dag, og vil give dig mere energi til at håndtere dine klasser og noget skole vil bringe din måde. Spise en sund morgenmad vil ikke tage lang tid, og det vil gøre dig meget mere tilbøjelige til at være opmærksom. Her er hvad du skal spise:
  • Spis fødevarer, der er højt, ligesom æg, skinke eller Tyrkiet.
  • Spise frugt og grøntsager. Du kan også drikke dem i en sund grøntsag smoothie.
  • Spis mad med kulhydrater, som havregryn, granola, eller toast.
  • Spis yoghurt. Undgå for meget mælk, fordi det kan gøre dig søvnig.
  • Hvis du virkelig træt, så prøv nogle koffein. Hvis du stadig er i skole, er det sandsynligt, at du ikke er vant til koffein, så prøv det i lave doser. Sort te er bedst, og en lille kop kaffe vil hjælpe dig så godt. Undgå sodavand eller energidrikke, medmindre du er virkelig desperat for en hurtig pick-me-up, fordi de vil gøre dig gå ned efter en kort stigning i din energi niveau.
 2. 2
  Har en solid morgen rutine. At have en solid morgen rutine at følge hver dag vil hjælpe dig med at være i den rette mentale og fysiske tilstand til at begynde en lang skoledag. At være i stand til uden problemer vil sætte dig på rette fod at begynde din skoledag.
  • Få nok hvile dagen før. De fleste mennesker har brug for mellem 6-8 timers søvn. Hvis du sove over eller ikke får nok søvn, er du indstilling dig op til at være træt resten af ​​dagen. Gå i seng og vågner op på samme tid hver aften.
  • Vågn op mindst en time før skolen. Det kan lyde som en smerte, fordi skole starter allerede så tidligt, men at være mere opmærksomme, når du indtaster skolen vil gøre dig bo besked. Hvis du ruller ud af sengen og hovedet lige til skolebus, vil du stadig være halvt i søvn, når din dag begynder.
  • Tag en kold, forfriskende brusebad. Tænde lyset lyse og synge for dig selv. Dette vil hjælpe din krop vågner op.
  • Stimulere dit sind. Læse morgen papir eller endda surfe på internettet for en interessant artikel eller to. Dette vil hjælpe med at få dit sind i bevægelse.
  • Lyt til din yndlingsmusik pumpe-up sang.
 3. 3
  Forbered dit sind for en stor skoledag. Feeling mentalt forberedt på en skoledag vil gå langt for at hjælpe du være mentalt alarm for de otte eller flere timer, som du vil bruge i skolen. Du skal gøre, hvad du kan for at sikre, at du kommer i skole følelse forberedt, positiv og klar til de kommende udfordringer.
  • Vær forberedt på skole. Gør alle dine lektier om aftenen før, så du ikke ender opholder for sent at gøre dit hjemmearbejde, eller skynder sig at få det gjort i morgen og derefter ender bryder fra at arbejde for hurtigt.
  • Har en slagplan. Som du vågne op, tænk på de klasser foran dig, og de prøver, lektioner, eller begivenheder i butikken. At vide, hvad din dag vil ligne vil hjælpe dig med at være opmærksom på det.
  • Føl positivt om at gå i skole. Det kan lyde svært, men du bør give dig selv mindst tre grunde til, at du ser frem til at gå i skole, såsom at gå til din fantastiske engelsk klasse, eller endda indhente en ven under frokosten.

Hold dig vågen i klasseværelset

 1. 1
  Arbejd med din lærer. Selvom interagere med din lærer kan lyde som den sidste ting du ønsker at gøre, når dine øjenlåg føles som sandsække, holde op en rapport med din lærer før og under klassen vil helt sikkert hjælpe dig med at holde vagt. Ikke blot vil dette gøre dig mindre tilbøjelige til at glide ud, men din lærer vil blive imponeret af din deltagelse.
  • Hils din lærer, når du træder ind af døren. Etablere et niveau af kommunikation før klassen selv begynder. Dette vil også holde dig fra det samme ludende i sædet, så snart du træder ind ad døren.
  • Sidde nær fronten, i nærheden af ​​din lærer. Selvom dette kan lyde som en dårlig idé, vil du være mere motiverede til at holde sig vågen og deltage i diskussion i klassen, hvis du er tættere på din lærer. Din lærerens stemme vil også nå dig lettere.
  • Besvare spørgsmål under diskussion i klassen. Lav en vane at hæve din hånd til at besvare spørgsmål under diskussion i klassen. Fortæl dig selv, du er nødt til at svare på mindst tre eller fire spørgsmål per klasse. Dette vil tvinge dig til at være opmærksom på diskussion i klassen, så du kan kime i.
  • Hvis du er forvirret over noget, skal du ikke være bange for at stille et spørgsmål. Hvis du har den slags lærer, der er åben for spørgsmål, stille et spørgsmål eller to, når du er uklart om et bestemt koncept. Dette vil gøre dig engagere sig yderligere til diskussion i klassen.
 2. 2
  Interagere med dine klassekammerater - Når tiden er inde. Dine klassekammerater kan også hjælpe dig med at holde sig vågen i skoletiden. Selvom du ikke skal chatte med dine kammerater, når din lærer taler, vil der være muligheder for at bruge dine klassekammerater til at hjælpe dig med at holde vagt. Her er hvad du kan gøre:
  • Tal med en klassekammerat, før klassen starter. I stedet for ludende i din stol og glide ind halv-slummer, tale til en af ​​dine klassekammerater om lektier, eller endda hans planer for ugen.
  • Udnyt gruppearbejde. Hvis du arbejder i grupper eller partnere, være en aktiv deltager til at blive opmærksom.
  • Sidde nær de studerende, der deltager. Selvom du ikke ønsker at sidde ved en snakkesalig studerende, der kan distrahere dig, hvis du sidder tæt på en person, der deltager en masse, vil hans stemme chokere dig vågen ofte. Dette vil også holde dig fra at sove, fordi du ved, at din lærer vil være på udkig i din retning ofte.
 3. 3
  Tag knockout noter. I de fleste klasser, vil du være at bruge en masse af din tid på at tage noter. Mens dette kan lyde som en plan for at falde i søvn endnu hurtigere, end du havde tænkt dig, hvis du får mest ud af din notatskrivning, vil du være langt mere tilbøjelige til at være opmærksom. Her er hvordan man tager noter, der hjælper dig med at holde sig vågen:
  • Tag meget detaljerede noter. De mere detaljerede dine noter, jo mere omhyggeligt du bliver nødt til at fokusere i timerne. Hvis du falder i søvn, vil lytte være umuligt.
  • Læs over dine noter fra tid til anden. Brug af "læsning" del af din hjerne i stedet for "lytten" del vil hjælpe dig skifte gear, hvis klasseværelset er begyndt at føle sig alt for ensformigt.
  • Brug forskellige farvede penne og overstregningstuscher. Brug forskellige penne til at skrive om forskellige dele af klassen foredrag, eller bare skifte penne, fordi du har lyst til det. Tag dine highlighters og bruge dem fra tid til anden for at holde sig vågen.
  • Hvis det holder dig vågen, i tilknytning til dine sider. Bare prøv ikke at afkrydse din lærer.
 4. 4
  Hold kroppen alarm i løbet klassen. Holde dit sind alarm er kun halvdelen af ​​kampen. For virkelig at holde sig vågen, er du nødt til at sørge for din krop er vågen også. Selvom du ikke vil være i stand til at løbe rundt i cirkler eller gøre sprællemænd i midten af ​​din spanske klasse, er der et par små ting, du kan gøre for at holde din krop alarm.
  • Sidde op højt i din stol. Hvis du ikke gør daske, vil du være mindre tilbøjelige til at kollapse til søvn.
  • Roll dine skuldre.
  • Rul dit hoved i en cirkel for at få kinks ud af din hals.
  • Stræk dine håndled.
  • Hvis du virkelig kæmper for at holde sig vågen, trække ned på dine øreflipper eller endda knibe lårene eller underarme. I et desperat øjeblik, kan du endda let bide ned på din tunge.
  • Sutte på en pastil eller et pebermynte, hvis din lærer ikke noget imod. Selvom tyggegummi sandsynligvis ikke er tilladt i din skole, vil tygge den knække dig vågen.
  • Krydse dine ben og hoppe krydset ben.
  • Hvis din krop er stadig sover, undskylde dig og gå på tværs af hallen til et glas vand eller tage en hurtig tur til badeværelset og splash koldt vand på dit ansigt.
  • Ophold hydreret. Hvis din lærer tillader det, sip fra et koldt flaske vand og din krop vil føle sig mere vågen.

Hold dig vågen uden for klasseværelset

 1. 1
  Spis sunde snacks. Holde nogle snacks til at tygge på hele dagen i din pung eller dit skab kan holde dig fra bryder sammen og vil give dig små boosts af energi på det rigtige tidspunkt. Nogle gange kan du gå over seks timer mellem morgenmad og frokost og græsser på snacks hele dagen vil holde dig fra at falde i søvn, fordi din krop er drænet for energi. Her er nogle snacks til at holde rundt om:
  • Nødder, såsom cashewnødder, valnødder eller mandler.
  • Frugt, såsom æbler, bananer eller vindruer.
  • Veggies, såsom gulerodsstænger eller selleri. Du kan bære en lille smule af jordnøddesmør i en beholder for at dyppe frugten i.
  • En granola bar.
  • Medmindre din skole har en super-sund automat, undgå at tage en tur der. De fleste automater er fyldt op med fødevarer, der er alt for sukkerholdige eller salt at have en positiv effekt på din energi niveau.
 2. 2
  Spis en sund frokost i cafeteriet. Udnyt din frokostpause og giv dig selv det brændstof, du har brug for at gøre det gennem resten af ​​din dag. Du skal spise en sund og afbalanceret frokost. Dine snacks bør holde dig fra at få så sulten, at du spise og derefter straks føler sig træt igen. Her er hvad du skal gøre:
  • Pak din frokost, hvis du har tid. Dette vil sikre, at du kan spise noget sundt, og det vil også give dig tid til at fordøje din mad i stedet for at bruge halvdelen af ​​din frokost periode venter i cafeteriet linje.
  • Undgå fedtede, sukkerholdige eller højt fedtindhold fødevarer.
  • Har en sund salat med frugt og nødder, eller en sandwich med fuldkornsbrød. Har en yoghurt eller banan på siden.
  • Hvis du har brug for mere koffein, har nogle sort te.
  • Når du er til frokost, så prøv at interagere med dine venner så meget som muligt, så dit sind er engageret. Tag dig tid til at grine og være fjollet og hjælpe dit sind slappe af.
 3. 3
  Find tid til at være fysisk aktive i pauserne. Selvom du måske ikke har en masse tid i mellem dine klasser, kan du få mest ud af den tid, du har ved at flytte rundt så meget som du kan i mellem klasser. At være fysisk aktiv er en måde at fortælle din krop, at du ikke er klar til at gå til at sove endnu. Her er hvad du kan gøre:
  • Hvis du kommer til skolen for tidligt, tage en lap eller to omkring gange for at få dit blod flyder, og din puls op. Eller du kan endda gå en lap omkring din skole for at få noget frisk luft.
  • Hvis du har tid til overs, når du flytter mellem klasser, tage den lange vej, eller gå op og ned ad gangen.
  • Tag trappen når du kan.
  • Hvis du kommer til cafeteria tidligt, tage en tur rundt i lokalet - bare ikke genere dine lærere i processen.
  • Hvis du er i gym klasse, ikke klage over det. I stedet får mest ud af, hvad sport du spiller denne uge. Ikke blot vil dette øge din klasse, men det vil øge din energi niveau.
 4. 4
  Være operationel i passerer tid. Når du passerer mellem klasser, bør du fokusere på at få nogle ekstra motion, men der er et par andre ting, du kan gøre for at få mest ud af din tid væk fra klasseværelset. Her er et par af dem:
  • Strejke op en samtale med en ven. Jo mere ophidset du er, ved samtalen, jo mere advare dit sind være.
  • Tag en hurtig tur til badeværelset. Splash koldt vand på dit ansigt.
  • Komme til dit klasseværelse tidligt og få noget frisk luft fra et åbent vindue.
  • Åbn dit skab. Selv hvis du kun brug for én bog, åbne dit skab vil holde dine hænder travlt og dit sind alarm.

Tips

 • Hvis du får lov til at tygge tyggegummi i klassen, så prøv at tygge nogle stærke pebermynte-flavored tyggegummi. Det vil hjælpe vågner du op, hvis du halter. Men spørg læreren først!
 • Prøv ikke at føle sig desperat efter at komme ud af klassen, fordi tiden vil føles som det går med langsommere.
 • Hvis det er koldt udenfor, så spørg læreren, hvis du kan åbne vinduet. Den kolde luft vil holde dig vågen.
 • Tænk på en god grund til at holde sig vågen. Prøv at finde én ting i klassen, at du er oprigtigt interesseret i at lære om.
 • Når du føler behov for at gabe, tage dyb indånding og ryster dig selv.
 • . Dette vil give dig et kapløb, og kunne gøre du føler dig mindre træg., Gå eller endda skate i skole. Der er nemme måder at få morgen motion.
 • Tag en chance du får for at komme op i klassen. Frivillige til at stå op for aktiviteter, eller få op til at skærpe din blyant, hvis du har brug for.

Advarsler

 • Sove i klassen kan få dig i alvorlige problemer, og ødelægge dine chancer for at passere og eksamen.
 • Drikke kaffe eller sodavand, kan holde dig op og vågen i omkring ti minutter af klassen, og derefter har du bliver dovne for resten af ​​perioden. Vær sikker på at du ved, hvordan du vil reagere på koffein, før du prøver det i klassen.