Wkadk

Sådan tygge tyggegummi i klassen

Selvom der ikke er tilladt i langt de fleste skoler, nogle gange vi kan bare ikke hjælpe os! Disse skridt vil hjælpe dig tygge når du vil uden at blive fanget.

Steps

Sådan tygge tyggegummi i klassen. Distrahere folk væk fra din mund.
Sådan tygge tyggegummi i klassen. Distrahere folk væk fra din mund.
 1. 1
  Begynd tygge tyggegummi, før du indtaster klasse. Det vil hjælpe tabe aroma i tandkødet, og du har brug for at vænne sig til det. Også, hvis du har en frisk stykke tyggegummi, så har en drink koldt vand eller kold drink, og det dræner væk duft.
 2. 2
  Distrahere folk væk fra din mund. Trække folk væk fra munden og til andre dele af kroppen. Det kan efterlade en meget kraftfuld og stærk duft.
 3. 3
  Ændre den måde du. Tyg langsomt og diskret, og sørg for din mund er lukket. Må ikke gøre unødvendige tygge lyde og sørg for din kæbe bevægelse er på et langsomt, roligt tempo. Prøv at tygge, når lærerens ryggen til, og selv da tygge i et langsomt tempo.
 4. 4
  Må ikke tygge meget frugtagtig eller smagfuld tyggegummi. Det kan efterlade en meget kraftfuld og stærk duft bag, som din lærer kan nemt lugte.
 5. 5
  Tygge med munden lukket. Der er ikke noget værre end at vise din tyggegummi i munden.
 6. 6
  Må ikke blæse en boble. Du vil blive fanget for sikker.
 7. 7
  Tænk som læreren. Sæt dig selv i deres sko. Hvis du var lærer og du troede, at nogen kunne være tyggegummi, ville du sikkert prøve flere forskellige taktikker for at finde den. Forestil dig, hvad de kunne være (de er forskellige for hver lærer), og derefter bruge denne viden, kombineret med alt andet i denne artikel, for at skjule tyggegummi.
 8. 8
  Øv et par minutter om dagen derhjemme taler med tyggegummi i munden. Mens du taler, skal du placere tyggegummi på toppen af ​​din øvre tyggegummi på enten venstre eller højre side. Til sidst, vil du blive dygtig til at tale med tyggegummi i munden. En anden ting du kan gøre, før taler er hurtigt og diskret fjerne tyggegummi fra munden, så læreren vil ikke have nogen idé du havde det.
 9. 9
  Hvis din lærer er i nærheden af dig, mens du tygger tyggegummi, stop tygge det. Bare lad det i munden. Må ikke lege med det med din tunge, fordi når du gør det, din hals bevæger sig. Det er, hvor meget opmærksomme lærere fange dig tyggegummi. Hvis han / hun forklarer noget, og ser på dig og spørger et ja eller nej spørgsmål, simpelthen nik.
 10. 10
  I tilfælde af at læreren gør fanger dig, eller spørger, om du har nogen, eje op. De fangede dig, og der er ingen mening i enraging dem yderligere ved at sluge det eller lyve om det (hvilket kan få dig ind i endnu værre problemer). Indrømme nederlag, når du er besejret.
 11. 11
  Hvis du besvarer et spørgsmål holde det på taget af din mund eller holde det under tungen. Eller som forklaret før, kan du sætte den på venstre eller højre side af din øvre gumme.
 12. 12
  Hvis du er ved at blive fanget, og tyggegummi er ikke særlig stor, kan du nødt til at sluge tyggegummi. (Prøv denne på egen risiko!) Men der er ingen mening i at gøre det, hvis læreren allerede har set det.
 13. 13
  Når du smider dit tandkød væk, når du er færdig med det, holde din hånd op til dit ansigt som du skrabe din næse og med din tunge sætte det ind i din hule hånd. Sørg altid for at have en væv, gamle wrapper eller et stykke papir i lommen til at sætte det kasserede tyggegummi ind. Husk, nogle lærere kender dette trick, at de var på skolen en gang også!
 14. 14
  Hvis du tror, ​​din lærer bliver mistænksom, de bedste ting at gøre er simpelthen at fjerne tyggegummi fra munden. Du kan: foregive at gabe, mens cupping hånden over munden, foregive at bide dine negle, handle som du fastsætte en taber wire / beslag eller få noget ud af dine tænder eller falsk et nys eller
 15. 15
  Når du er i en klasse, hvor du kender læreren vil fange dig selv, hvis du bliver luskede, bare sætte den i lommen. Hvis lærerne fanger dig, indrømme nederlag.

Tips

 • Hvis en lærer lugter dit tandkød, når de er i nærheden af ​​dig og spørge om det, skjule din tyggegummi i munden eller i nærheden dit tandkød og blot sige, at du havde nogle slik tidligere. Hvis de spørger, hvad slik sige noget frugtagtig eller noget der lugter dit tyggegummi.
 • Det er bedst at undgå store, farvestrålende tyggegummi. En kæmpe tot limegrøn tyggegummi er meget mere iøjnefaldende end et diskret stykke pink tyggegummi.
 • Det er helt uskadeligt at sluge tyggegummi eller tyggegummi. Den populære misforståelse, at det vil tage syv år at passere gennem, er ikke sandt. Den gum vil passere gennem fordøjelsessystemet ganske uskadelig, uden at holde sig til noget, som den ikke skal.
 • Prøv ikke at stikke tyggede tyggegummi under dit skrivebord / stol. Det er uhygiejnisk og kan udskyde andre mennesker, hvis de sidder i samme sted som dig.
 • Hvis du løfter op din overlæbe til din, vil du se dit tandkød. Skjul din tyggegummi der og suge tilbage til glatte det eller skjule det under din (Selvom det forårsager form for smerte, hvis det bliver der alt for længe).
 • Kig på læreren ud af øjenkrogen, da hun synes at være på udkig i din retning. Stop tygge eller skubbe den mellem din læbe og dine tænder / taget af din mund. Også, hvis du har en meget streng lærer, bare eje op til det. Må ikke lyve om det, vil det kun gøre det værre.
 • I stedet for tyggegummi, prøv tungen trykke den, i stedet for mashing tyggegummi mellem dine kindtænder, ælt tyggegummi på taget af din mund med din tunge. Dette kræver ingen kæbebevægelse.
 • Sæt dit hoved på din næve som du er træt og bruge din hånd til at dække din mund subtilt. Men du behøver ikke sætte din næve lige på hagen, ellers hele din hoved bobs op og ned.
 • Sid i midten af klassen. Lærere ved, at når du sidder i ryggen, som du ville gøre det. I fronten er det alt for let at blive fanget.
 • Hvis du bliver fanget af læreren, spytte nogle af dine tyggegummi i skraldespanden. Bare bide en lille smule off og resten i skraldespanden. På den måde har du stadig noget tyggegummi. Eller når du går til skraldespanden, bare spytte og holde tyggegummi i munden. Men du behøver ikke tygge det stykke igen, før din sikker din lærer ryg er slået
 • Hvis du bliver spurgt, om du er tyggegummi, sige nej og sige, at du var tygge på tungen. Hvis de ikke tror dig, åbne munden (mens skjule tyggegummi på taget) og holde tungen ud. (Husk på, at dit tandkød kan falde ud, eller falde ned din hals. Gør kun dette, hvis du er helt sikker på, at de ikke er sikre.)
 • Det bedste tidspunkt at tygge er i løbet af frokosten, selvom det ikke betragtes som en klasse. Skrå under frokosten giver den laveste risiko, hvis nogen, for at blive fanget. Tyg når du er færdig spiser, selv om.
 • Indpakningsmaterialet er ikke beregnet for fordøjelsen. Cadbury-Adams, der producerer Stride, har sagt flere gange, at mens indpakning er designet og godkendt til kontakt med en fødevare materiale, er wrapper ikke selv beregnet til at blive tygget eller sluges. Må ikke falde for det.
 • Hvis du har en meget observerende lærer, ikke gider.
 • Hvis du har seler, og læreren ser du flytter din mund i en bevægelse (fordi du har tyggegummi) kan du altid sige, at det var voks. Hvis du tror, ​​din lærer er mistænksomme over for dig at have tyggegummi, bede om at gå til badeværelset at fastsætte voks / beslag / etc. der gør ham eller hende til at tænke det var en tandregulering problem, ikke tyggegummi! Beder om at bruge offentligt toilet gør også en fantastisk måde at slippe af gummi, hvis det begynder at miste sin smag, eller hvis nogen (lærer eller elev) synes at være noget.