Wkadk

Hvordan at finde ting at gøre i en kedelig klasse

Lad os se det i øjnene: Skolen er et træk. Det kan synes hårdt, endda umuligt, at overleve en dag i skole, men med denne vejledning, kan du gøre det lettere for dig selv.

Steps

Hvordan at finde ting at gøre i en kedelig klasse. Lyt nøje til læreren og følge med lektionen.
Hvordan at finde ting at gøre i en kedelig klasse. Lyt nøje til læreren og følge med lektionen.
 1. 1
  Lyt nøje til læreren og følge med lektionen. Selv hvis det ikke er det mest fascinerende lektion kan du spare dig selv tid på lektier eller sorg på testene senere.
 2. 2
  Sovende er en mulighed, men ikke altid en god én, og lærerne vil bemærke efter et stykke tid. Hvis du beslutter at gøre dette, så prøv at gemme dig bag en bog, eller opholde sig i bagsiden af ​​værelset. Det er bedst at have en ven i nærheden af ​​dig, der kan vække dig, når det er nødvendigt.
 3. 3
  Lektier fra en anden klasse. På den måde, vil du ikke gå hjem at skulle bekymre sig om masser af lektier venter på dig.
 4. 4
  Kig ud af vinduet. Hvad nogensinde foregår udenfor er normalt meget mere interessant.
 5. 5
  Tegn eller doodle ting på notebook papir i marginerne for noter: Tegnefilm, uformelige klatter, og alt andet, der pirrer din fantasi. De ser ud som harmløse ting til lærere og chancer er de vil ikke straffe dig for disse ting. Bare husk at skrive alt på tavlen bare i tilfælde af info var vigtigt. Nogle gange, hvis man sidder langt væk fra læreren og vippe din bærbare op, vil det bare se ud som du tager noter. Blik op på læreren hver så ofte, så det virker som om du er opmærksom og skrive ned alt.
 6. 6
  Zone ud, men prøv og huske den sidste sætning din lærer sagde, bare i tilfælde din lærer beder dig om at bevise du lyttede. Nogle mennesker udvikler et talent for at have en øre lytte til, hvad læreren siger, men tænke på noget helt andet. Så, hvis læreren opfordrer dig, bebuder vigtige oplysninger, eller den klasse reagerer på nogle spændende - eller ikke så spændende - (! "No lektier" "Der er en test i morgen" eller) nyheder, du kan afspille det, du lige har hørt med det ene øre, og du vil ikke have undværet noget.
 7. 7
  Læse blade eller romaner, fordi de er ofte bedre læser end din lærebog. Skjul magasinet bag bogen, men finde ud af en måde at skjule det, hvis din lærer gør runder af klasseværelset.
 8. 8
  Pass noter eller sende SMS-beskeder. Husk at sætte din telefon på lydløs - hvis du sætter det på vibrere, vil folk høre (for de fleste telefoner).
 9. 9
  Tygge tyggegummi eller sutte på hårde slik. Du vil stadig nødt til at lytte til de erfaringer, men du kan have alle mulige sjove manipulere godbid inde i din mund.
 10. 10
  Gør origami. Få et stykke papir og fold stuff.
 11. 11
  Kig efter løs ændring i dine lommer. Det er overraskende, hvor sjovt en fjerdedel kan-vende den til at besvare sande eller falske spørgsmål, svirp mønten, så den spinder, tænker på den næste arcade spil, du kommer til at spille med kvartalet, etc.
 12. 12
  Spille computerspil som den håndholdte ting såsom en grafregneren, Nintendo DS eller PSP. Sørg for at skjule disse bag mapper, fordi DS og PSP er naturligvis et spil, mens grafregnere er mindre indlysende. Husk, at hvis fanget læreren konfiskere det, så du skal bruge på din egen risiko.
 13. 13
  Spille papir spil. Prøv MASH, prikker og kasser osv., eller prøv en Sudoku eller krydsogtværs. Det gode ved papir spil er, at du ikke vil miste en hel masse, hvis du er fanget. Du kan også overveje at bringe i aktivitet bøger med farve ved tal, labyrinter og ord søgninger. Mad Libs og udfyld de tomme bøger er også en mulighed.
 14. 14
  Skriv en note / brev til en af dine venner i en anden klasse læreren kunne tænke dine tager noter.
 15. 15
  Mini skateboards spille med en tech dæk. Hav det sjovt med dem, men de kan få meget højt, så lege med dem på din bærbare eller ringbind, så når de lander læreren ikke kan høre det.
 16. 16
  '' 'List''' Lav en liste over dine top ti yndlings ting af enhver kategori (i. E. Bands, Videospil, tv-udsendelser osv.). Det kan virkelig fordrive tiden, beslutter, hvilke af dine yndlings ting gøre listen, og som er udeladt.
 17. 17
  Nedskriv dine yndlings citater fra et videospil, tv-show, bog, osv. Det får dig til at tænke et stykke tid og passerer tid.
 18. 18
  Lær at en blyant over tommelfingeren. Dine venner vil blive imponeret. Bare vær forsigtig med ikke at gøre det, når læreren er på udkig. Du vil sandsynligvis droppe det en masse, mens du lærer.
 19. 19
  Lav en skør tidsplan på et ekstra ark papir. Ting som mandagen; masseødelæggelsesvåben. Tirsdag, verdensherredømme. Onsdag montering af mute-knappen på alle søskende og forældre. Torsdag, Verdensdominans igen bare for sjov af det. Fredag; Sleeping. Når du er færdig, kan du forestille dig, hvordan din lærer ville reagere, hvis de så, hvad du har planlagt.
 20. 20
  Lyt til din yndlingsmusik og foregive du lytter til lektionen, men sørg for, at læreren ikke ser hovedtelefonerne.
 21. 21
  20 sange på 20 minutter. De sidste adskillige minutter af klassen er altid det værste. I de sidste 20 minutter, så tænk på en sang og spille for at spille i dit hoved. Efter et minut spille en anden sang i dit hoved. Du vil blive overrasket over hvor hurtigt et minut kan gå.
 22. 22
  Tegn tilfældige ting i bagsiden af din bærbare pc. Spørg en ven til at sige noget tilfældigt og tegne den.
 23. 23
  Spil dine favorit eller tilfældige sange i dit sind, som tiden går. Make up sange i dit sind også, det er sjovt og ganske underholdende.
 24. 24
  Hvis du er en fan af JRPGs dedikere en notesbog til at gøre en falsk. Skrive manuskriptet og designe kampsystemet. Du vil hurtigt finde dig selv hooked! Det er virkelig sjovt, hvis de game play sektioner du skriver det som om det er en guide bog!
 25. 25
  White-out en af dine kuglepenne. Du bør kun gøre det, hvis en lærer ikke får vred på dig.
 26. 26
  Lav en spåkone, og spille det med dine venner. Det er virkelig sjovt!
 27. 27
  Skriv en liste af ting at søge på google, yahoo, osv.. Det gør tiden gå ved hurtigt! og du vil have ting at gøre senere på natten, hvis du keder!
 28. 28
  Skriv teksten i en sang, du kan lide i din notesbog. Det vil hjælpe dig med at huske den sang og læreren vil tænke, at du skriver noter.

Tips

 • Hvis passerer noter, og du har en mekanisk blyant, skrive den tekst ned på et lille stykke papir og sætte det ind i blyanten. Derefter passerer blyanten til en ven, der kender noten er derinde. Han kan derefter åbne den og læse den, og svare med en anden note, etc. På den måde når du passerer det, og læreren ser dig, kan du bare sige, "Jeg var bare at lade ham låne min blyant". Se også om at lære morsekode og bruge det. (Må ikke passere noter, hvis du kender din lærer er en forfærdelig, fordi du får i store problemer.)
 • Hvis passerer noter, fold dem små og være diskret. Læg ikke noget alt for personligt i dem, bare i tilfælde af at nogen får fat i noten og det kommer ud.
 • Hvis du sidder fast læser noget kedeligt, så prøv at sætte det til en melodi eller en rap. Bare ikke rent faktisk begynder at synge højt.
 • Kvartaler, blyanter, kan osv. hårdtslående skriveborde være støjende. Vend med forsigtighed.
 • Prøv at handle som du listerning til lektionen, men i stedet forsøge at tale med dine venner, mens sms'e dine andre venner og tænker på en sang. efter et par forsøg, vil du få en hovedpine og bliver sendt ud af lektionen for at få et glas vand. Hvis dette ikke virker, så råber ting ud som bogier og buggers og jeg elsker min mor.
 • Sommetider lærere vil være rart og give dig en advarsel for at spille spil i klassen.
 • Hvis din lærer er kvindelige råbe ting ud som kondom og katte. Dette er virkelig irriterer dem, fordi de tror, ​​at du er leder det på dem, når du ikke.
 • Hvis din lærer er mandlige derefter forsøge at gøre, som de beder indtil du regne ud, hvis de er en smal sag eller ej. De fleste af de lærere, der er mænd er ganske god til at have et godt grin, og du vil ikke komme i problemer. hvis de er en smal sag, så råber tænker som JLS * og andre bands, som du kan lide. de plejer at gøre noget, medmindre dine kommentarer er uhøflig mod dem. Brug på egen risiko.

Advarsler

 • De fleste skoler tillader ikke tyggegummi, så sørg for læreren ikke ser din kæbe bevægelse.
 • Hvis du forestiller noget så prøv ikke at grine, vil de fleste lærere gør du siger nyheder sjovt.
 • Hvis læreren fanger din note, kan de læse det foran klassen. Sørg for, at det ikke indeholder bandeord, og at du ville have noget problem, hvis din bedstemor læse den. Må ikke sladder eller ned snakke nogen, fordi hvis din lærer læser det højt, du kunne have folk gal på dig.
 • Hvis du er fanget af læreren laver lektier fra en anden klasse, kan læreren anser det som snyd og kan konfiskere lektier.
 • Aldrig nogensinde lade din lærer se dine hovedtelefoner!
 • Må ikke gøre det hele tiden, som skolens forhold. Måske ikke nu, men det sikkert vil, når du går søger job.
 • Hvis en lærer ikke fange dig griner sige noget lignende "Jeg ramte min funny bone" NEVER sige, at jeg ikke kender, eller du eller personen ved siden du måske komme i problemer.
 • Origami foldning er højt, så gør på egen risiko!