Wkadk

Hvordan at være morsom i klassen

Alle ønsker at være morsom i klassen. Det kan Majorly din popularitet og hjælpe dit sociale liv. Men hvordan gør vi det uden at ligne et fjols?

Steps

Hvordan at være morsom i klassen. At være en rigtig god sjove dreng eller pige, er nogle naturlige funniness kræves.
Hvordan at være morsom i klassen. At være en rigtig god sjove dreng eller pige, er nogle naturlige funniness kræves.
 1. 1
  At være en rigtig god sjove dreng eller pige, er nogle naturlige funniness kræves. Du kan stadig lære at være morsom, men det hjælper meget at have naturlig funniness. Stadig prøve.
 2. 2
  Hvis læreren eller en anden klassekammerat siger noget, der kan tolkes forkert, siger det forkerte tolkning højt. Sørg for, at det ikke er pervers eller bare underligt. Sørg også for at understrege ordet (r), der fortolkes galt i din kommentar.
 3. 3
  Finde ud af, hvad slags vittigheder din klasse kan lide. Øv at gøre dem op på stedet.
 4. 4
  For vittigheder du har foretaget op på stedet, skal du sørge ikke grine, medmindre mindst 3 andre mennesker gør.
 5. 5
  Hvis du planlægger en joke, afspille den igen og igen i dit hoved. Dette er så du ikke grine, mens du fortæller det. Dette kan gøre vittigheder dobbelt så sjove årsag det lyder som om du er seriøs.
 6. 6
  Rodet op, hvad andre folk siger. For eksempel siger en person Hiller er en rigtig god fodboldspiller. Sig ganske højt "'Hitler' ikke engang spille fodbold!". Selv være forsigtig nogle ord kan være meget krænkende.
 7. 7
  Hvis du bruger tilfældige ting kun omkring 3-4 gange om måneden, kan de være sjove. Eksempel: Din klasse er stille, bare 'moooo' tilfældigt. Sørg for at du er rolig, når du siger det.
 8. 8
  Når du navngiver ting, navngive dem sjove.
 9. 9
  Sarkastiske kommentarer er ikke dårlig!
 10. 10
  Når læreren spørger dig en række spørgsmål, svar som du betaler absolut ingen opmærksomhed. Eksempel: Lærer: Hvordan siger man "apple" på spansk? du: Hele vejen! Hele vejen! AH YEAH! Lærer: Hvad "blå"? Du: I yo Face, tabere! Lærer: Du er ikke tager dette alvorligt! Du: Var ikke sidste års Super Bowl fed? (! Flere gode svar til dette) Mulighed # 1: Ja, det var. Mulighed # 2: Vent. Hvad? Du talte med ME hele denne tid? Mulighed # 3: Jeg har ikke anelse. Go spørge ham.
 11. 11
  Gøre grin med din lærer lidt. Eksempel: Lærer: da jeg var barn.... Du: (opskæring i) Hang on. Var dette før eller efter den amerikanske uafhængighedskrig?
 12. 12
  Under en morsom griner sikker hjælper. (Bare ikke gør det til at lyde dumt ud dum, for din skyld.) Så når du begynder at grine, selvom joke var ikke sjovt, alle vil grine.

Tips

 • Vigtigt: Du vil aldrig være sjovt nok at være en klasse klovn eller for folk at genkende dig som sjovt, hvis alle dine vittigheder er planlagt. Du er nødt til at gøre tingene op på stedet, skal du ikke tænke over det, bare sige det. Hvis disse konstant tilbageslag, måske at være sjov, er ikke for dig. Men det betyder ikke, at du ikke kan stadig gøre vittigheder med dine venner.
 • Hvis det er midt på året, begynder at være klassen klovn langsomt, så folk ikke tror, ​​du er underlig.
 • Hvis du er den Grade Dork, eller bare lave i popularitet, ikke forsøge at være en klasse klovn. Ingen vil grine af dine jokes, uanset hvad. Du vil bare gøre tingene sværere for dig selv (især i High School).

Advarsler

 • Hvis din ven er allerede klassens klovn, og du ved, han er egoistisk og / eller beskyttende over for sin titel, kan du miste ham som en ven.
 • IKKE prale med din Sjove. Dette gør folk tror din en showoff og kun på udkig efter kredit.
 • Med alle midler, ikke gør udbrud, mens lærer eller en peer gør en kommentar. Det kan medføre, at du lander i rektors kontor.
 • Hvis du gør for mange vittigheder + kommentarer, kan det faktisk ende med ikke sjovt. Folk vil tænke på dig som irriterende og du holder afbryde.
 • Konsekvenser såsom en lærer at hade dig, tilbageholdelser, manglende fordybninger, at være flov af læreren, og hvis du skubber den for langt endda en suspension kunne finde anvendelse.
 • At være en klasse klovn lægger et stort pres på dig, og folk vil forvente, at du skal være sjovt, men hvis du er en "Minor klassens klovn", og du stoppe med at være sjovt, vil folk næppe lægge mærke til og du kan få ud nemmere.
 • Hvis du mister Class Clown Konkurrence være en "mindre klassens klovn", kun at kaste sjove kommentarer og næ.
 • Hvis din konkurrerer med en anden person for klassens klovn, være sjovt, men husk ikke at over-gøre det, og hvis du mister konkurrencen, ikke holde kommer ellers vil folk tror du er "desperate".