Wkadk

Hvordan at være en klasse klovn

At være en klasse klovn mand vil gøre folk til at grine, og invitere dig i deres sociale gruppe. Dette vil også få dig tættere på med din lærer, fordi hun vil drive dig hårdere og når året er over dig, og din lærer vil grine om disse øjeblikke.

Steps

Hvordan at være en klasse klovn. Find en lærer, der ikke vred, når du siger vittigheder.
Hvordan at være en klasse klovn. Find en lærer, der ikke vred, når du siger vittigheder.
 1. 1
  Find en lærer, der ikke vred, når du siger vittigheder. Prøv at sige tilfældige ting. Sig læreren bryder en af ​​klassens vinduer. du kunne stå op og sige: "Du har brudt vinduet i åbenhed." på en sjov, dyb stemme.
 2. 2
  Når læreren ikke ser komme op og danse, og derefter sætte sig ned. Dette er en meget sjov ting at gøre, hvis læreren taler, mens du gør det. Det hedder Party Boy.
 3. 3
  Laver sjove lyde og bruge sjove accenter.
 4. 4
  Foretag sarkastiske bemærkninger.
 5. 5
  Prøv at handle alle goodie-goodie en dag, dens endnu sjovere.
 6. 6
  Når læreren vender den modsatte retning, holde begge dine arme i luften, lave en fredens tegn på begge hænder med markøren og langfinger, Nixon gjorde det.
 7. 7
  Giv vittige svar på en lærer, når man høfligt spørge, "kan jeg gå på toilettet?" og læreren svarer, "(jeg ikke kender) Kan du det?". Sig denne:
  • "Jeg ved det ikke, så lad os finde ud af!" Så du begynder at gå ud af værelset mod badeværelset.
  • "Hvorfor ville du ønsker at vide den slags oplysninger?" Act creeped ud.
  • "Ja, normalt læreren har myndighed i denne situation. Men hvis du ønsker at give det til mig, jeg er okay med det."
  • "Hvorfor skulle jeg vide (den slags oplysninger?)? Act forvirret.
  • "Jamen, jeg kan ikke se hvorfor ikke!"
  • "Sidste gang jeg kontrolleret jeg kunne."
  • "Hvis jeg ikke kunne tror du jeg ville være i skole lige nu?" (Hvad er navnet på denne sygdom igen?)
  • "Jamen, skal jeg være i stand til nu skal jeg ikke?"
  • (Normalt men) "Det hele afhænger, jeg har mine gode dage, og jeg har mine dårlige dage."
 8. 8
  Et ord / korte svar
  • Ja, nej, måske nogle gange, sandsynligvis er det nogens gætte, jeg har ingen idé, du ved, du aldrig kan fortælle disse dage, tror jeg!, Jeg er temmelig sikker
 9. 9
  Når nogen står to meter foran dig, og taler om noget, stirre på ham eller hende tomt og så pludselig og uden varsel, grave voldsomt for en pind af deodorant i din front lomme og efter et par sekunder frem med det triumferende og begynde anvende det på dine armhuler, undskylde og bede taleren til at fortsætte. (Bedre til ikke prøve dette, når en lærer taler til dig, medmindre det er en meget munter diskussion).
 10. 10
  Når walking ned hallen, banke på en anden klasseværelset dør. Dette får klassekammerater fnisende. Køre, hvis de åbner døren, stille og roligt. (Bedre banke langsomt to gange. Derefter vil de åbne den).
 11. 11
  Hvis du er en del af en særskilt social gruppe, (nørder, sportsidioter osv.) Target din traditionelle fjender med dine bedste vittigheder.
 12. 12
  Stick en whoopee pude ned i bunden af dine bukser med åbningen stikker ud, sætte sig ned, og når det gør pruttet lyd, beskylder andre, at de gjorde det, ligesom, "* PFT * whoa, der gjorde det? * GASP * LACEY? hvorfor skulle en dame FART sådan?? " og når de siger, de ikke gjorde det, og du havde en whoopee pude ned dine bukser, siger "VINDUET!"
 13. 13
  Mestrer kunsten one-liners og vitser. De kan hurtigt bruges til at fornærme og ydmyge folk, der hader dig og forsøge at stjæle dine ting. Prøv at generalisere dem, medmindre målrette en bestemt gruppe.
 14. 14
  Lov dumt for en dag, så være et geni den næste.
 15. 15
  Hvis det tillades af skolen slid nyhed t-shirts. Ordsprog som "Finland!" på din skjorte vil gøre dig endnu mere sjovere. Også bære mærkelige stykker tøj.
 16. 16
  Hvis du har et ry som noget (ligesom smart kid) er det bedre at basere dig vittigheder og personlighed på det.
 17. 17
  Prøv at gøre virkelig tilfældige ting samtidig holde en straight ansigt. Handle som alt er normalt.
 18. 18
  Opfører sig som en populær tegneseriefigur for én dag.
 19. 19
  Begynd at synge en sang tilfældigt virkelig højt, mens du tager noter.
 20. 20
  Brug corny pickup linier virkelig højt i klassen
 21. 21
  Råbe ud af svaret andre vil ikke tænke på! Ex. Lærer: Hvad ville der ske, hvis en elev blev gå i skoven, og han kastede en cola kan til siden? Og hvad hvis en vaskebjørn kommer op? Du: Tja, ligner Coke netop modtaget deres nyeste kunden!
 22. 22
  Forsøge at være så dum som muligt.
 23. 23
  Gør dit ansigt alvorligt, og derefter fortælle en vittighed, det er endnu sjovere.
 24. 24
  Organisere og lede! Rekrutter klassekammerater til at deltage i den narrestreger.
  • Har en ven, som sad bag dig gør en overbevisende kropslig støj, når du læner dig lidt over.
 25. 25
  Gå ind klassen hver dag i en uge med en af disse papir toiletsæde vagter hængende ud af bagsiden af dine bukser.
 26. 26
  Beslut, at din nye kælenavn er "Dragon", og kun svare din lærer, hvis han eller hun henvender dig som "Dragon".
 27. 27
  Råbe ud tilfældige "yo mama" jokes!

Tips

 • Prøv svært ikke at grine af dine egne vittigheder, så læreren tror du bliver alvorligt
 • Gør din skole arbejde, fordi folk vil kalde dig dum, og derefter bevise dem forkert med din rapport kortet. I foran klassen, hvis en lærer siger, at du aldrig betaler opmærksomhed eller altid goofing off sige "Er det derfor, jeg har en A / B i din klasse?"
 • Må ikke rive med. Nogle gange er det nemt at fare vild i dine vittigheder, og du har tendens til forfaldne selv. Dette kan ende i et tab af klasse-klovn troværdighed.
 • Sætter pris på andres humor så godt. Må ikke være en humor snob. Når andre mennesker gør vittigheder, eller der er en anden klasse klovn, forsøge at arbejde med dem for at gøre det endnu sjovere.
 • Vær selvsikker. Dette er nøglen, når gør en stor indvirkning på dine klassekammerater.
 • Spørg legitime spørgsmål fra tid til anden, og være lovligt involveret i klasse samt. Dette vil give dig point med læreren, samt muligvis prompt noget lignende: Lærer: "Hvad gør du, hvis du støder på dette problem?" - Du: "Blah blah (korrekte svar)" - Lærer: ". Jeg troede, du ville sige" få op og forlade 'eller noget lignende " - Du: "Ja, i modsætning til populær tro, jeg ikke altid sige min mening!"
 • Starte ved begyndelsen af ​​året. På den måde vil folk ikke synes det er underligt, når du pludselig begynder at være sjov.

Advarsler

 • Folk tror måske, at du er irriterende, weird, eller endda klamt. Du vil have masser af tilhængere, men du kan miste venner.
 • Dette kunne få dig en tilbageholdelse, suspenderes eller endda bortvist.
 • Du kan faktisk miste venner og respekt ved at gøre dette, men hey, man ved aldrig. På bagsiden, kan du vinde nogle venner og respekt.
 • Husk, at du lave vittigheder til andres fordel, ikke din egen. Men hvis du får en klukle ud af det så godt, godt for dig.