Wkadk

Hvordan til at springe skole

Hvis du ønsker at gå ud af skolen, dette er artiklen for dig! Husk dog, at nogle af disse teknikker ikke kan arbejde, hvis du har særligt intelligente forældre.

Steps

Hvordan til at springe skole. Træk din matematik bog eller logge på, hvor du gør dit arbejde.
Hvordan til at springe skole. Træk din matematik bog eller logge på, hvor du gør dit arbejde.

Ikke at vække dine forældre

Dette er ganske enkel, hvis du gør det omhyggeligt. Men det vil ikke fungere, hvis dine forældre er dem, der vågner du op for at få klar til skolen. Først skal du nødt til at tage alarmen eller mobiltelefon, og bare ændre tid, før du går i seng. Men kun ændre tiden omkring 1-2 timer. Jeg har prøvet dette, og det virkede for mig. Held og lykke

Hjem skolet

 1. 1
  Træk din matematik bog eller logge på, hvor du gør dit arbejde.
 2. 2
  Mod midten af dit arbejde, begynde at falde i søvn og begynde at trække vejret lavere.
  • Eksempel: Har to eller fire problemer med din matematik, og derefter begynde at falde i søvn. Du vil måske se søvnig fra starten af ​​dit arbejde.
 3. 3
  Til sidst, bare falde i søvn.
 4. 4
  Normalt, med den tid, du vågner op (inden for 20 eller 30 minutter), vil dine forældre glemmer dit arbejde
 5. 5
  Det fungerer ikke, hvis du har en vejleder, og normalt fungerer bedre, når du er i bilen for en lang biltur.

Fake være syg

 1. 1
  Hvis du vil være syg til at springe en test, fortæl dine forældre, at du ikke føler dit bedste et par dage tidligere. Dette gør det mere troværdigt, at du er syg.
 2. 2
  Natten før skole, gå til en forælder et par timer efter du går i seng og bede om medicin, men sætte medicin i lommen, når dine forældre ikke ser det.
 3. 3
  Når du først vågner op om morgenen, så fortæl din mor eller far, som du føler dig dårligt. Prøv at hoste og nysen lidt, men ikke over gøre det, eller de vil indse, at du er faking det.
 4. 4
  Tal ikke i "syg stemme", fordi det lyder falsk, men hvis du taler i din normale stemme, vil det også være mindre troværdig. Prøv at finde en god balance. Du kan også prøve at tale, når det er nødvendigt.
 5. 5
  Hvis dine forældre ønsker at føle din pande, så prøv at gnide på det hurtigt at skabe kropsvarme. Må ikke sætte det over et bål eller ovn selv, der kan gøre du føler dig så varmt det kunne tjene dig en tur på skadestuen, plus du kan faktisk brænde dig selv!
 6. 6
  Når at få klædt, knap din skjorte, men springe et par knapper. Også ødelægge dit hår.
 7. 7
  Moan lidt, prøv og lad dem vide, at du virkelig ikke føler godt, kobling maven eller hovedet og fortælle dem, du er svimmel.
 8. 8
  Hvis dine forældre giver dig medicin, skal du sørge for at snige det ind i din lomme, når de ikke ser det.
 9. 9
  Spis ikke for meget morgenmad.
 10. 10
  Stå op lidt senere, end du bør og gå rundt slags langsom.

Følelse lidt syg

 1. 1
  Hvis alle disse værker og dine forældre spørger om du ønsker at blive hjemme, siger ikke ja med det samme, kæmpe tilbage nogle, men ikke kæmper for meget. Man kan sige noget lignende "Men jeg vil gerne gå til PE".
 2. 2
  Hvis dette virker, vil de kalde på skolen og alt arbejdet er gjort.
 3. 3
  Hvis de tilbyder at give dig medicin, sætte det i munden, men spytte det ud senere.
 4. 4
  Foregive at føle sig dårligt den næste dag, men fortælle dem, du føler dig godt nok til at gå i skole.

Det

 1. 1
  Dette er den nemmeste, medmindre du har en søskende.
 2. 2
  Først og fremmest, hvis det er en stor ferie ligesom, Martin Luther King jr. dag eller Memorial Day, så du er færdig, men hvis det er en mindre ferie eller en gjort op en, skal du følge trinene nedenfor.
 3. 3
  Send en e-mail til dine forældre siger:
  • Kære forældre:
  • De studerende på Palm Springs Middle School vil være at have 10-13-12 off, fordi det er National Final Fantasy dag. De studerende vil fortsætte med at have deres regelmæssige skole planlægge den følgende dag. Vi takker dig for din tid på at læse dette brev.
  • Med venlig hilsen:
  • Mr. Arcy
   • Dine forældre vil formentlig tro det. Må ikke give en falsk eller ægte telefonnummer, fordi dine forældre kan prøve at ringe til.
 4. 4
  Da dine forældre kender om dette, kan du blive hjemme med dem, eller gå til indkøbscenter med dem, men ikke gå alene, fordi det ser mistænkelige.
  • Skolen kan e-mail eller post dine forældre til at meddele, at man ikke var i skole i dag. Hvis de brugte email, så har du en dag eller to for at få posten og enten smide det væk, eller skriv en reaktion. Typing er den bedste måde at fake en note. Hvis de brugte email, så prøv at komme videre til deres e-mail-konto. Nogle gange kan det have været efterladt logget på, så bare finde det og slette den, eller bede dem om at logge på, fordi din ven har sendt en e-mail til deres e-mail-konto ved et uheld.
 5. 5
  Når du går tilbage til skolen næste dag, fortælle alle dine venner, at du var syg. Det vil ikke være troværdigt, hvis der er 3 eller 4 undskyldninger derude.

Gå i skole. Efterlad når du får der

 1. 1
  Hold øje med tiden, så du kan forlade tid til at skifte tilbage til din skole tøj og fange bus / få afhentet.
 2. 2
  Vær sikker på at slå op på det normale tidspunkt dine forældre hente dig / gå på bussen, i slutningen af skolen. Hvis du ser lærerne på forhånd, og de spørge dig, hvor du var, at du var i badeværelset syge eller på en aftale, men sørg for dine forældre ikke finde ud af.

Tips

 • Sørg for at du sletter din computers internet historie, så de ikke kan se du har været på din e-mail udbyder, eller på denne side om, hvordan man springe skole!
 • Det er svært at fake syge, når dine forældre er stressede eller gal, så sørg for at de er i godt humør den dag, du beslutter at fake syge.
 • Hvis du bliver fanget, lave en dramatisk scene på stedet foregiver at fortælle sandheden. Liggende vil bare få dig til mere ballade, og hvis du fortæller sandheden, kan din straf blive reduceret. Aldrig lyve, selvom du er helt sikker på, at du ikke vil blive fundet ud af.
 • Hvis der er pjækker officerer uden for din skole, er du nødt til at blive hængende på skolen for en stund. I dette tilfælde er det bedste sted at skjule et badeværelse stall. Ingen kan tvinges trække dig ud af et stall, hvis du har en "nødhjælps", dog betyder det ikke stopper lærere fra at kigge under boderne. Hvis dette sker, håber, at de forlader hurtigt. Hvis spørgsmålstegn, bare sige du har en "nødsituation" og ikke ved, når du kommer ud af stalden!
 • Her er nogle gode metoder til at få ud af en klasse, når du er allerede på skolen:
  • The Science Bunk - gå ind i din klasse med en ven, du kan stole på. Find et bord lige ved siden af, hvor læreren sidder og bang dit bækken ind i hjørnet af bordet. Gør virkelig højt overdrevet lyde så læreren hører og betaler opmærksomhed. Forklar, at du lige har såret dig selv. Få din ven til at "tage dig til den medicinske rum." Når du er ude af din klasse, du er fri til at gøre hvad du vil.
  • Den Kritisk tænkning Bunk - vente 6 minutter eller så meget tid som det tager for dig at være sent, men ikke for sent, så du går glip af registret. Fake græde eller sætte tårer på dine øjne. Efterlad din taske udenfor. Gåtur i og "tørre tårer væk", og forklare, at du lige har fået at vide af din primære. Læreren vil forhåbentlig sympatisere. Sige, at din ven er også i problemer og har til at se det vigtigste også, og at du har kun komme af den grund. BEMÆRK: Hvis læreren er mistænkelig, gå udenfor, få din taske og skrive en falsk tone. Så tag din ven ud.
  • Simple Ones - Sig roligt til læreren ved begyndelsen af ​​klassen, at du har fået en "Læge / Tandlæge Udnævnelse", og du nødt til at gå.
  • Passport-foto - Meget ligesom ovenstående du gå og tale med læreren stille ved starten af ​​klassen og sige "Undskyld mig, Damen i receptionen fortalte mig at komme og sige til dig, at du nødt til at underskrive mig i registeret, fordi min mor venter på mig i receptionen, fordi jeg har brug for at gå og få mit pas foto taget "Lov som en uskyldig dreng, vil dette hjælpe dine chancer. BEMÆRK: Denne og med den ovenfor, får brug for en ven i en anden klasse, som du ønsker at gå med eller en anden ven i samme klasse som dig, der vil bruge en anden undskyldning på denne liste.
  • The Drum lektion - Basic køje. Find ud af den tid og planlægge en "køje" (slang for pjækker) med en betroet ven eller en fra samme klasse, som vil bruge en anden undskyldning. Sig du nødt til at gå til en tromme lektion 5-15 minutter i forvejen. Hvis adspurgte siger, din lærer er Mr. Valdes og han er spansk. BEMÆRK: Hvis din desperate sige sin en afgørende tromle eksamen.
  • Den Gum Shield - Tip en betroet ven i din klasse for at fortælle din lærer, at "du har gået til at få din gum-skjold monteret, og du vil være tilbage senere i lektionen" (som man selvfølgelig ikke vil, men ved så det er for sent)

Advarsler

 • Nogle skoler kalder dit hjem. På grund af dette, er den bedste ting at gøre, ringe til skolen at foregive, at du er din forælder og sige noget lignende "Hej, det er (parent navn her), og mit barn (indsæt dit navn her), vil ikke være i stand til at gå i skole i dag, fordi han / hun ikke føler sig godt, så han / hun har en læge aftale. " Disguise din stemme lidt, men holde det afslappet, eller har en ven gøre det for dig.
 • Husk også at holde den samme undskyldning. Må ikke fortælle en person, at du var syg, og en anden, at du har en familie nødsituation.
 • Desuden være opmærksom på at springe skole i nogle dele af verden kan få dig landede i en retssag for ungdomskriminalitet og andre forbrydelser, og give dig en straffeattest og måske endda sendt i fængsel. Vær sikker på at kende de lokale love om dette. Også hvis du gør det som en vane og bliver fanget, vil du blive bortvist. Derfor er det bedst, at du ikke springe skole, medmindre du er desperat for en fridag.
 • Må ikke fortælle dine venner, at du springer, fordi de kunne stikker på dig. (Du ved aldrig!) Sig du var ude syg eller noget.