Wkadk

Hvordan man kommer op med romantiske ideer

Så du har læst op på hvordan man kan være romantisk, men du er stadig på lidt af et tab for hvad man skal gøre for, at særlige nogen? Her er nogle forslag og tips til at hjælpe dig i gang.

Steps

Hvordan man kommer op med romantiske ideer. Tænker på dem, når du kan.
Hvordan man kommer op med romantiske ideer. Tænker på dem, når du kan.

Kommer op med romantiske ideer

 1. 1
  Lyt omhyggeligt. Din partner vil i løbet af den normale samtale, nævner ting, de kan lide eller ikke lide. Dette er en mulighed for at bruge denne information til at foretage / ikke / købe noget for dem. "Jeg hader, når bladene falder på græsset" lidt behandler for dem ville være at rive dem, mens de er ude og efterlade dem i en kærlighed hjerte form. "Jeg elsker killinger, vil vi kunne få en" A udstoppet eller real (måske ikke den bedste idé) kitty kunne være hjerte smelter.
 2. 2
  Tænker på dem, når du kan. Når de er på arbejde eller gå rundt i dit område, du vil se tusindvis af ting fra begivenheden plakater til nice steder at sidde og spise frokost. Stort set alt kan være romantisk, hvis du tænker over din partner og gøre ting med / for dem med deres lykke som dit mål.
 3. 3
  Tilføje en flot finish. Hold din betydelige andre hånd. Købe nogle massage olie og en bog om simple massage kan gøre underværker.
 4. 4
  Vær opmærksom på hans / hendes følelser. Prøv at undgå sarkasme, medmindre du er både i en sjov stemning. Hvad der kan synes sjovt kan ødelægge en stemning helt. At være sød er okay, men ikke være fjollet i en dyb romantisk situation.
 5. 5
  Embrace dit indre barn.
  • Tag din partner svinge på en gynge-sæt.
  • Gøre din partner pandekager og spise morgenmad i sengen ser lørdag morgen tegnefilm.
  • Få de farveblyanter eller ler og gøre noget goofy sammen.
  • Læs en børnebog sammen.
  • Lej en fantasy film og se den sammen.
  • .
  • Har en pude kamp.

Prøve idéer

 1. 1
  Har en ballon jagt. Giver en gave kan være krydret lidt op med en lille "skattejagt." Sprænge nogle balloner og gemme sig inden hver et notat, hvor gå næste. Den nuværende kan enten være materiale eller noget simpelt.
 2. 2
  Lav et puslespil til stede. Find et puslespil selskab, eller lave et puslespil selv med et billede af dig eller jer begge. På et særlig dato, begynde at sende stykker i bogstaver.
 3. 3
  Giv en musemåtte til stede. En fjollet men sjovt øjeblikket er at lave en musemåtte med din partner foretrukne billede af dig / jer to.
 4. 4
  Ringe til din partner. Hvis (r) han opfanger, bede partneren til at hænge op og ikke stige igen. Når du endelig nå telefonsvarer, har noget klar, som kan spille musik. Så i stedet for at efterlade en besked bare lade et stykke af kærlighedssang, helst når noget sødt der bliver sagt.
 5. 5
  Spille "et kys for hvert griner" spil. Når din partner griner, har du ret til at kysse ham / hende. Dette kan være i løbet af en film eller når du går ud shopping eller et besøg på museet.
 6. 6
  Gør partner føler, at du føler forenet med ham / hende. For eksempel, når du rejser omfatter hans / hendes navn på navneskilt på bagagebæreren, satte hans / hendes navn på døren til dit sted. Ændre dit chat-navn for at indeholde eller henvise til ham / hende. Gør ham / hende til at føle, at (r) han er en del af dit liv.
 7. 7
  Spil ballonen spillet. Sprænge en masse balloner og placere dem mellem dig og din partner, mens om i sengen. Prøv at pop dem ved at klemme jeres kroppe sammen, når du kæle. Det er sværere end det lyder. I nogle af de balloner du kan tilføje søde noter.
 8. 8
  Ring for at se om du kan samle op noget på vej hjem fra arbejde.
 9. 9
  Lav en date. Ring til din partner på arbejdet og sige: "Goddag handsome Er du fri i aften"
 10. 10
  Skriv din partner en check på en million kys.
 11. 11
  Giv ham / hende en lotteriseddel og en note: "Jeg ramte jackpot, da jeg blev gift dig" eller "Du er en i en million."
 12. 12
  På kolde morgener varme op din partners bil.
 13. 13
  Søge inspiration. Brug en synonymordbog til at hjælpe dig beskrive din kæreste: smuk, engleagtige, guddommelige, sublim, dragende, fortryllende, bedøvelse, smukke, udsøgt, forunderlige, storslåede, charmerende, lokkende, fabelagtige...
 14. 14
  Ved hjælp af en kniv, spore / skrive "jeg elsker dig" i smør. Det vil overraske din partner næste gang (e) han bruger det.
 15. 15
  Skjul en kærlighed note i flaske vitaminer. Noten siger "Prøv nogle vitamin L."
 16. 16
  Scatter rosenblade over hele sengen.
 17. 17
  Skriv noter på post-it noter og holde dem rundt i huset.
 18. 18
  Kaste en mønt i et springvand og gøre et ønske sammen.
 19. 19
  Kompliment. Det er simpelt, kompliment mere, klager mindre.
 20. 20
  Hvis din partner køber sodavand fra dåsen, brug en permanent markør til at skrive "Jeg elsker dig" på toppen af hver dåse. Kun gøre dette, hvis du konsekvent fortælle din partner, du elsker dem, eller det kan være uhyggeligt.
 21. 21
  Vågn op. Før at komme ud af sengen, ansigt din partner, give ham / hende et kys og sige: ". Jeg er taknemmelig for at have dig i mit liv"
 22. 22
  Skjule en lille gave til ham / hende, så de to af jer vil finde det under en gåtur sammen.
 23. 23
  Brusebad kun sammen i lyset af stearinlys.
 24. 24
  Træk posen ud af din elskers (ubrugt) morgenmadsprodukter box og snitte et lille hul i det. Indsæt en kærlighed note. Tape op posen og returnere det til boksen.
 25. 25
  Mens din partner tager et brusebad, skriver ordene "Jeg elsker dig" i kondensering af badeværelse spejl. Eller hvis du brusebad sammen, skrive det, mens han eller hun er ved at tørre sig selv.
 26. 26
  Spil spørgsmålet spillet. Gå ud og find en bog fuld af spørgsmål og e-mail, eller tilfældigt bede din partner spørgsmålet. Eller være kreative og svare på deres spørgsmål og svare med dit eget spørgsmål.
 27. 27
  En af klassikerne er at give blomster. Men gør opmærksom på, at mange mennesker faktisk foretrækker særlige blomster (ikke roser), eller endnu bedre plantet blomster, som de sidste måneder snarere end dage. Selv hvis de ikke er en gartner, ville afskårne blomster være bedre idé.
 28. 28
  Vent til din partner til at gå i seng. Hvis du har brugt aftenen sammen, gå i seng sammen... selv når sex er ikke med på billedet. Det viser omsorg over kropslighed.
 29. 29
  Send et dusin roser: 11 røde roser og 1 hvid én. Lav en note siger "I hvert bundt der er én, der skiller sig ud -. Og du er, at man" Eller send 11 reelle roser og 1 falsk. Lav en note siger "Jeg vil elske dig, indtil de sidste en dør."
 30. 30
  Sæt et nyt smykke i deres smykkeskrin og vente for dem at lægge mærke til det.
 31. 31
  Som en slags gave, give dem en hjemmelavet "kupon" for noget som en gratis kys eller en gratis massage. De kan ikke tage dig op på tilbuddet, og vil i stedet bare holde kuponen som en hukommelse.
 32. 32
  Tag dig tid til at skrive et digt, selvom det er en smule goofy. De vil forstå, at du brød nok til at gøre det.
 33. 33
  Tag dem ud på en date, der handler om catering til deres ønsker (jeg. E. En film eller restaurant eller klub eller arcade, som du ved, de kan lide, men du er ikke normalt til). Bare noget særligt at lade dem vide, at du være opmærksom på deres ønsker.
 34. 34
  Tag billeder af dem, som de ikke kan mærke, og oprette en video med det yndlingssang spiller i baggrunden.
 35. 35
  Tag din partner til et hus. Det er relativt billigt, og de giver en dejlig atmosfære og masser af spil. Hvis ikke, sætter et spil kort eller en anden lille størrelse spil og have det sjovt et par timer med noget rart at drikke og spille spil.
 36. 36
  Vær ikke bange for at fortælle din partner, når de har vakt dig, fortælle dem drille hvordan de fører dig ind i fristelse, og derefter kysse dem. De vil føle sig som den heldigste person i live.
 37. 37
  Hvis du har en romantisk partner, så husk at det går begge veje. Hvis de kan lide at kysse dig, de kan lide at blive kysset.
 38. 38
  Skriv en "respekt" brev. Fortæl dem 1-3 ting, du virkelig respekterer om ham (f.eks, jeg respekterer den måde, du åbner døren for mig. "," Jeg respekterer dit arbejde etik. "," Jeg respekterer, hvordan du virkelig forstår, hvordan bilen fungerer. ")
 39. 39
  Tilberede et måltid, uanset om morgenmad eller aftensmad. Det er simpelt, men alligevel altid har en god effekt.
 40. 40
  Bring romantik til soveværelset og gøre noget ud over det sædvanlige. De fleste mennesker føler opstemte kende deres partner ønsker at behage dem på måder ud over det sædvanlige.

Advarsel

Ingen af ​​disse er garanteret til at arbejde. Din partner kan finde nogle af disse barnlige, andre de måske føler er for intens for dit forhold. Kun bruge dem, som du mener vil arbejde med din betydelige andre.