Wkadk

Hvordan at afgøre, hvilken piercing er bedst for dig

Kom en kan være både spændende og givende. Men for at sikre, at du ikke vil fortryde din beslutning om at få en piercing, er det vigtigt at vælge en, der er rigtige for dig, og det vil ikke bringe dig problemer ned sporet. Her er hvordan man laver en beslutning om, hvilken type og sted for din piercing.

Steps

Hvordan at afgøre, hvilken piercing er bedst for dig. Beslut dig for, hvad slags facial piercing.
Hvordan at afgøre, hvilken piercing er bedst for dig. Beslut dig for, hvad slags facial piercing.

Der findes tre hovedtyper af piercinger: Øre, ansigts og krop. Når det afgøres, hvilke piercing, bør du få, starte med at spørge dig selv, hvilken af ​​disse tre steder ville være bedst for dig. Følgende afsnit indeholder oplysninger om hver type.

Facial

 1. 1
  Beslut dig for, hvad slags facial piercing. Mange ansigts piercinger eksisterer. En meget almindelig og populær facial piercing er den, der er udført på den nederste læbe på enten venstre eller højre side.
  • Hvis du vælger at få begge sider af bunden gennemboret læben, er disse kendt som "slangebid".
 2. 2
  Overveje at få dine eller øjenbryn piercet. Disse er en anden almindelig form for ansigts piercinger.
  • Nogle mennesker også vælge at få en "Monroe" - det piercing findes over læben, eller en "labret", som findes under de læber, men over hagen.
 3. 3
  Vær forberedt på nogle dårlige reaktioner og problemer med skole eller din arbejdsplads. Problemet fleste mennesker ansigt med ansigts piercinger er, at de er synlige. Dette kan medføre problemer i skolen eller arbejde, hvor visse påklædningsregler forbyder ansigts piercinger. Før du få en piercing, skal du informere dig om de regler, din skole eller arbejdsplads har i forhold til piercinger.
 4. 4
  Find måder at dække de piercinger. Sommetider piercinger er accepteres, hvis en forbinding sættes over dem, eller hvis en klar smykke anvendes således, at piercing er ikke så mærkbar.
 5. 5
  Tænk en tunge piercing. Det er ikke åbenlyst synlig, og du kan nemt skjule det. En anden idé er en, der er gjort i bruskspidserne væg mellem næseborene. I dette tilfælde kan smykke simpelthen vippes op i næseborene, når på arbejde eller skole.

Ear

Hvis ansigts piercinger ikke er dine ting, kan du prøve en øre piercing. Den mest gavnlige del af øre smykker er, at de fleste arbejdspladser og skoler give dem, og hvis ikke, kan håret blive slidt ned for at dække dem.

 1. 1
  Overvej hvilke dele af øret, du måske gerne have gennemboret. Nogle almindelige typer øret piercinger er at få dem i ens lap område. Sommetider mennesker kan have en anden eller tredje hul gennemboret på lap ved siden af ​​den første.
 2. 2
  Overvej, om du også kunne være interesseret i piercing din tragus. Dette er brusk findes umiddelbart foran øregangen. Da tragus består af tykkere brusk end toppen af ​​øret, kan det være mere smertefuldt, når piercing. Det kan også være mere high-vedligeholdelse, fordi en del af den ørering vil være i dit øre, modtagelige for voks opbygge. Denne piercing kan også komme i vejen, eller være ubehageligt, når iført hovedtelefoner (især ørepropper), så holder det i tankerne, når man overvejer denne piercing. Alternativt kan du få en anti-tragus piercing, som udføres i et område overfor tragus og øregangen.
 3. 3
  Se om du gerne vil have en helix piercing. Dette er et fælles område til at gennembore og det refererer til den øvre brusk af øret.
  • Conch piercinger, udfærdiget til øret brusk, men lavere end den helix, er også stadig mere populære, såsom i den industrielle scene. Denne piercing gøres ved at tilslutte et lige stykke af smykker til en hul tæt til hovedet og en anden gjort yderligere ned og på den modsatte ende af øret. En lun piercing passerer gennem anti-helix af øret, mens en råge piercing også er gjort til anti-helix, men langt højere op.
 4. 4
  Overvej en daith piercing. Dette er placeret på den ydre rand af øret brusk nærmest hovedet.
 5. 5
  Check ind 'måle' dine ører. Nogle mennesker også vælge at strække deres øreflipper, ved gradvist at øge størrelsen af ​​profilet at stige til størrelsen af ​​smykker og lap selv.

Krop

Hvis ingen af ​​ovenstående arbejde for dig, kan du altid vælge en piercing.

 1. 1
  Find ud af, hvilken type piercing du ønsker. Et meget populært type piercing (især blandt piger og kvinder) er det Naval eller "navle" piercing. Dette sker normalt på toppen af Naval, selv om nogle også kan vælge at få den nederste gjort eller begge områder gjort.
 2. 2
  Overvej at have en brystvorte piercing. Både mænd og kvinder kan. Men hvis du er en kvinde og planen om graviditet eller ammer, er det stærkt anbefales, at du ikke får denne type piercing.
 3. 3
  Tænk om andre legemsareal piercings, såsom hofter, nakke, eller håndled. Piercing ene hånd web er populær too.If du overveje at gøre dette selv, være forsigtige, da disse typer af piercing er de mest tilbøjelige til afvisning, og kan nemt rippe ud af huden, hvis du laver noget forkert bevægelser.
 4. 4
  Kig på muligheden for en genital piercing:
  • Kvinder får ofte en lodret klitoris hætte piercing, selv om en horisontal piercing kan også udføres. Mens andre typer af genitale piercinger eksisterer såsom en fourchette, gjort til den bageste kant af vulva, eller klitoris, mange kvinder ikke har anatomien kræves for disse piercinger eller, ligesom klitoris piercing, bærer de en betydelig mængde risiko.
  • Mænd kan vælge at få en genital piercing. Andre piercinger eksisterer såsom hafada, udført på pungen eller en forhuden piercing. Dog vil piercer skulle evaluere anatomien af ​​hvert individ, idet visse faktorer, såsom hvorvidt penis er kan spille en vigtig rolle i, hvorvidt piercing kan udføres.
 5. 5
  Overvej design piercinger. Piercing motiver kan foretages på overfladerne af huden. For eksempel kan nogen vælge at gennembore et anker eller et hjerte. Igen, være meget forsigtige med at beslutte at gøre dette på grund af den meget øget risiko for afstødning, da overfladen piercinger kan rippe ud nemt.

Tips

 • Tage sig af eventuelle piercinger du får ved at følge instruktionerne din piercer giver dig dagligt for at forebygge infektion. Hvis du ikke passe dem ordentligt, kan du være slemt inficeret eller i det mindste, piercing tabe.
 • Aldrig nogensinde forsøge at medmindre du ved præcis, hvad du gør, og har erfaring. Fagfolk bør være dem at gennembore dig for at forhindre dig i at såre dig selv og / eller risikere infektion eller sygdom.
 • Altid tjekke med en professionel piercer, før jeg går videre og piercing en del af dig selv ret off the bat. Forhastede beslutninger normalt er dem mest fortrudt, især når det kommer til noget som piercinger eller tatoveringer.