Wkadk

Hvordan man vælger en piercing eller tatovering studie

Body art såsom tatovering og piercing er blevet stadig mere populært i de seneste år. Læs videre for at få råd om at vælge en piercer eller tatovør.

Steps

Hvordan man vælger en piercing eller tatovering studie. Kig i din telefonbog for en liste over lokale kunstnere.
Hvordan man vælger en piercing eller tatovering studie. Kig i din telefonbog for en liste over lokale kunstnere.
 1. 1
  Kig i din telefonbog for en liste over lokale kunstnere. Mange tatovører tilbyder både piercing og tatovering arbejde under ét tag.
 2. 2
  Spørg rundt om anbefalinger fra dine venner, hvilket gør en liste over steder, som der anbefales og undgå steder med et dårligt ry.
 3. 3
  Besøge flere studier, og har et kig rundt. Du bør kigge efter et rent miljø, der sikrer nåle ændres for hver kunde, er siddepladser områder rengøres hyppigt, og at kunstneren bærer medicinske handsker. Bed om at se deres autoklave og spore test.
 4. 4
  Bed om at se porteføljer. Kig efter nye og helbredte arbejde. Spørg hvor meget erfaring kunstneren har haft og om eventuelle certificeringer.
 5. 5
  Når du har besluttet, hvilken studiet for at bruge, så prøv at få en snak med personalet, og hvis du føler dig tilpas med at lade dem arbejde på dig-derefter gå videre!

Tips

 • Hvis du ser nogen med en stor tatovering eller piercing, skal du ikke være bange for at spørge hvem der gjorde det. Folk er som regel glade for at anbefale deres favorit kunstner, og mund til mund er generelt pålidelig på kroppen kunstscene.
 • Den første ting, du bør stille, er, hvordan de sterilisere deres udstyr. Spørg, hvis de bruger autoklavering at sterilisere deres kram. Hvis de ikke ønsker at tale om det med dig... løbe. Virkelig, bør enhver god tattoo shop tilbyde eller i det mindste være villig til at vise dig, hvordan de sterilisere udstyr, hvis du bede om at se det. Dette bør være din første bekymring, da alle mulige ting kan overføres gennem blod / nåle.
 • Spis mindst 2 timer før din tatovering eller piercing.
 • Informer din kunstner om eventuelle sygdomme, du har, der kan overføres, og de betingelser, såsom hæmofili.
 • Aldrig vælge et studie, som iler sine kunder. Nogle virksomheder lade kunderne gå, når de er svage eller føler sig syg, hvilket ses som meget dårlig praksis.
 • Vask det område, der skal arbejdes på.
 • De fleste studier kræver forældrenes tilladelse for piercinger på personer under 18 år.
 • I Storbritannien er der ingen anerkendt certificering for piercing.

Advarsler

 • Billigere er næsten aldrig bedre.
 • Undgå enhver studie, som bruger pistoler til kroppen piercing, som piercing kanoner ikke kan steriliseres. Desuden kan piercinger kanoner forårsage stump kraft traumer, komplicerer healing-SELV Mange amerikanske distributører af piercing kanoner såsom STUDEX tilbyde engangsbrug præ-steriliserede patroner til tunge piercing, hvor det eneste element, der kommer i kontakt med kunden er den barbabell der har sterilisering parti info brændemærket på emballagen.
 • Du skal være 18 for at komme tatoveret i Storbritannien. MODERSELSKAB PERMISSION for personer under 18 i Storbritannien ** IKKE ** JURIDISK. Selvom nogle studier stadig kan lade dig få en tatovering, hvis du er 16 og har forældrenes tilladelse.
 • Her er et godt motto i forhold til at koste: "Cheap tatoveringer er ikke godt, og gode tatoveringer er ikke billige."
 • Det er ulovligt for alle under en vis alder, som regel 18, at få en tatovering i mange stater i USA, men ikke i alle. For eksempel - Ohio har ingen minimumsalder, hvis der er forældrenes samtykke, men de fleste Ohio studios vil ikke tatovering klienter under 16 år. I Californien er det 18 år uanset forældrenes samtykke, og i Illinois minimumsalderen for at få en tatovering er 21, uanset forældrenes tilladelse. Tjek din statens love før de går.