Wkadk

Sådan får klar til en fest

Er du altid en kylling kører rundt med hovedet skåret af, når det kommer til at få klar til en fest? Kunne du tænke dig at være afslappet og glamourøse til når festen starter?

Hvis ja, skal du blot følge nedenstående trin.

Steps

Sådan får klar til en fest. Så du er blevet inviteret til en fest, og du ønsker at se dine bedste.
Sådan får klar til en fest. Så du er blevet inviteret til en fest, og du ønsker at se dine bedste.
 1. 1
  Så du er blevet inviteret til en fest, og du ønsker at se dine bedste. Så snart du har har accepteret invitationen, så tænk over, hvad du vil bære. Dette er afgørende, fordi derefter resten af ​​din 'få ready' ting vil blive skræddersyet til at passe outfit. Kun bære ting, du er komfortabel og sikker på, om en kort kjole eller jeans. Husk, at hvad der kunne være rigtigt for dine venner, kan ikke være rigtigt for dig. Du ønsker måske at købe nyt tøj, hvis partiet er tema, eller hvis du har råd til at sprøjte ud. Hvis du har et sæt tøj i din garderobe, som du kun har slidt én gang, men tilbeder, gå til det!
 2. 2
  Outfit valgt sørg for at have tilbehør og alle de fornødenheder valgte også. Pre-planlægning er afgørende, at du ikke ønsker at finde ud om natten, at de sorte hæle, du havde planer om at bære, er brudt! Sørg for at du har sko, smykker, hvis du vil, en håndtaske og overtøj. Altid være forberedt på vejret skifter, så holder en lys jakke på dig og måske bære en paraply.
 3. 3
  Dit tøj er klar, du er halvvejs der. Dette er alt sammen før selve dagen for den part, men du kan ønske at videregive oplysninger om dit outfit til dine venner. Men hvis du virkelig ønsker at gå hele ud holde det hele en hemmelighed!
 4. 4
  Partiet dag er ankommet! Sikre, at du har haft mindst otte timers søvn den foregående nat for at sikre mørke rande er forsvundet, og efterlader dig frisk og klar til at feste hele natten!
 5. 5
  Spil noget musik til at sætte dig i humør og hype dig op til den kommende aften.
 6. 6
  Nu bruser. Du kan vaske dit hår, hvis du ønsker, men advaret om, at dit hår bliver mindre håndterbare, så hvis du planlægger en kompliceret frisure er det klogt at vaske det dagen før for at sikre succes. Hvis dette er tilfældet, i stedet bruge en badehætte. Når du gør vaske dit hår, også bruge en hår maske for at ekstra mile til at hjælpe dig ser glamourøse! Også exfoliere at sikre din hud skinner, og der er ingen døde hudceller. Hvis du er en barbering pige, du ville naturligvis barberer på dette tidspunkt ikke at forglemme armene. Dog kan andre foretrækker at voks og burde have gjort det mindst 2 dage før arrangementet for at sikre rødme og irritation er forsvundet.
 7. 7
  Når tør, fugter din krop, ikke at forglemme arme (især albuer), ben og fødder. Enten håndklæde dit hår eller føntør afhængigt af dit valg af frisure for aftenen.
 8. 8
  Sæt på sveder eller flosset tøj på dette tidspunkt for de praktiske grynet detaljer begynder, og du ikke ønsker at få dit outfit beskidt!
 9. 9
  Øjenbryn tid! Ja, du kan ikke gøre så mange ting med dem som dine øjne, men de er utroligt vigtige, da de ramme dit ansigt. Du har måske haft dem gevind, plukkede eller voksbehandlet professionelt i forvejen, men selv så bruge en god makeup-spejl og belysning til at plukke nogen rogue hår. Husk ikke at over plukke - du ikke ønsker at se tiden overrasket! Det er bedst at plukke øjenbryn på dette tidspunkt efter brusebad, fordi porerne på dit ansigt er mere åbne, og det er mindre sandsynligt, at såre også!
 10. 10
  Påfør en god ansigtsmaske og overlade det til for det ønskede antal minutter. Hvorvidt en original mudder maske eller en avocado maske eller hvad, virkelig disse gør en forskel, efterlader din hud smidig og glødende. Fjerne masken forsigtigt uden at beskadige huden.
 11. 11
  Brug deodorant på dette stadium. Men, kan du ønsker at sætte det på, før du forlader. Jeg rådgive gør både for ekstra beskyttelse.
 12. 12
  Nu forme dine negle (hvis du ikke har besøgt en professionel før). Kontrollere, at de alle er af samme længde og form. Anvend neglelak. En base coat, farve og topcoat er afgørende for de bedste negle. Ved anvendelse af de tre forskellige lakker, altid være tålmodig og lade fem minutter mellem hvert trin ellers lagene vil blande, plamage og ikke har den ønskede effekt (tro mig). Husk opmærksomhed på detaljer er afgørende. Hvis du foretrækker ikke at bære enhver farve på dine negle og derefter vælge en nøgen eller lyserød nuance. Stadig for meget? Så kun bære en klar skygge. Husk, følelse komfortable er afgørende for at have en god tid senere så aldrig bære noget, der vil gøre dig selvbevidst hele partiet. Glem ikke tånegle, især hvis du er iført peep-tæer eller sandaler osv. Sørg for at dine hænder og fødder er malet i samme farve. Bemærk også, at base-coat, farve og topcoat rutine ikke er så kritisk for tæerne.
 13. 13
  Style dit hår.. Krøllet, rettede, flettet, bølgede eller fysisk - gøre hvad du vil, og hvad gør du føler dig smuk. Brug clips, blomster, Alice bands, sløjfer eller hvad du vil. Hvis du er villig til at sprede dine vinger, bruge hår tilbehør, du normalt ikke ville bruge. Sørg for at din frisure matcher essensen af ​​dit outfit. Når dit hår er gjort sørg du indstille den med en god kvalitet hårspray for at sikre, så dit hår bliver på plads.
 14. 14
  Make-up tid! Må ikke gå overbord - du ikke ønsker at blive forvekslet med en drag queen! Bare bære en fest ser du kan lide eller din sædvanlige stil - hvad du vil, valget er dit. Igen selv, sørg for at det passer ind i essensen af ​​dit outfit. Det kan er også godt at øve make-up før for at sikre, at du kan skabe den ønskede effekt (f.eks iført falske øjenvipper).
 15. 15
  Sæt de væsentlige elementer i din valgte håndtaske til aften. Disse vil formentlig indeholde: mobil, kompakt, penge, læbestift og plastre, hvis du er iført hæle osv. Disse er blot nogle få ideer. Imødekomme dine individuelle behov. Du kan ønske at udarbejde en liste, før at sikre at du ikke har glemt noget.
 16. 16
  Bliv klædt i din fest outfit! Bær det tøj, du havde tidligere besluttet. De bør også være rene og strøget evt.
 17. 17
  Spray din favorit parfume på. Hals, håndled og bag knæ er alle de sædvanlige steder. Også genanvende deodorant på dette tidspunkt, hvis du ønsker det.
 18. 18
  Sørg for at dit soveværelse er ryddeligt, så når / hvis du vender tilbage kan du gå ned på din seng uden en flaske fugtighedscreme stikke dig i ryggen! Det kan være bedre at rydde som du går sammen, den måde du vil ikke rushing rundt i sidste øjeblik i dit pæne ting.
 19. 19
  Kontroller, at alle apparater som krøllejern, glattejern osv. er slukket for sikkerheden. Også slukke musikken.
 20. 20
  Grib din taske, sætte på din jakke, så tjek i spejlet, at alt stadig ser godt ud, røre op hvis det er nødvendigt og male byen rød! Har en stor tid, og jeg er sikker på du vil se fantastisk!

Tips

 • Hvis du ønsker det, at blive klar med venner. Husk det kan være mere sjovt og nyttigt med rådgivning.
 • Altid tage nogle penge i mønter og papir, i tilfælde af en nødsituation.
 • Sørg for at du rent faktisk kan gå i hælene, praksis, før du går.
 • Sørg for at din forældre / værge ved hvor du er, hvis du er mindreårig af sikkerhedsmæssige årsager.
 • Tillad jer selv masser af tid til dagen og planlægge.
 • Hvis du har brug for inspiration til dit outfit, eller sidder fast på, hvordan man accessorize, se på mode hjemmesider, magasiner eller bede dine venner, mor, søster etc.

Advarsler

 • Må ikke overdrive makeup. Natural er sexet og selvsikker.
 • Gør ikke noget, du vil fortryde.
 • Vær forsigtig og på vagt, når udlån ting til venner. Du ønsker ikke elementet ødelagt eller ikke returneret på alle!
 • Hvis tingene kommer ud af hånden på partiet, bare fortælle værten dit problem og enten forlade eller gå til et separat rum (med tilladelse).
 • Hvis du bliver eventyrlystne med make-up eller hår, så prøv den ser ud på din egen for at sikre det passer, og du kan gøre det godt! Praksis, hvis det er nødvendigt.