Wkadk

Hvordan til at danse på en skole dans (for fyre)

Skole Dances kan være reel virkelig sjovt, groovy og måske for mange romantisk. Selv om der er ingen begrænsninger på, hvad dine dansestil skal være, men en håndfuld effektive flytter virkelig kan overgå de andre, så pluk forsigtigt med den, du er mest komfortabel med.

Steps

Hvordan til at danse på en skole dans (for fyre). "Bump-and-grind" er en sjov og lidt sex dans. Brug denne dans i midten af store grupper.
Hvordan til at danse på en skole dans (for fyre). "Bump-and-grind" er en sjov og lidt sex dans. Brug denne dans i midten af store grupper.
 1. 1
  "Bump-and-grind" er en sjov og lidt sex dans. Brug denne dans i midten af store grupper nær højttalerne, fordi, som regel, DJ er ligeglad. Men de fleste skoler ikke tillade det. Det bedste tidspunkt at gøre denne dans (hvis du føler dig tryg) er i løbet af sange med hurtig eller erotiske beats som ny skole hip-hop eller up-tempo R & B. Crunk er den mest almindelige genre af hip-hop at bruge denne form for dans, men dette kunne bruges til Crunk & B, og hip-hop soul. Hvis din kæreste (eller bare en pige, du danser med) ikke synes slibning typen, gør det ikke! De fleste skoler kan ikke engang tillade det.
 2. 2
  "Headbanging" sker normalt i løbet af de tungere rocksange. Dette indebærer ryster på hovedet frem og tilbage og fra side-måder. Det er bedst at udføre denne med en gruppe af venner, og du vil ikke se dum måde.
 3. 3
  "Break-Dancing" er normalt udføres i løbet af de hurtige sange. Break-dans er en meget intens dans og kræver en masse styrke i overkroppen, smidighed og dygtighed. Det bruges i mere eller mindre den gamle skole rap-sange, såsom dem ved Vanilla Ice og sådan, fordi breakdance var en form for dans, der anvendes i old school hip-hop kulturen. Slibning, popping og låsning er mere moderne, klub orienteret hip-hop. Prøv ikke at gøre nar af dig selv, når du gør det, medmindre folk begynder kredser omkring dig. Og så vise det frem alt, hvad du fik.
 4. 4
  "Freestyle" er bare freestyle. Du gøre op den bevæger sig, og du beslutter hvornår du skal bruge dem. Dette kan omfatte arm, hoved, torso og ben bevægelser. Benbevægelser, også kaldet fodarbejde, kan være meget imponerende (hvis udført godt). Hold bevægelserne lave og enkelt, fordi du kan få meget træt med eksplosive bevægelser. Dette kan anvendes til enhver genre musik.
 5. 5
  "Moshing" anvendes i hardcore rocksange, screamo og heavy metal musik. Det er dybest set udføres ved at tackle og kæmper med hinanden, sammen med andre hardcore dans flytter såsom vejrmøller og breakdance. Det kan ikke tillades, og er meget farligt, så får involveret med din egen risiko.
 6. 6
  "Snap dance" - Den snap dans er dybest set en dans, der indebærer grundlæggende snapping af fingre på optimistiske og svajende hoften side til side på downbeat. Denne brugt en masse af kunstnere som D4L DEM Franchize Boyz og T-Pain. Denne stil af dans er ikke så populære.
 7. 7
  Techno eller Eurodance - For nylig har der været en masse techno og Eurodance sange på hitlisterne, og du kan høre dem på en dans. Techno jumping, disco stil dans, eller bare vrikke passer denne stil af musik. Dette vil formentlig erstatte hip-hop og R & B.
 8. 8
  "Gruppe danser" - hele dansen, kan du have en sang, der har koreograferede bevægelser og hele gruppen gør det. Hvis du ikke kender de bevægelser, så prøv at sidde ud af, at en eller du vil ligne et fjols. Gruppe danse kan omfatte The Chicken Dance, The Macerana, Cha Cha Slide, Crank At Soulja Boy, osv. eller nogle måske netop gjort op. Disse er mere almindelige i formelle danse som prom eller bold.
 9. 9
  "Land" Country style dans kan involvere ting som swing dans, to-stepping, line dans og mange andre.
 10. 10
  Langsom dans: Langsom dans er en meget raffineret dans, brugte, naturligvis under langsom kærlighedssange eller R & B slow-syltetøj. Hvis du danser med en pige og en langsom sang kommer på, skal du vide, hvad de skal gøre, fordi hun sikkert vil, og vil næsten altid vil, hvis hun kan lide dig. Omhyggelig, selvom: nogle piger bare gerne danse. Åh, og sørg for at hun ikke har en kæreste. Anyway, hvis hun ønsker at danse tæt, så gør det, selvom du føler dig akavet. Først placere din højre hånd på hendes talje. Hvis du ikke ved, hvor taljen er placeret, er det lige over hofterne. ALDRIG gå nogen lavere end hendes midten tilbage, eller højere end det, for den sags skyld. Hun vil lægge sin venstre hånd på din højre skulder, og derefter strække højre arm ud til hendes side. Interlock din venstre hånds fingre med hendes. Nu er du klar. Vær sikker på at lede, fordi den måde, en fyr danse vil medføre en pige til at gøre en antagelse om ham, hvis hun danser med ham for første gang, eller ikke kender ham. Piger er finjusteret til fyre 'niveauer af tillid alligevel, og dette er blot en anden foranstaltning af det. Husk at lede. Flyt dine fødder med rytmen, højre fod ud til siden, bringe din venstre fod op til det, bringe din højre fod frem, venstre fod op til det, venstre fod til siden, højre fod op til det, højre fod tilbage, venstre fod tilbage til den højre fod. Tillykke, du er, hvor du startede. Du kan tilføje et spin i der, for hende, ikke dig. Dette er en af ​​de vigtigste dele af hvor du skal lede, fordi du vil sige til dig selv, "Hun ved ikke, at jeg har tænkt mig at spinde hende", og så skal du tøve og rodet op og lave en fuldstændig til grin dig selv ved at komme ud af rytmen. Hvis dette er din kæreste, du danser med, så kan du plads selv tættere end seks inches. Hvis hun ser ubehageligt, når du gør dette, tilbage fra nogle. Hvis du danser med nogen, der er single, og du er single, og derefter starte på 6-9 inches, yderligere, hvis du gerne vil. Hvis hun smiler, det er et godt tegn. Hvis hun siger, at du danser godt, det er en endnu bedre tegn. Hvis hun siger ting som det, så spørg hende, om hun ønsker at danse igen. Må ikke være spontan og gøre noget som bede hende om at være din kæreste efter den første dans eller noget lignende. Åh, og en ting mere: ikke nogensinde, nogensinde skridt på hendes fødder Watch out for det, men se ind i hendes øjne, når du ved, hvor hendes fødder kommer til at være.. Hvis du ikke føler dig tryg under en langsom marmelade, tage et badeværelse pause eller få noget at drikke. Eller hvis du får for godt, hvis du ved hvad jeg mener, så prøv ikke at lade hende føle din.. øh... spænding. Hun vil ikke lide det. Også forsøge at slappe af med dine venner og chatte lidt eller lytte til den smukke musik af langsomme marmelade. Må ikke se de andre mennesker, danse, fordi du måske føle sig holdt udenfor, medmindre du er ligeglad.

Tips

 • * Når en langsom sang kommer på, og din veninde ønsker at danse med dig, ikke vende hende ned! Du kan være i fare for at miste hende til fyre, der vil acceptere!
 • Efter langsom dans med en pige, og du er ved at gå væk, holde din hånd på hendes hofte for én eller 2 sekunder, mens walking væk. For, at du give hende en dejlig øjekast, også
 • Sørg for at du danse alder passende ellers kan du måske se konservativ eller decideret pervers.
 • Må ikke være bange eller flov over at danse, vil du se mere dum bare stå der ønsker du kan danse. bare gøre det og gå med strømmen
 • Må ikke slibe med en pige, medmindre du ved, hvordan man. Hvis du ikke du kan ligne en krybe til andre.
 • Gå med strømmen hvis du laver freestyle eller nogen dans. Det er det en lav beat, forførende hip-hop sang, prøv nogle væske og cool moves. Hvis det er en hurtig slag sang, så prøv at fokusere på hurtige fodarbejde.
 • Hvis du break-dancing, rydde en bred kreds først. Gøre dette ved enten at skubbe folk tilbage blidt eller få en ven til at rydde plads eller noget. Gør ormen i en cirkel, så folk vil blive overrasket over, at du kan.
 • Hold piger hofter under bump-and-grind.
 • Hvis du fik det, skilte med det. Under en rap eller uptempo R & B sang, er du velkommen til at begynde at gøre nogle popping og låsning eller klovneri. Må ikke overdrive det, eller du får træt.
 • Ved en blandet skole dans, hvis du har en bror eller en ven fra den anden skole bede ham om at finde dig en pige, der ville være villige til at danse med dig.

Advarsler

 • Forsøg ikke at bryde dans, hvis du aldrig har gjort det før. Eksperimenter på din egen tid, men ikke starte ud på dansegulvet, det er den nemmeste måde at komme til skade.
 • Aldrig presse din date røv under en langsom dans, det er uforskammet.. Når det er en langsom syltetøj eller dans, så prøv at holde personen på maven. Ikke på brysterne og ikke på røv.
 • Hvis du ikke har en pige til at danse med under en langsom dans, forlader gulvet og komme tilbage, når der er en hurtig sang, eller du vil ligne en udstødt eller desperat person.
 • Dans, hvordan du ønsker, skal du ikke bekymre dig om at få flov, du er der for at have det sjovt, så har det.
 • Må ikke danse rundt som en kylling eller gøre nar af dig selv, især når breakdance eller moshing, medmindre du ved hvad du gør.
 • Bump-and-grind kan få dig smidt ud, så være klar over, hvem der er omkring dig.
 • Må ikke nogensinde forsøge at danse med en pige eller en dreng, der ikke ønsker at danse med dig, hvis de ikke er fortrolig med dans med dig derefter tilbage ud og ikke tage det alt for hårdt.