Wkadk

Hvordan til at danse på en skole dans (for piger)

Når du deltager i en dans, og ikke ved, hvordan man danser, det er sjældent sjovt. Ingen ønsker at bare sidde og se andre have en fantastisk tid. Spørg venner eller en forælder til at undervise dig, eller ser fjernsyn danseforestillinger og kopiere, hvad du ser. Du behøver ikke at være en perfekt danser, bare lære nok i første omgang, at føle sig godt tilpas komme på dansegulvet, og danse natten væk.

Steps

Hvordan til at danse på en skole dans (for piger). Lad ham lagde sine hænder på dine hofter, og når du er i position, begynder at svaje med musikken.
Hvordan til at danse på en skole dans (for piger). Lad ham lagde sine hænder på dine hofter, og når du er i position, begynder at svaje med musikken.
 1. 1
  Lad ham lagde sine hænder på dine hofter, og når du er i position, begynder at svaje med musikken. Hvis du føler dig utilpas med langsom dans armene ned og bo tæt på ham, men danse frit.
 2. 2
  Hvis han forsøger at starte en samtale, gå sammen med det og forsøge ikke at afslutte det i en akavet stilhed, medmindre han ser ud som han ønsker, at samtale for at afslutte eller bliver stille.
 3. 3
  Langsomt glider dine hænder væk fra sine skuldre, Vink farvel og kommentere. Man kan sige "nice meeting you", "se dig omkring", eller noget eventuelt til situationen), når dansen slutter. Du er derefter fri til at gå ud og slutte dine venner.

Tips

 • Hvis du har en dato, nyd ham, mens han er der.
 • Øv din dans i god tid foran et spejl. Det giver dig en idé om, hvad andre mennesker vil se, og giver dig en chance for at blive fortrolig med dine nye bevægelser.
 • Fyre er genert, også! De fleste fyre kun føle sig trygge at bede en pige til at danse, hvis hun er alene. Så hvis du har nogen i tankerne, bryde væk fra din kreds af venner og gå i hans generelle retning. Gør øjenkontakt. Hvis han ikke spørger dig, gå videre og gøre det selv! (Husk ikke alle tror på piger beder... Hvis du kender den person, bør du være i stand til at fortælle, hvis han er komfortabel med det.
 • Hurtige danse kan bære dig ud! Når dette sker, skal du blot slippe dine hænder og "bounce med da Beat". Der er intet galt med at tage en lille pause fra feste!
 • Piger, det er okay at tage skoene mens de danser med venner, men når bedt om at danse, kan du ønsker dine sko.
 • Hvis du ikke har en dato, danse med venner eller i mængden. Det er meget sjovere end at danse alene. Desuden kan dansen være sjovt selv uden en dato.
 • Hvis du er interesseret i at danse med nogen (ligesom hot fyr du har stirret på alle aften), stå med dine venner på dansegulvet, tale roligt, og vente på nogen til at spørge dig. Hvis du er ambitiøs, og derefter gå op til en fyr, og tryk ham på skulderen. Da han vender sig om, så spørg ham, om han ønsker at danse. Hvis han siger nej, siger "okay" og gå væk. Det kan synes en smule akavet, men hey, er der altid næste gang.
 • Dans til rytmen! Eller du kan altid tage bevæger sig fra forskellige danse og lave din egen dans.