Wkadk

Sådan at bestemme din kropsform

Fastlæggelse din kropsform er ofte det første skridt i at lære at klæde sig på en måde, der gør din krop ser sit bedste. Næsten hver kvinde har problemområder hun ønsker at dække, samt positive træk, hun gerne vil vise. Undersøgelse din form giver dig mulighed for at få en bedre forståelse af, hvad disse områder, som senere vil give dig mulighed for at lære om dressing til fladere din figur.

Steps

Sådan at bestemme din kropsform. Vær opmærksom på, hvor du tager på i vægt.
Sådan at bestemme din kropsform. Vær opmærksom på, hvor du tager på i vægt.

Undersøg din krop

Du kan lære en masse fra blot at studere formen og proportionerne af din krop.

 1. 1
  Vær opmærksom på, hvor du tager på i vægt. Hvert organ type er tilbøjelig til vægtøgning på et bestemt område for eksempel, lår eller maven. Vide, hvor du tager på i vægt oftest at fingerpeg dig i om din form.
 2. 2
  Stå foran et spejl, mens iført så lidt som muligt. Tøj kan maskere din form, hvilket gør det sværere for dig at få et præcist billede af dine kurver.
 3. 3
  Fokus på formen på din torso, med særlig vægt på konturerne der strækker sig fra den tyndeste del af din talje til din brystkasse og hofte linje. Fortsætte behandlingen af ​​disse konturer, indtil du tydeligt kan visualisere dem i dit sind.
 4. 4
  Bestem, hvilke dele af din krop er størst, og som er smallest. Bemærk dine skuldre, bryst, talje, hofter og lår. Bestem hvilken forbinder konturer er curviest, og som er mest lige.
 5. 5
  Bemærk din "problem" områder. Bestem hvilke dele af din krop, du har den sværeste tid flatterende. For eksempel kan dette omfatte brede skuldre eller tykke lår.
 6. 6
  Bemærk dine positive træk. Bestemme, hvad dine bedste aktiver er. Dette kunne omfatte slanke arme eller ben eller et afbalanceret sæt af kurver.

Tag din buste måling

Hvis du har svært visualisere kroppens konturer, tage dine målinger og bruge dem til at bestemme, hvilke områder af din krop er den bredeste og tyndeste. Start med din buste, som vil hjælpe dig med at afgøre, hvor stor din overkrop er.

 1. 1
  Stå foran et spejl i fuld længde.
 2. 2
  Wrap en blød klud målebånd rundt om i videst del af dit bryst. Hold målebåndet parallelt med gulvet.
 3. 3
  Stick en tommelfinger under målebåndet at forhindre dig i at trække det for stramt.
 4. 4
  Bring enderne af målebåndet sammen i midten foran kroppen.
 5. 5
  Kig i spejlet for at læse antallet af inches, eller forsigtigt kigge ned på det nummer uden at flytte målebånd eller justering din kropsholdning.

Tag din taljemålet

Dette er den anden af ​​dine basale målinger og ofte hjælper med at bestemme, hvor bred din midsection er.

 1. 1
  Stå foran et spejl i fuld længde.
 2. 2
  Find den smalleste del af din talje, kendt som din "naturlige talje." Langsomt bøje til højre eller venstre, mens du kigger i spejlet. Bemærk området bære din side folder, mens du bøjer, normalt placeret direkte under din brystkasse.
 3. 3
  Wrap en blød klud målebånd omkring din naturlige talje, holde båndet parallelt med gulvet. Må ikke "suger" eller hold din ånde. Hold din ryg og mave afslappet.
 4. 4
  Stick en tommelfinger under målebåndet at forhindre dig i at trække det for stramt.
 5. 5
  Bring målebåndet sammen i dit center front.
 6. 6
  Læs målingen ved at se på antallet i spejlet, eller ved forsigtigt at vippe dit hoved ned uden at ændre din kropsholdning.

Tag din hofte måling

Din hofte måling er den tredje og sidste grundlæggende du behøver. At kende din hofte måling hjælper dig med at afgøre, hvor stor eller lille din underkrop er.

 1. 1
  Stå foran et spejl i fuld længde med fødderne tæt sammen.
 2. 2
  Wrap en blød klud målebånd rundt den bredeste del af dine hofter. Dette er normalt det område, hvor din hofte knogler er placeret. Hold målebåndet parallelt med gulvet.
 3. 3
  Stik din tommelfinger under målebåndet at forhindre dig i at trække det for stramt.
 4. 4
  Bring enderne af målebåndet sammen foran dig.
 5. 5
  Læs målingen i spejlet, eller se ned på nummeret uden at løsne dit greb.

Sammenlign dine målinger til de forskellige kropstyper

Når du har studeret din form og kender dine målinger sammenligne dem med de grundlæggende funktioner i de fem mest almindelige kropstyper. Beslut hvilken beskrivelse passer dine funktioner bedst med henblik på at afgøre, hvilken form din krop tilhører.

 1. 1
  Overvej de primære funktioner i æble form. Apple figurer vinde vægt i midsection, bag og ansigt. Disse tal har normalt en stor overkrop, komplet med store skuldre, bryst og talje. Hofterne er slanke og benene er slanke.
 2. 2
  Overvej de primære funktioner i pærer eller trekant form. Pear figurer normalt tager på i vægt i den bageste eller lår. Disse kvinder har bredere hofter og lår, men normalt har en lille buste og taljen. Mange pære figurer har hofter, der måler bredere end deres skuldre. Nogle har også korte, fuld ben, men slanke arme.
 3. 3
  Overvej timeglasset eller "8 frame" form. Timeglas figurer vinde vægt proportionalt i hofter, lår og bryst. Bryst og hofter er ens i forhold, og taljen er meget smal, skaber bemærkelsesværdige kurver. Faktisk kan taljen måle alt fra 8 inches til 12 inches mindre end bryst eller hofte.
 4. 4
  Overvej rektangel form, også kaldet "banan" eller "lineal" form. Ekstra vægt samler omkring mave og ryg regioner. Taljen, hofter, skuldre og buste er normalt slanke og temmelig ens i størrelse. Taljen skal måle et sted mellem 1 tomme til 8 inches mindre end busten.
 5. 5
  Betragt den omvendte trekant eller kileform. Den omvendte trekant form får vægt omkring skuldrene og buste. Disse kvinder har en fuld overkrop med brede skuldre og et stort buste. Taljen er flad og hofter er smallere end buste og skuldre. Pear figurer som regel har en flad bagside og slanke ben.

Tips

 • Elsk dig selv for hvem du er! Husk, at alle kan se godt - det er bare hvordan du ser på dem.
 • Hvis du stadig er teenager, opmærksom på, at din kropsform kan ændre sig i fremtiden. Mange teenagere har en rektangel form, indtil de begynder at udvikle flere kurver.
 • Bemærk også, at ændringer senere i livet, såsom at have børn, kan ændre din kropsform i fremtiden.
 • Mange kvinder ikke passer perfekt inden for en kropsform. For eksempel kan du have den buste og hofter af en pære form, med en lidt større mave end en streng pæreform har. Vær forberedt på små variationer som disse og justere din stil behov korrekt.
 • Spørg en ekspert, hvis du stadig ikke er sikker. Find en skrædder eller en boutique, der har en dimensionering specialist. De kan være i stand til at hjælpe dig med at finde ud af din form.

Ting du behøver

 • Fuld længde spejl
 • Blød klud målebånd