Wkadk

Hvordan laver store bryster se mindre

"De er up here!" Hvor mange gange om dagen kan du finde dig selv ønsker at fortælle det til bug-eyed fyr, der bare ikke kan synes at se dig i øjnene? For dem af os, der er velforsynet, er der måder at minimere tilsyneladende størrelse af dine bryster. Vi vil dele et par tips med dig her.

Steps

Hvordan laver store bryster se mindre. Bær mørkere farver.
Hvordan laver store bryster se mindre. Bær mørkere farver.

Første del: handling

 1. 1
  Har din bh monteret. Gå til en god stormagasin og har det gjort professionelt. Iført en bh, der er for lille, vil gøre noget, men gør det til at ligne du har klemt pigerne ind i en bh, der er for lille.
  • Bær en Minimizer bh i stedet. Disse vil omfordele din brystvæv og kan tage et par inches off din buste line-tøj vil passe bedre, din bluse ikke hul, og du vil stadig være behagelige.
  • Har selv monteret lejlighedsvis at sikre, at du altid er monteret korrekt.
  • En anden mulighed er at bære en sports-bh i stedet for en normal bh. For motion og fitness rutiner, de er et vidunder, men husk på, at disse er primært designet til at begrænse bryst bevægelse, ikke smigre din figur.
 2. 2
  Bær mørkere farver. Ligesom iført solide mørke farver vil slanke udseendet af din krop, så vil de minimere konsekvenserne af dine bryster.
  • Et godt udstyret sort blazer er en stor all-around business look.
  • Et sort kjole til festtøj slanker dig, accessorizes godt, og er altid i stil.
 3. 3
  Bær øverst til højre. De bluser og trøjer du slid kan gå en lang vej at minimere din buste. Prøv disse:
  • Bær V-hals trøjer. Bæres med en minimering bh eller en almindelig scoop hals, kan disse være ganske flatterende.
  • Cardigans er din bedste ven. De trækker øjnene væk, og deres lange, lige linjer minimere dine kurver.
 4. 4
  Gør bryst øvelser. Vægtløftning, pull-ups, og push-ups styrke musklerne i brystet og kan gøre dine bryster synes mindre.
  • Motion har også den fordel at reducere vægten, der vil til gengæld reducere din bryststørrelse.

Del to: vide hvad man skal undgå

 1. 1
  Undgå lange halskæder. De trækker øjet nedad og på dit bryst. I stedet vælger ingen halskæde, der vil henlede opmærksomheden på dit bryst, eller en stiv flip.
 2. 2
  Må ikke bære stramme bluser. Popping knapper og gabende toppe gør noget, men trække øjet til højre, hvor du ikke ønsker det trukket, hvilket gør det til at ligne dine bryster ønsker at briste ud af deres begrænser.
 3. 3
  Undgå nedringede toppe. En lav cut toppen vil indramme store bryster, så det er næsten umuligt at holde øjnene væk fra dem. Disse ikke minimere-de maksimere!
 4. 4
  Steer klart af den forkerte pasform.. Må ikke bære noget, der er huden stram, da det vil understrege formen, men i stedet prøve en skjorte, der stadig viser din form, men er ikke så stram, at du kan se, hvordan din buste ligger på dit bryst.

Tips

 • Turtlenecks er ikke din ven. De fremhæver dine kurver.
 • Få en professionel bh montering. De fleste stormagasiner tilbyder bra fittings fra en specialist.
 • Bær en jakke, helst en tyk bomuld én.