Wkadk

Sådan køber et kontor garderobe på et budget

Hvis du lige er landet et kontor job, og du allerede har en passende garderobe (eller et ekstra 1870€ liggende rundt for at købe alle nye tøj) du er alle indstillet. På den anden side, hvis man ser ind i dit skab og kun se jeans, t-shirts, og passer du lånt fra din værelseskammerat til at bære til jobsamtalen, du har et problem. Heldigvis kan du hurtigt samle en grundlæggende kontor garderobe, der ikke vil bryde din bank, blot ved hjælp af nogle enkle mode tips og shopping smart. Det centrale er at samle et klædeskab, som du kan bære hver uge uden at det er indlysende, at du kun har én uges tøj.

Steps

Sådan køber et kontor garderobe på et budget. Få større stykker (bukser, nederdele og jakker) i neutrale farver, mix og match.
Sådan køber et kontor garderobe på et budget. Få større stykker (bukser, nederdele og jakker) i neutrale farver, mix og match.
 1. 1
  Få større stykker (bukser, nederdele og jakker) i neutrale farver, mix og match. Neutrale farver - sort, marineblå, grå, tan (eller taupe eller kamel), fløde, hvid - fungerer bedst, da de ikke kun blandes med hinanden, de ikke skiller sig ud, så du kan bære dem gentagne gange og ikke gør det klart, at du er iført det samme. (Navy blå er ikke teknisk set en "neutral" efter farve teorien, men det blander så godt det er effektivt, én, når det kommer til mode.) Husk, at fem velvalgte skjorter kombineret med to par bukser vil give dig ti kombinationer, men to outfits, der ikke går med noget andet vil kun give dig to kombinationer. Her er nogle forslag, du kan stræbe efter:
  • : 3-4 jakker, 3-4 par bukser, 5 knap-front skjorter, 5 par kjole strømper, 3-4 slips, 2 par sko.
  • : 2-4 jakker, 3-4 bunde (bukser eller nederdele), 5 toppe (knap-front shirts eller ensfarvede strik toppe), 2 dobbelte sæt (matchende tank og cardigan), 5 par kjole sokker og / eller strømpebukser, 2 par sko (lave hæle, eller lejligheder, hvis du ikke kan bære hæle overhovedet).
  • Overvej jakkesæt. Folk antager ofte dragter vil være dyrere end at købe skiller, men du ofte få en jakke og bukser / nederdel for færre penge, end hvis du har købt dem separat. Suits i solide farver eller med subtile mønstre er bedst for opsplitning og bruge hver halvdel separat.
  • Sko skal være komfortable og velsiddende, fortrinsvis læder. Selv hvis du køber dine sko i en genbrugsforretning butik, kigge efter par, der synes at være næsten slidt, da sko behøver forme sig til bærerens fødder og din fod er anderledes! Forsøg ikke at presse ind i et par, der ikke passer. Bedre kilder til sko ville være større rabat skobutikker eller outlet malls. Også kigge efter salgscirkulærer fra stormagasiner i dit område - ofte gode tilbud kan havde. Hvis du ved, du konsekvent kan finde sko i din størrelse, der er komfortable, online forhandlere eller auktionshuse sites kan være en god ressource - men gøre opmærksom på deres tilbagevenden politikker og besværet involveret, hvis du har brug for at gøre det.
   • Sko til kvinder: Hvis du kun kan starte med et par sko til at gå med alt, vælger sort. For din andet par, skal du vælge en farve, der vil gå med mere af din garderobe. Hvis du har en god portion af sorte, hvide, grå, blå, pink, og røde, ville navy sko være et godt valg. Hvis du har tendens til at have flere jordfarver, såsom beige, brun, tan, gul, grøn og orange, se efter tan eller mørk brun sko. Må ikke afvise betydningen af ​​at undgå meget høje hæle på kontoret - husk, vil du være iført dem i mindst syv timer eller mere, og kan have et job, som indebærer at komme op fra dit skrivebord og gå til mange steder på kontoret. Sko med hæle over 2 inches høj, vil sandsynligvis føle sig meget ubehageligt ved dagens afslutning. Neutral beige slange fungerer bedst med alle farve sko - undgå hvide, mørke "solbrændthed" meget skinnende slange og strømpebukser.
   • Sko til mænd: Som for mænd, er sort farve at vælge, hvis du kun kan starte med et par sko. For din andet par, mørk brun eller okseblod (en mørk bordeaux eller rødbrun) anbefales. Navy er normalt ikke en mulighed for mænd. Kjole sko til mænd skal være enkel, med 4 eller 5 huller til snørebånd og ingen design eller kontrasterende trim, der skiller sig ud. Kjole hyttesko eller kjole støvler kan også fungere, hvis meget almindeligt læder. Sokker skal være sort eller mørk brun (små mønstre er acceptable). Må ikke bære arbejde støvler, vandresko, eller hvide atletiske sokker til kontoret.
 2. 2
  Få accent stykker i at koordinere farver. Hvis du holder dig med neutrale for de store ting, har du en bred vifte af koordinerende farver at vælge imellem for skjorter og slips. Undgå at have for mange neutrale og materiel op på solide farver, da forskellige mønstre er mere tilbøjelige til at skille sig ud (og dermed tillade folk at bemærke, at du er iført det samme igen), og de er sværere at mikse og matche. Hvis du foretrækker mønstre, kigge efter underspillet eller dæmpede farver, og mindre skala mønstre, der ikke vil være fed og så mindeværdig, men vil koordinere med mange af de andre elementer i dit skab (eksempel: sort og hvid nederdel vist i indledningen kan arbejde godt sammen med sort, hvid, grå og mange andre farver).
 3. 3
  Ser hårdt i dit skab for noget, du måske blive til kontor materiale. Måske har du en dejlig hvide knap-front, der bare har brug for strygning, eller et par sko, der ville se som ny med et lag polish.
 4. 4
  Spørg venner og familie, hvis de har kontor slid, de ikke bruger, at de kan give dig, eller i det mindste låne dig indtil din næste lønseddel. Der er nogle velgørende organisationer i de store byer, der hjælper lavere indkomst folk kjole til succes. At finde dem, søge online, eller hvis du er i college, så spørg din karriere rådgiver eller måske endda nogen i business school.
 5. 5
  Lav en liste over, hvad du har brug for, før du går. Du har sikkert en begrænset mængde tid til at shoppe, samt et begrænset budget, så start med de lavest pris butikker først, men kun fokusere på, hvad du sandsynligvis at finde på den slags butik. Hvis en bestemt slags lager nedenfor ikke er i dit område, skal du springe det snarere end at tage en lang tur (både gas og din tid er dyre!) Stick til din indkøbsliste, og være skånselsløs om kvalitet og anvendelighed. Hvis det er en smuk jakke, der ikke går med noget andet, det er ikke et godt køb.
  • (F.eks Goodwill, Frelsens Hær): Gå til dem i pænere kvarterer, som rige mennesker smide bedre stuff. Kig efter jakker, bukser, nederdele, og knap-fronter, da disse er mere tilbøjelige til at dukke op ved genbrugsforretning stadig i god form. Vær opmærksom på, hvad der er repareres, og hvad der ikke er. (Se Tip på reparationer). Undgå at købe brugte sko.
  • : Disse har normalt pænere ting og mere hjælpsomme personale end genbrugsbutikker. Kig efter de samme slags ting som du gjorde i genbrugsbutikker. Ring før du går der for at finde ud af, om de har et godt udvalg af kontor slid - nogle butikker specialiserer sig i det, og andre med at undgå det helt.
  • Discount detailhandlere (Wal-Mart, K-Mart, Target) og Mid-level varehuse (Sears, JC Penney): Køb din kjole sokker og / eller strømpebukser, eventuelt dine sko og slips her. Tag et kig på de skjorter, kigge efter maskine-vaskbare naturlige fibre shirts og toppe. Jakker / bukser / nederdele ved de discountforretninger kan se nice, men de er normalt ikke lavet til at holde. De midt-niveau butikker har som regel store clearance stativer, hvor du kan finde gode kvalitet stuff, men springe overpris ting i den forreste del af butikken.
  • Off-pris detailhandlere (TJ Maxx, Filene Basement, Marshall): Dette er, hvor du finder designer ting, stormagasiner ikke kunne sælge. Heldigvis sidste års klassiske jakkesæt ser temmelig meget gerne dette års klassiske jakkesæt. Det er ikke billigt (forventer at bruge 115€ til 190€ for et jakkesæt), men hvis du har været uheldig ved sending butikker og clearance stativer, er det stadig billigere end at betale fuld pris på et stormagasin.
  • Budget online markedspladser (Smashion.com, Fashion Circus): Disse online mode sites har store fashionable elementer fra folk, der søger at genbruge deres skab. Lad deres udstødte være din skatte! Disse steder er bedre end sending butikker, fordi du være miljøvenlig i shopping online, og du hjælper de sælgere, som de ikke behøver at splitte deres overskud med afsendere.
 6. 6
  Vid, at du er færdig med at handle! Selvom du måske har brugt hvad der virker som en masse penge, vil du have hentet en garderobe, der vil vare, og at du kan udvide nemt ved at købe ekstra stykker, når du har lidt ekstra kontanter. Pleje til dit tøj godt, og de vil vise sig at være en stor investering i din karriere.

Tips

 • Invester i en god neutral skosværte og polering klud eller børste, eller en alt-i-én skopudsning kit med polering svamp. Der er billige derude. Arbejdsgivere og ledere gør varsel, hvis dine sko er slidt eller slidt. Tage sig af din garderobe er en måde at fortælle dem, hvor meget du holder af dit job så godt. Polering dine sko hver dag, før du forlader for arbejde bør blive en del af din normale rutine (kvinder ofte overser dette, men bør ikke).
 • Måle, hvor formelle dit nye kontor er, før du køber tøj. Nogle kontorer har vedtaget en "business casual" standard kjole eller i det mindste afslappet fredagen. Se på, hvad andre er iført. Det er muligt, at dit arbejde garderobe kan være en kjole skjorte og khakis eller en nederdel uden slips eller jakke. Hvis dette er tilfældet, har et par jakker og slips, som du kan bruge til at pynte dine basics og spare de fulde omkostninger ved at opnå eller bevare en professionel garderobe. Efterhånden som du kommer til at kende det job, vil du også få at vide, hvordan det er hensigtsmæssigt at udtrykke din personlighed i din garderobe, og hvordan det er det ikke.
 • Hvis du bemærker noget galt med en beklædningsgenstand på et højere prisbillige forhandler, spørge, om de ville overveje at give dig nogen form for rabat for det. Hvilken skade kan en lille smule af studehandler gøre?
 • Jakker og blazere vil være dyrere end andre varer i din garderobe. Et sort blazer er en vigtig del af enhver karriere kvindes garderobe. Kig efter en hele sæsonen stof.
 • Hvis du skal transporterer varer frem og tilbage til arbejde, bære en dokumentmappe. De er en meget mere professionel tilbehør end en pung eller sportstaske, selvom du bærer de samme ting.
 • Mens du omhyggeligt skal inspicere brugte beklædningsgenstande (dem fra genbrugsbutikker, garage salg, og lignende) for pletter og skader, så husk at masser af mennesker kassere professionelle garderobeskabe af gode grunde, også. De kan have pensioneret, flyttede til en mere afslappet job, fik eller tabt vægt, eller blot besluttet, at en vare ikke var deres stil eller tempo.
 • Hvis du medbringer en pung, skal du vælge en, der er professionel. Grundlæggende sort, grå eller tan kan gøres for at gå med næsten alt. Steer klart af stærke farver, travle prints og dinglende dekorationer som kvaster og pailletter. Husk, behøver det ikke at være dyrt at se godt ud.
 • Glem ikke eBay. Du kan få en masse gode professionelle tøj her, plus du ikke behøver at køre rundt næsten lige så meget - dine indkøb kommer til dig. Beslut på forhånd præcis, hvad du ønsker at bruge, selv om, og faktor i porto, eller det kan blive dyrt hurtigt.
 • Når jeg forsøger på karriere tøj, især være sikker på, at det passer dig, når du sidder. Der er en god chance for du vil tilbringe meget af din tid ved et skrivebord, og du bør bruge den tid komfortabel, ikke kæmper med bukser, der klemmer, når du sidder på en bestemt måde.
 • 1 lag
 • 1 T-shirt
 • 2 bluser
 • Hold en eller to professionelle outfits på hånden til formelle lejligheder (interviews, sammenkomster, møder med kunder, som udkommer i retten eller rådhuset), selv om dit kontor er afslappet eller du ikke i øjeblikket arbejder på en indstilling, der kræver dem. Opbevar dem i en åndbar beklædningsgenstand taske, så de ikke samler støv. De samme par outfits kunne holde dig i gang for et par dage, hvis du får et kontor job.
 • Reparationer: Når du køber brugt tøj, antager en lille rip eller tåre kan repareres, enten af dig eller billigt på en skrædder (se efter en tør-støvsuger, der gør ændringer). Et flosset krave eller manchet er ikke billigt repareres. Du kan un-pille strikstoffer eller bånd med en barbermaskine, men pillerne vil dukke op igen. Pletter på sparsommelighed-butik tøj er normalt permanent - den oprindelige ejer ikke kunne få pletten ud, så de smed det væk. Hvis du har et par fine sko, der ser fint, men det eneste er slidt op, bringe det til en Skomager - er det ofte billigere at erstatte en tunge end at købe et nyt par sko. Regelmæssigt erstatte hæl og tå sparere i bunden, vil hjælpe med at holde dem fra at bære ud.
 • Hold styr på, hvad outfits du slid, og hvem du ser i hvert outfit. Dette vil hjælpe dig til at udvide din garderobe. En stor online værktøj er My Clothing Kalender (www.myclothingcalendar.com).

Eksempel

Her er et casestudie af en kvindes garderobe, der blev købt for 750€ i Oakland, CA (herunder ændringer, men ikke moms):

 • Altid tænke emner, du har på hånden, der kan kombineres med din nye garderobe brikker til at udvide dit arbejde garderobe muligheder. Det søde top muligvis ikke egnet til kontoret, men kan se nice under en sort blazer med et sæt af perler.
 • Må ikke antage, at afslappet fredag ​​påklædning er den samme i hvert kontor. Spørg din chef til specifikke påklædning eksempler, før du kjole ned til din afslappet fredag. Du kan blive bedre stillet opretholde din sædvanlige professionelle dress code på fredage i flere uger. Ikke blot vil du fremstå mere professionel og skræddersyede, men det vil give dig en chance for at se den afslappede fredag ​​garderoben på dine kolleger og få en bedre idé for hvad der er og ikke er hensigtsmæssig.
 • 2 jakker
 • 2 toppe
 • Tørklæder i accent farver og sjove mønstre kan spiff op en overvejende ensfarvet garderobe, og kan findes til meget rimelige priser.
 • Skrædderi er en af ​​de billigste personlige tjenesteydelser på markedet i dag. For mænd, især, at have en genbrugsforretning kulør ændres til din størrelse på et lokalt renseri giver stor mening. For eksempel havde denne forfatter en 450€ Brooks Brothers jakkesæt købes for 10€ ændret til 45€. En 55€ Dragten er stadig temmelig tæt på at betale detailhandel, men den brugerdefinerede skræddersy gør dragten ekstra fin.
 • Ladies kan stadig opnå et egnet udseende ved at tilføje en skræddersyet leder cardigan eller sweater jakke til en top. Dette er en måde at tilføje flere lagdeling stykker uden bekostning af en ekstra blazer. Må ikke gå for det beskårne stil eller noget alt for store. En skræddersyet look er bedst.
 • Gennemsøge dyb rabat og clearance stativer i din lokale varehuse. Du kan være i stand til at finde jakkesæt adskiller, der vil arbejde med dine neutrale garderobe stykker. Den clearance rack er også et glimrende sted at finde kostume smykker stykker til at trække en neutral garderobe sammen. Også kigge efter early bird salg og ekstra procent off tegn for endnu flere besparelser.
 • 1 par jeans
 • 3 nederdele
 • 3 bælter
 • 1 par bukser
 • 4 sko
 • For kvinder er to sæt (ærmeløs shell og matchende cardigan) helt acceptabelt i de fleste kontor situationer, i stedet for en bluse og jakke. Skallen fra twin sættet kan bæres under en jakke samt. Undgå en, der har spaghetti-stropper - din bh-stropper bør ikke hænge ud på kontoret. Kig efter to sæt, der kan mikse og matche med din garderobe. To dobbelte sæt kan gå langt - finde en i en neutral og den anden i en lysere accent farve. Solids fungerer bedst, men en subtil stribe eller trim på en twin sæt kan pynte udseendet. For at spare penge, så prøv at finde to sæt, som du kan hvidvaske i hånden i stedet for tør og ren.
 • Hvis du bor i et område, hvor dit arbejde garderobe skal spænde over mere end én sæson, skal du muligvis at fordoble mængden af ​​jakker til at købe - måske to i en let stof og to i tungere vægt. Eller se efter alsidige "sommer vægt" uld, som kan arbejde året rundt. Det samme gælder for slacks eller nederdele - det ville se mærkeligt at bære en uld jakke i vinteren med en sommerlig bomuld nederdel. Start med at købe for sæsonen, du har brug for lige nu, som du starter jobbet, og efter et par lønsedler, du kan begynde at akkumulere hvad du har brug for den kommende sæson. Tænk året rundt slid, når du køber toppe til at bære under jakker eller trøjer.
 • Du vil sandsynligvis nødt til at få tørre-ren kun jakker, som de gode, holdbare dem er normalt uld eller polyester. Samme deal for bukser og nederdele, men der er også nice dem i kraftig bomuld. Køb maskinvaskes shirts og toppe som en) kan du dem til sprødhed, hvilket gør dem til at se dyrere, og b) for at skære ned på dit renseri regningen. Du kan også spare penge ved at bruge hjemme renserier-systemer.
 • Lidt velvalgte smykker kan accent en professionel garderobe. Det behøver ikke at være dyrt. Denne halskæde blev fundet på en genbrugsforretning for 5€ og skinnende sten er formentlig et stykke abalone shell. Stadig, det tilføjer lidt nice gnist og elegance. Må ikke overdrive det på smykker og tilbehør til kontoret.