Wkadk

Hvordan til at tjene penge som barn eller teenager

Ønsker du at købe noget dyrt, som du i øjeblikket ikke har råd? Ønsker du at spare penge til at shoppe? Eller ønsker du at spare penge til at gå på ferie? Måske kølige legetøj du dø for at få. Hvis det er tilfældet, er denne artikel blevet skrevet for at hjælpe dig.

Steps

Hvordan til at tjene penge som barn eller teenager. Beslut, om du ønsker at starte en virksomhed eller få et job.
Hvordan til at tjene penge som barn eller teenager. Beslut, om du ønsker at starte en virksomhed eller få et job.
 1. 1
  Beslut, om du ønsker at starte en virksomhed eller få et job. Starte en virksomhed indebærer at, reklame og salg af produkter, mens få en job betyder arbejde for en anden. Starte en virksomhed er virkelig svært, da din et barn eller preteen, eller hvad. Men, kan jobbet være meget hårdt for. Få et job ikke kræver planlægning færdigheder eller investering, mens du gør en virksomhed er mere sjov og betaler sig mere, hvis du får det rigtige. Hvis du er over 14, vil du sandsynligvis ville få lov til at gøre et rigtigt job, ikke en "rundt i nabolaget" job.

At starte en virksomhed

 1. 1
  Spørg dig selv, hvad der interesserer dig mest. Er du interesseret i computer eller håndværk? Udendørs eller indendørs? Alt, hvad der kan relatere til dit job.
 2. 2
  Få en partner, som en ven. Hvis du er elendig på penge, men mere kreative, kan din ven kunne håndtere alle pengene. Eller hvis du mangler kreativitet, og du er god til penge, få din ven til at håndtere alle de kreativitet, hvis hun / han er kreativ. Eller jer kunne være lige i alt, hvad du gør, ja så ville du opdele det halvt.
 3. 3
  Først skal du have en god idé, så er du nødt til at planlægge. Du er nødt til at tænke op et navn, tænker om annoncering, hvor du vil få forsyninger, hvordan vil du betale for leverancer, og hvilke timer og dage du kan arbejde.
 4. 4
  Sørg for at du ikke betaler for meget for forsyninger. Sørg for at du beregne dine leverancer og opkræver hvad det er at få pengene tilbage, og meget mere.
 5. 5
  Hold regnskab. Hver gang du bruger eller få penge, skriver i en notesbog, du afsat til din virksomhed. Når du får et job, så skriv det ned, så du ikke glemmer det. Skriv ned, hvor meget en person skylder dig, og hvor meget du oplade for hver ting.
 6. 6
  Tage forhandlinger, men lad ikke din prisfald for for meget.
 7. 7
  Husk at annoncere! Hvis du ikke annoncere, vil du ikke få nogen virksomhed. Annoncer fra flyers eller fortælle nogen til at fortælle andre mennesker.
 8. 8
  Find ud af, hvad andre mennesker tager for deres ydelser, og forsøge at gå lavere eller det samme som dem.

Reelle arbejdspladser, der ikke kræver meget "reklame"

Her er nogle mulige job og deres fordele og ulemper.

 • Dog Walker:

Hvis dine forældre ikke arbejder i sommer, har du næsten ingen hindringer for ansigt, men hvis de er, ligesom de fleste mennesker, så er det ikke alle sjov og spil. Ja, kan gå hunde være sjovt og at du føler dig mere ansvarlige, men du også nødt til at rense efter dem. Det er en masse lort! Også, hvordan ville dine forældre føle, hvis du konfronteret en fremmed (en hundeejer) ved dig selv? Lav en plan at gå velkendte folks hunde, men husk-altid søge dem op først!

 • Sommerlejr rådgiver:

Det er et job, der kræver masser af tålmodighed og ansvar. Du er nødt til at vide hvordan man skal håndtere børnene. Det kan være meget givende også. Tilbringe tid sammen med små børn vil hjælpe dig med at blive ansvarlig. Plus, du går på sjove ture, mens få betalt! Du skal i har hørt eller været til en sommerlejr før. Hvis ikke, ser rundt i dit område og / eller se online.

 • Babysitter:

Dette job kræver tålmodighed og ansvarlighed, også. Sørg for at drøfte dette med dine forældre til at sikre, at du er klar. Være alene på et hus med et barn kan være svært, og du er nødt til at vide, hvordan man tage kontrol uden at blive alt for overvældet eller forvirret over, hvad de skal gøre. Det behøver ikke engang at været så stor en opgave. Måske, din nabo, er Lille Johnnys forældre, der arbejder på lørdag. Da du kender dem, kan de ikke betale så meget. Det kan hjælpe meget, hvis dine forældre kan give dig tips om, hvordan man passer et barn.

 • Plæneklipperen (Don, Don, DA!):

Dette kan være farligt, men ved at tage et par enkle trin kan det blive så sikker som huse. Sørg for at du har en idé om, hvordan en plæneklipper fungerer, og hvordan du skal bruge det. Det kan være en nem opgave, hvis du sætter dit sind til det, men svært, hvis du ikke stille spørgsmål, før du begynder-ligesom alle andre job. Må ikke ende med at ruinere folks græsplæner på grund af din mangel på kvalifikationer og behov for penge. Det ville være lettere, hvis du starter med din nabos græsplæne, eller endda din græsplæne.

Tips

 • Forretningsidéer: limonade stå, plænepleje (.. Hvis du oplader for time, ikke tage din tid Hvis du oplader ved post gjort, fastsætte en rimelig pris), edb-konsulent (. Tilbud maskinskrivning og tekstbehandling-tjenester), grafisk design, website design, sælge bøger, cykel / skateboard reparation, børnepasning, hjem siddende, Dyrepasning, pet gå, rengøring kæledyr, vejledning, Bilvask, kunst og kunsthåndværk, tegne og male, smykker, lykønskningskort salg, rengøring huse, grønne tommelfingre (havearbejde), gavepapir (Fortæl dem du vil ombryde på deres hus, hvis de vil have dig til. De vil føle sig sikrere, at du ikke vil stjæle deres gaver!), DJ, og avis dreng / pige.
 • Diskuter ikke kun de gode sider af job, men de dårlige sider også. Hvis de gode underkender de dårlige, så jobbet er til dig!
 • Tænk over, hvad du virkelig ønsker at gøre. Må ikke gøre ting, hvis du ikke nyder at gøre det. Ikke alene vil jobbet være lettere for dig, vil folk bemærke mængden af ​​pleje og tage det på som tillid. Derfor, folk kan lide at købe ting fra en person, der er overbevist om og kender deres kram.
 • Hvis du ikke gør det ønskede beløb på én dag, så prøv den næste dag. Det er ikke en big deal. Du har hele livet foran dig for at tjene penge. Nyd din barndom.
 • Når du gemmer frokost penge, prøv at bringe en sandwich.

Advarsler

 • Kids-tjek for at sikre, at du ikke bryder loven. Må ikke sælge eller gøre ulovlige ting for pengene, såsom at sælge narkotika, selvfølgelig vil du fængslet for, men mindre indlysende dem omfatte gør cd-eller dvd kopier og sælge dem.
 • Aldrig lyve om kvalifikationer til folk bare for at få deres penge. Normalt skal du komme ud som en løgner alligevel.
 • Fortæl dine forældre, hvad du laver, før du går ud.
 • Fokus på skolearbejde, så job-den måde, når du er voksen, kan du få et stort stykke arbejde og tjene penge.

HUSK

 • Hvis du er for ung (5-14), og du ønsker at tjene masser af penge, se dig omkring dit værelse til legetøj / bamser du ikke længere ønsker og behøver, så spørg dine forældre, hvis de kan sælge dem / det på eBay. (Men lad dem ikke beholde pengene, hvis dit legetøj (r) sælge, ellers er der ikke meget mening i sælger du stuff...)

Og hvis du har legetøj, der ser gode og nye, men du kan ikke lide mere, sælge dem. Imidlertid bør de stadig arbejde på samme måde, de bruges til, når de var nye.