Wkadk

Hvordan at være en smuk teen pige

Vil du være den smukkeste pige rundt? Dette er en plan, du kan tage for at blive den smukkeste pige, du kunne muligvis være.

Steps

Hvordan at være en smuk teen pige. Splash dit ansigt med varmt eller varmt vand.
Hvordan at være en smuk teen pige. Splash dit ansigt med varmt eller varmt vand.
 1. 1
  Face: Ryd op nogen acne på dit ansigt. Dit ansigt skal stereotypically være klar, glødende og acne-fri, for at være smuk, men det er langt fra sandt. Mange smukke mennesker ikke har den bedste hud i verden. Dog kan det ikke stoppe dig fra at forsøge at få det perfekte hud. Hver dag og nat, du bør følge den rutine, som følger. Splash dit ansigt med varmt eller varmt vand for at åbne dine porer. Brug en sæbe, der er egnet til din hudtype og massere det ind i dit ansigt for omkring et minut rettet mod områder, hvor acne er placeret. Derefter skylles dit ansigt med den koldeste vand dit ansigt kan bære. Pat dit ansigt tørt og anvende en astringerende eller toner hele dit ansigt og give det et sekund eller to til at tørre. Anvend en fugtighedscreme i hele ansigtet. Brug nogen medicin ordineret af din læge eller nogen behandlinger, du måtte have nu. Hver anden dag, let exfoliere din hud (og læberne) med en scrub eller eksfolierende. Sørg hver aften du lægger på vaseline på dine læber, og du vil vågne op til glatte, saftig læber, i dagtimerne, gælder altid en læbepomade (Carmex eller Chapstick) anbefales således ikke at få tørre, revnede og sprukne læber. Også ordne enhver hud misfarvninger. Hvis du har tilfældige plamager af mørk farve på din hud, se en hudlæge. Prøv at falme mørke under øjet kredse med øjet ruller (såsom Garnier Fructis). Hvis du har fregner, være spændt! Blot 2% af verdens have dem.
 2. 2
  Hygiejne: Du skal tage et brusebad hver dag - ved at eksfolierende eller bruge en loofah mens badning, det fjerner døde hudceller, som igen giver dig glødende, glat og blød hud! Du bør også barbere hver anden dag. I det europæiske samfund, armene, ben, bikini-området, og nogle gange arme, barbering anses for at være hygiejnisk, bruge en god barbermaskine ligesom Venus Embrace. Pluk dine øjenbryn når der er behov for. Folk er ikke ligefrem forelsket gorilla øjenbryn, men når de bliver tæmmet, vil folk blive jaloux. Hvis du har super tynde øjenbryn, tage et øjenbryn blyant og fylde dem i. Sørg for, at når du bader, du fugter, du kan aldrig overdrive fugtgivende barbering>. Sæt på lotion ikke længere end tre minutter efter du bader, så din hud ikke tørrer ud. Også for ikke at få nogen kropslugt under armene eller andre steder på kroppen, så sørg for du lægger på nogle deodorant (eller antiperspirant, hvis du sveder) og anvende parfume på din "hotspots", såsom din hals, håndled, indersiden af albuer, bagsiden af knæ osv. Dette er meget indlysende, men sørg for at børste dine tænder meget godt. Ingen ønsker at lugte dårlig ånde, når du taler til dem, så når du børster dine tænder, skal du sørge børste dine tunge, tandkød og inde i kinderne. Hvis du føler som om dine tænder er lidt "gullig" blege dem med hjemmelavede løsninger, professionelle tandlægebesøg, mund bakker, osv. Altid floss og bruge mundskyl efter børstning dine tænder og hvis du har holderne, rense dem hver dag. Hvis du har seler, være ekstra forsigtig ved rengøring. Sørg for at du også vaske dine hænder, hver gang du bruger badeværelset - du ville ikke tro, hvor mange mennesker gør det ikke!
 3. 3
  Tage vitaminer hver dag. Selv hvis du er meget tynd, desto mere grund til at tage vitaminer! De giver dig alle de mineraler, næringsstoffer og vitaminer du har brug for dagligt. Det er helt op til den person, men tage piller natten vil lade den medicin spark i, mens du sover. Du kan bede din læge, hvilken slags de foretrækker du tager.
 4. 4
  Sæt en god søvn tidsplan. Du vil se og føle ti gange bedre, hvis du gør! Det betyder ikke, du skal gå i seng på 7:00 hver aften. Men hvis du går i seng kl ti, og vågne op klokken seks, det er en god otte timer! Når du sover, bør du have mindst 8-9 timers søvn. Men nogle mennesker formår at være kan sove for kun 7 timer, mens nogle mennesker har brug for at sove 10 timer. Det hele afhænger af din krop, og du vil med tiden finde antallet af timer, du har brug for. Hold tidsplanen op i løbet af weekenden. Sørg for at du ikke går i seng på latterlige tidspunkter selvom (01:00 om morgenen er ikke den bedste sengetid). Du ønsker ikke at vågne op med blod-shot, baggy øjne, og træt og trist hud. Du skal bruge din skønhedssøvn!
 5. 5
  Hår: At være smuk, kan du have nogen længde hår virkelig, du bare nødt til at vedligeholde det og holde det ser godt ud. Sørg for at du vasker dit hår en gang om ugen, hvis det er krøllet eller tørt, og hver anden dag, hvis det er lige eller fedtet. Du ønsker ikke at vaske dit hår hver eneste dag, men fordi der vil gøre det mister sine naturlige olier. Hvis dit hår er kort, kan du kigge på inspirationer som Rihanna og Victoria Beckham for frisurer hvorimod hvis dit hår er på den lange side (skulder-længde og længere), kan du kigge på Kim Kardashian og Beyonce til din inspiration. For at kunne arbejde dit hår, kan du holde det lige, bølget, krøllet eller Afrocentric men det bør altid have en form for glans. Du absolut ikke ønsker kedelig, kruset hår. For at gøre det, skal du finde nogle produkter, der producerer skinne som Garnier Fructis og TRESemmé. Sørg for, at hvis du kommer til at sætte varme på dit hår, skal du bruge en form for beskyttelse, så for ikke at få spaltede spidser. Det er bedst at lufttørre dit hår i stedet for føntørring det til at lindre det fra alle varmen. Må ikke glatte dit hår hver eneste dag. Det skaber spaltede spidser og forårsager en masse varme skader og konsekvenserne er ikke det værd. Visse apparater, der kan komme i handy, er: strygejern (til dage, hvor du ønsker pin glat hår), curling tryllestave (hvor du vil miste bølger og ingen folder i dit hår fra klemmer krøllejern), krøllejern (til dage, hvor du vil have store, glamourøse krøller) og slag tørretumblere (når tiden er ved at løbe ud, og du har ikke tid til at lufttørre). Uanset hvad du gør, må aldrig ikke> gå i skole med dit hår ser noget rod!
 6. 6
  Sundhed: Lad os starte med at udøve, bør du indarbejde mindst 30 minutters fysisk aktivitet 5-6 gange på en uge. Dette kunne omfatte at tage yoga klasser, ridning en cykel, kører en kilometer eller to, løfte vægte for en halv time eller danse rundt i huset til dine yndlingssange. Derefter kommer din kost: du behøver ikke at sulte dig selv. Sørg for at du spiser en frugt og grønt om dagen og drikker mindst 8 glas vand - det er for dit eget bedste.
 7. 7
  Makeup: Dette vil være en af de korteste trin. Som teenager, behøver du ikke så meget makeup til at se smuk. Sæt nogle concealer på pletter, hvis nogen - noget grundlag for, at der kun træsko dine porer. Også ved at sætte sort eller brun blyant eyeliner på din nederste lash linje og en fersken-farvet blyant eyeliner på din nederste vandlinie, vil dine øjne ser lysere og mere vågen. Tilsæt ca to lag en volumizing mascara efter curling det, smække på nogle læbepomade og / eller lip gloss, og du er klar til at gå! Ophold naturligt.
 8. 8
  Inside out: For at være smuk, du er nødt til at handle gorgeous. Du er nødt til at være udadvendt, laid back, sjov, dristig, ned-på-jorden, ydmyg, intelligent, venlig og hårdtarbejdende. Respekt alle, du møder, selvom de giver dig en grund til ikke også, prøver hårdt på at ikke gøre nogen fjender og tænke før du taler. Brug moral, at dine forældre lært dig omtanke. Hvis du er seksuelt aktive, bruge kondomer, prævention mv! Hæng ud med dine venner hver anden weekend og hænge med din familie de resterende weekender. Lev livet fuldt og skyde højt. Læs en bog hver gang i et stykke tid og prøv din hårdest i skolen. Du kan ikke få en 4,0 GPA, men stræbe efter det. Vigtigst er det, være dig selv. Det lyder måske kliché, men hvis du virkelig finde ud af dit sande jeg, vil dit liv være fantastisk!

Tips

 • Prøv dit bedste
 • Vær dig selv. Må ikke skjule fra nogen, og acceptere dig selv, selv uden makeup, husk personlighed kan gøre en se smukke også.
 • Husk, at du er smuk uanset hvad. Denne vejledning er bare hjælpe dig til at se endnu bedre.
 • Køb mere alsidige tøj, så du kan have, at mange flere outfits! Prøv at købe søde, men semi-plain skjorter og jazz det op med nogle søde tilbehør! Eller købe en fed mønstret top og bære det med glatte jeans.
 • Hav altid en pung med dig. I pungen, bære: din mobiltelefon, din iPod, yndlings lip gloss, 15€ i tilfælde af en nødsituation, dit studiekort, aktuel skyggen af ​​neglelak / topcoat, dine nøgler, puder / tamponer, spejl / lille pensel, hår bånd og bobby / hårnåle.
 • Bare have det sjovt med det
 • Hold øjnene lidt bredere end normalt og smile lidt, selv når noget særligt sker. Det gør man ser mere attraktive, vågen, og interessant.
 • Der må ikke ryges
 • Må ikke klæde for slutty, vil det kun slå folk væk.
 • Må ikke drikke
 • Hvis du har en religion, tror på det helt, og det vil sandsynligvis give inspiration til dig
 • Totes & messenger tasker er mere nuttet end rygsække, men brug hvad du føler dig tryg med.
 • Må ikke tale tilbage til dine forældre
 • * Hold en notesbog, hvis du ønsker at lave et budget, så du kan notere alt, hvad du køber.

Advarsler

 • Forsøg ikke at være nogen du ikke. Folk vil gerne dig for hvem du er. (Hvis de er virkelig dine venner.)