Wkadk

Hvordan du anvender makeup i midten skole

Mange piger begynder at bære makeup i midten skole. Du ønsker at bære den rigtige type makeup, der gør du ser naturlige, smukke og sofistikerede. Du ønsker også dine forældre, så du kan bære makeup. Her er how.I håber, at disse tips hjælpe dig.

Steps

Hvordan du anvender makeup i midten skole. Beslut på din bedste funktion.
Hvordan du anvender makeup i midten skole. Beslut på din bedste funktion.
 1. 1
  Overbevise dine forældre til at lade dig bære makeup. Du behøver ikke at gøre det bag deres ryg. Fortæl dem, at du bare ønsker at fremhæve dine bedste træk. Må ikke sige, "Jeg ønsker makeup til at se smukkere," eller "Hver anden pige er iført makeup!" Det er ikke måden at gøre det. Du er nødt til at love dem, at du ikke vil gå overbord. Du kan være nødt til at blive enige om specifikke retningslinjer eller farve restriktioner eller besøge en professionel til at lære at anvende det. Du kan også gennemse makeup videoer på YouTube og derefter praksis at anvende det.
 2. 2
  Bestem din hudtype. Vide, om det er, kombineret eller hud. Så få den rette hudpleje behandling.
  • Hvis du har acne, bør du kigge efter specifikke produkter til at rydde din hud, ligesom medicineret ansigts vasker og produkter, der indeholder benzyl peroxid, som er stærk, men det virker, selvom mange er allergisk over for det.
  • Husk kun at bruge produkter beregnet til din hudtype.
  • Start en og følge det hver dag, være konsekvente!.
  • Hvis det er nødvendigt, se en hudlæge.
 3. 3
  Beslut på din bedste funktion. Pick passende farver, der passer dig godt (du kunne gå til makeup tællere og personale kunne hjælpe du vælger de rigtige farver) og lære at anvende makeup til at fremhæve denne funktion.
  • Må ikke gå fed på læber, øjne, og kinder. Du vil blive vist over-done.
 4. 4
  Prøv at begrænse farverne til neutrale eller nøgen nuancer, der blander godt og give dig et naturligt look.
 5. 5
  Gå på indkøb for makeup. Kig efter hvad der er passende for din hud og hårfarve. Må ikke bare købe de samme mærker og farver dine venner køber.
 6. 6
  Prøv at shoppe på et indkøbscenter makeup counter, hvor du kan få professionel rådgivning til din hudtype og farve. Den indledende investering kan være mere, men du vil være mindre tilbøjelige til at købe varer, der er uhensigtsmæssig. Kiosker vil ikke tillade dig at prøve og prøve forskellige farver, og medarbejderne er ikke erfarne til at hjælpe. Sørg for at du anmode de fortælle dig, hvordan du gør en naturlig rutine, og før du køber produkter, sørg for at det er hensigtsmæssigt, og du kan lide det.
 7. 7
  Kig efter en foundation, der passer en (en nuance lysere end din hud), en concealer for pletter, læbepomade eller gloss, og mascara. Nogle teenagere foretrækker en ren, all-over farve, og fordi det renser din hud på samme tid. Du ønsker ikke at gå overbord. Tag al makeup dagligt og re-gøre det hver dag. Aldrig holde det på, når du sover, da det kan blokere porerne og forårsage hudorme.
 8. 8
  Find din stil og holde noter at huske ansøgningsprocessen.
 9. 9
  Skriv ned ansøgningsprocessen og vende tilbage til det, indtil du kan huske det. Prøve nye farver og udseende, men vær sikker på, det ser naturligt. Som du finder gode bør du også skrive dem ned. Du vil i sidste ende udvikle makeup ser for forskellige outfits, begivenheder og årstider.
 10. 10
  Prøv tips fra magasiner og prøv at se, om de kan arbejde for dig. Prøv disse ud derhjemme, før du bære dem ud. Husk magasiner push-produkter af deres annoncører. Det kan se godt ud på den model, men de farver eller formel måske ikke ser godt ud på dig.
 11. 11
  Prøv at koordinere din make up, så farverne supplerer hinanden. Må ikke bære bløde neutrale toner overalt, og forsøge at undgå blodrøde læber, virker det ikke.
 12. 12
  Ophold med neutrale farver, der matcher med din hud tone.
 13. 13
  Lær at anvende rødme korrekt, så ser det ikke ud overdrevet eller fremhæver forkert. Disse er nogle fælles udgangspunkter til at overveje, men hvert ansigt er anderledes.
  • Hvis du har bleg eller lys hud, kan du prøve lyserød blush eller neutral rose rødme.
  • Hvis du har medium eller olivenfarvet hud, prøv koral blush.
  • Hvis du har mørk hud, prøv dristigere-farvet rødme.
  • Da hver ansigt er anderledes, bør du sørge for, hvad farver, du vælger, er egnet til din hudtype, hudfarve, hårfarve og øjenfarve.
 14. 14
  Påfør en let pulver til ansigtet efter anvendelse fugtighedscreme eller foundation.
 15. 15
  Når du er lige begyndt at bære makeup, er det bedst at starte med rødme, men ikke for meget, og måske lidt mascara og eyeliner.
  • Husk at tage mascara efter en dag. Hvis du glemmer og ikke gælder makeup den næste dag, vil det se forfærdeligt. Også gå let på eyeliner, indtil du er mere erfaren med makeup, fordi det er nemt for eyeliner til at se dårligt.
  • En let måde (i stedet for at bære mascara) er at let fløj din eyeliner og sætte det, langsomt bliver tykkere i vingen, på din låg lige over dine øjenvipper for at gøre dem ser længere og fyldigere.
 16. 16
  Hold dig til naturlige farver for (ingen blues, smaragder, Nelliker) eyeliner og mascara, og holde sig til meget lyse farver til øjenskygge.
 17. 17
  Det er bedst ikke at bære læbestift. Bare et tonede glans eller balsam. Du ønsker ikke at se indlysende!

Tips

 • Brug god belysning, når de anvender din makeup. Hvis du lægger for meget makeup, vil det give dig flere bumser. For meget mascara og øjenskygge vil se overdrevet. Du vil ikke se godt ud, hvis du lægger på et væld af blush på grund af dårlig belysning.
 • Brug det selv, når de forsøger at dække op acne eller bumser, men går over bord vil forårsage mere i stedet for at dække det!
  • Du behøver ikke at matche makeup til ethvert outfit. Mange mennesker vælger et par neutrale farver og bære dem hver dag.
 • Husk ikke at ridse huden. Den vil tilskynde pre-modne rynker, og selv hvis du ønsker at se ældre, behøver du ikke ønsker at se, at gamle.
 • Mange kosmetik er lavet med naturlige olier og kan faktisk udløbe ligesom fødevarer! Kontroller etiketter, piger! Medmindre du har været planer om at få en øjeninfektion eller en grim breakout.
 • Flere makeup er ikke altid bedre for særlige begivenheder.
 • Dine forældre kan ikke lade dig købe og bære makeup til skole. Du bør dog stadig spørge om læbe-gloss og passende hudplejeprodukter (ansigt vask, exfoliator, etc.) til din hudtype.
 • Tonede fugtighedscreme er ofte en god satsning for normal, kombineret eller tør hud. Du kan få brug for at undgå makeup med tunge fugtighedscreme, hvis du har akne eller er tilbøjelige til udbrud.
 • Eyeliner på din vandlinie (lavere fælg) er en dårlig idé, medmindre du har meget store øjne, fordi det gør dine øjne ser mindre. Videnskabelige undersøgelser viser, at folk med store øjne er ubevidst mere attraktive end folk uden, så hvis dine øjne ikke er virkelig virkelig stor, holde din eyeliner på den øverste øjenvippe linje kun
 • For øjenskygge, skal sjette gradere bruge dem med en svag shimmer, mange 7. og 8. klasse piger dog ligesom funklende øjenskygger.
  • Sørg for at din makeup er alder og stil hensigtsmæssigt.
 • Læbestift er for meget for din alder så sætte chapstick eller gloss på. Det vil se mere smuk og naturlig og giver dig en nuance af farve i stedet for en masse! Du skal også behøver ikke lipliner. Men hvis du vil have læbestift, gør meget lidt i lys rosa eller nude farve, og derefter lidt klar lip gloss. Det lyder måske ikke som meget, men vil tilføje prikken over i'et, hvis du får en farve, der ser pæn og stadig naturligt!
 • Få en tæt venner udtalelse, husk at gå let på fundamentet.
 • hvis du er i sjette klasse, prøv lys, naturlige øjenskygger og let anvendelse. For syvende og ottende klasse, prøv lilla, mørk brune, skov greens, selv lavendel eller en lyseblå. Sørg for at du ikke bruger neons eller over på grund af det.
 • Spørg en kvinde om hjælp, der har erfaring med makeup ansøgning. Ikke alle kvinder har fundet ud af det, enten.
 • Hvis du ønsker sparkly øjne, så holder læsning. Sørg først du har sort eller mørk brun mascara og sprudlende mascara. (Dette kan ikke findes overalt) Påfør den mørke mascara kun din øverste vipper. Derefter sætte en lille smule af den sprudlende mascara på dig nederste vipper. Så gælder nogle af de sprudlende mascara til selve tips af din øverste vipper. Hvis du gør dette rigtigt, vil du have sparkly øjne!!
  • Held og lykke!
 • Sørg for, at du rent faktisk får lov til at bære makeup på din skole, hvis du agter at gøre det.
 • Hvis du er under en alder af tolv, er det ikke anbefales, at du bruger noget, men mascara og en neutral farvet øjenskygge, såsom pink med en antydning af glitre til det. Du behøver ikke engang mascara! Måske bare en øjenvippe curler og lidt vaseline som mascara.If du har faktiske acne,
 • For bare en Whitehead her og der, kan du anvende en lys væske dække op. Få skyggen en nuance lysere end dig naturlig farve.
 • som for fundament, anvendes kun i 8. klasse og ikke for meget!

Advarsler

 • Brug ikke for meget eyeliner. Mange piger gøre denne fejl, og de ender med vaskebjørn-øjne. Dette er især tilfældet i vinter, regnfulde dage, og når roughhousing med venner. Kun lægge en tynd streg af eyeliner på din nederste lash linje eller øvre lash linje.
 • Hold dig væk fra glitter rødmer, kunne de potentielt gøre dig bryde ud, og de ser tacky. Gem dem til særlige lejligheder.
 • Læg ikke mere make-up på, før gym klasse, vil drengene ligeglad. Hvis du har brug for, efter gym klasse er en god idé, men gør det hurtigt!
 • Må ikke gå overbord. Husk, at på trods hvor cool du ønsker at se, du kun i 6. til 8. klasse. Mange magasiner bruge en mere kunstnerisk udseende, når der vises de nyeste stilarter. De er som regel photo-handlet så godt, for at gøre dem til at se perfekt.
 • Mascara gør dine øjne pop, så bære et lag mascara for fantastiske vipper, men tage det ud hver aften, og genanvende hver dag, eller du kan bryde ud.
 • Hold dig til kun et par mærker, så hvis du har en allergisk reaktion, du vil vide, hvilket mærke du skal stoppe med at bruge. Du bør kun prøve noget nyt i weekenden eller pauser, når du har fri fra skole. Så kan du få andre folks meninger, og hvis du får en reaktion, vil du ikke nødt til at gå i skole med lavt selvværd.
 • Må ikke gå overbord med læbestift i denne alder. Shiny lip-gloss er bedre. Læbestift gør dig til at ligne du prøver for hårdt at se modne. For mindre læber, så prøv at bruge en lysere læbe skygge. Hvis du har mørkere hud, kan du prøve at bruge en mørkere læbestift, såsom medium rød eller en rødlig nuance af orange.
 • Øjenskygge kan være en velsignelse eller en katastrofe, bruge nuancer, der fremhæver dine gode funktioner. Hold dig til lyse farver, såsom guld, lys pink, eller brune.
 • Hvis du har god hud ikke ødelægge det ved at gøre en sæbe, en moisterizer og en exfoliator, vil dette blot medføre bumser. Blot vaske dit ansigt om morgenen og natten med en lille smule sæbe vil holde din hud ren.
 • Må ikke lægge make-up bag dine forældre tilbage, hvis de sagde, at du ikke fik lov til. Du vil blive fanget, og når du gør det, vil de sørge for at du ikke gøre det igen. Vær tålmodig!
 • Husk, du er den eneste, der kan bedømme, hvordan du ser ud. Må ikke ændre dig selv, bare fordi en anden sagde, du skulle. Det er sagt, hvis nogen, du har tillid siger, "Hey, jeg mener ikke at være uhøflig, men du går lidt overbord på øjenskygge..." eller noget lignende, overveje det, men i sidste ende, vil dine egne beslutninger gøre. ALDRIG ændre dig selv for nogen anden. ALTID siger tro mod dig selv.

Ting du behøver

 • Øjenskygge. Må ikke gå for mørke, stick med flere neutrale nuancer. Min personlige favorit er lys gylden med en let shimmer, men prøv et par forskellige nuancer, så du kan matche det med dit eget personlige look. Golds er perfekte til enhver øjenfarve. Prøv Peachy farver til blå øjne, cool-tonet lilla og lyserøde farver til brune øjne, og varm-tonet lilla eller pink til grøn / hassel. Må ikke bære øjenskygge op til dine øjenbryn, medmindre det er en naturlig farve tæt på din hudfarve.
 • Lip gloss. Få en dejlig en. For eksempel gør Benefit god lip-gloss. Selvom LipSmackers ™ er ikke nødvendigvis den bedste, de glosser er sjovt, og du kan bringe en eller to i skole, for at røre op i frokostpausen eller efter PE, og fordi de er så billige, det er lidt okay, hvis de bliver tabt eller stjålet.
 • Dække op. Også have et dække op tryllestav i din rygsæk til hurtige touch-ups. Sæt dækslet op på dine bumser og blend det i.
 • ALDRIG pop bumser. Det kan forårsage ar og endnu flere pletter.
 • Blush så du har røde kinder. Du behøver kun en lille smule på dine kinder, næse og pande. Læg ikke for meget på, eller du vil ligne en klovn eller ligne du fik solskoldet.
 • Må ikke komme i skole med alt for meget make-up, du er for ung, og du kan se "trampy". Gå efter mere naturligt look.
 • Tonet fugtighedscreme med SPF (fordi selv om vinteren, kan solen skade din hud og gøre det ser ældre hurtigere, og det kan også forårsage hudkræft. Brug SPF for smuk hud)
 • Øjenbryn kam og pincet (Du kan få brug for hjælp gør dine øjenbryn. Spørg din mor eller storesøster, eller gå få dem voksede på en salon, de fleste saloner har denne funktion. Så efter, kan du bare plukke indgående hår.)
 • Husk, at jo mere naturligt, man ser, jo bedre.
 • Sparkly mascara