Wkadk

Sådan får du din mor eller far til at sige ja til næsten alt

Har du nogensinde ønsket at gøre noget virkelig dårligt, men ved, at dine forældre aldrig ville lade dig? Så er dette er artiklen for dig!

Steps

Sådan får du din mor eller far til at sige ja til næsten alt. "Please" og "Tak" er altid nyttigt, vise dine manerer, ikke blot ved middagsbordet, men når bare at tale med hinanden.
Sådan får du din mor eller far til at sige ja til næsten alt. "Please" og "Tak" er altid nyttigt, vise dine manerer, ikke blot ved middagsbordet, men når bare at tale med hinanden.
 1. 1
  "Please" og "Tak" er altid nyttigt, vise dine manerer, ikke blot ved middagsbordet, men når bare at tale med hinanden.
 2. 2
  Prøv at være rart at dine brødre og søstre. Hvis de er aflytning du derefter bede dem om at behage stop. Hvis de ikke gør derefter derefter roligt spørge igen. Hvis de bare holde gør det eller gøre nar af dig eller håne du ikke fortælle en forælder, bare gå væk eller gå i et andet rum. Når du fortæller dine forældre, de bliver irriteret og starter som regel råben og / blevet til at være i en meget grumpy humør.
 3. 3
  Gøre gøremål uden at blive fortalt til. Gøre en belastning på dine forældre vasketøj, eller retter. Rens dit værelse villigt. Hvis nogen beder om en tjeneste sige "Sure". eller "OK!" og så spørge, hvad det er.
 4. 4
  Løft dine karakterer i alle dine fag, hvis du kan, selvom du er meget gode i, at visse forbehold. Derefter vise dine forældre
 5. 5
  Spørg dine forældre. Sig spørgsmålet roligt. Minde dem om alt det hårde arbejde, du gjorde for at få det (eller til at ske), og hvis de siger nej ikke skrige, siger betyde ting, eller true. Sig ok og gå væk. Hold det gode opførsel og bede med diskretion.
 6. 6
  Vinde deres tillid, denne måde kan du få dem på din side for næsten hvad som helst. Så kan du få, hvad du ønsker, og dine forældre vil ikke rigtig bekymre sig om dig.
 7. 7
  Hvis de allerede har sagt nej så prøv at få dem til at føle sympati for dig, og så de måske tænke to gange over det, fordi de ikke ønsker at gøre du føler anderledes om dem

Advarsler

 • Må ikke genere dem, når de har brug for plads.
 • Aldrig nogensinde skrige, når din mor / far er på telefonen.
 • Må ikke bug dem om det hvert sekund af dagen, der får virkelig irriterende. Hvis du virkelig nødt til, så spørg dem om det en gang om dagen, ved max to gange.
 • Hvis de siger nej, ikke får en holdning og gå kører til dit værelse eller argumentere tilbage.
 • Må ikke hæve stemmen, ville bare gøre dem sige NEJ.
 • Hvis de siger nej, ikke får i en holdning, fordi hvis du spørger dem noget andet i fremtiden 100 procent, er, at de vil sige nej.
 • Forsøg ikke noget dumt ligesom at true dem! De vil få mad og sige nej og vil ikke ændre deres sind.
 • Det ville hjælpe, hvis du har en bror eller søster til at spørge, om de kunne bruge noget hjælp.
 • Spørg, hvis du kan få dine forældre noget, de har brug for.
 • Må ikke handle for meget, eller du vil se latterlig foran dem.