Wkadk

Hvordan til at gøre noget nyt med dine jeans

Et par jeans kan vare i årtier, men Jean stilarter ændrer sig hele tiden. Hvis du har et par, der har brug for en frisk udseende, ikke smide dem ud. Prøv disse ideer til at give dine jeans et andet liv.

Steps

Hvordan til at gøre noget nyt med dine jeans. Tilføj flare med knapper og nåle.
Hvordan til at gøre noget nyt med dine jeans. Tilføj flare med knapper og nåle.
 1. 1
  Tilføj flare med knapper og nåle. Den nemmeste måde at peppe dine jeans er at finde sjove pins og knapper, og blot pin dem på. Fordi det ikke er permanent, kan du mikse og matche, hvilke du bære hver dag.
 2. 2
  Tilføj patches eller applikationsbroderi.
  • Vælge den, der passer til dig. Iron-on patches og applikationer er hurtigere at anvende, og stor, hvis du ikke har meget erfaring syning.
  • Vælg en placering. Flade eller simple design er fantastisk til baglommer. Udarbejde dem, der har pailletter eller sarte dekorationer klarer sig bedre ned siderne af benet.
 3. 3
  Bejewel med nitter eller krystaller. Craft butikker sælger en bred vifte af kits, der leverer alt hvad du behøver, herunder design idé hæfter.
  • Vær sikker, når du bruger varm lim applikatorer. Hvis du har valgt at føje krystaller på dine jeans, læse limpistol nøje.
  • Markere dine knopper på forhånd. Montering knopperne skaber små huller i stoffet. Vær sikker på, hvor du vil have dine studs før du bruger værktøjerne.
 4. 4
  Brodér dine jeans. Hvis du har erfaring syning, tilføje et par designs til sømmene, bæltestropper, eller en lomme.
 5. 5
  Skabte "ødelagt" eller "nødlidende" jeans.
  • "Distress" denim med sandpapir. Sand ned jeans på de forreste lår og knæ. Den courser papiret, den grovere af "nød".
  • "Ødelæg" dine jeans ved at skrabe ved knæet, indtil et lille hul vises. Hvis det ønskes, gør hullet større, ved at rippe den åben med hænderne. Brug en kniv eller dine fingre til at trække i trådene ud, så de hænger ned.
 6. 6
  Brug farvestof eller blegemiddel. Forvaskede jeans kan opdateres til en mørk vask look ved at dø dem en mørkere blå. Sorte jeans aldrig gå ud af stil. Strategisk stænk blegemiddel kan føje til den "ødelagte" look.
 7. 7
  Alter pasformen hjælp af en symaskine. Med omhyggelig præ-måling, kan du ændre boot skæres til lige ben, lige ben til tilspidset, eller endnu lavere stigning.

Tips

 • Hvis du opretter dit eget design, lave en skitse af det og lægge det til side for en dag eller to. Du kan forbedre det, hvis du giver dig selv tid til at marinere på det.
 • Læg dine patches, krystaller, nitter eller andre dekorationer ud på dine jeans, før du anvender dem. Bortset pins, de engang er på der, de er der.
 • Gå ikke i panik, hvis noget går galt. Hvis du ender med at ruinere dine jeans, gøre dem til shorts. Du skal dog ikke skære dem for kort enten! Skær dem til en rimelig længde, så det vil vare dig et par måneder endnu - måske endda et år!
 • Du kan også gøre dem til Capris ved at rulle dem op.